English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenruw steroid poeder

Vet Verlies Recombinant Menselijk de Groeihormoon 100iu/kits van Anti het Verouderen Hormonenjintropin

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Vet Verlies Recombinant Menselijk de Groeihormoon 100iu/kits van Anti het Verouderen Hormonenjintropin

Van Goede Kwaliteit Vet Verlies Recombinant Menselijk de Groeihormoon 100iu/kits van Anti het Verouderen Hormonenjintropin Verkoop

Grote Afbeelding :  Vet Verlies Recombinant Menselijk de Groeihormoon 100iu/kits van Anti het Verouderen Hormonenjintropin

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Verified Supplier

CHINA

Business type: Manufacturer

Telephone : 86

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Certificering: GMP,SFDA
Modelnummer: 10iu/vial, 100iu/kits

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kits
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Originele Uitrustingen
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000kits/maand
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Vet Verlies Recombinant Menselijk de Groeihormoon 100iu/kits van Anti het Verouderen Hormonenjintropin

 

 

Snel Detail:

 

Anti-veroudert hormonen, vet verlies jintropin, verbetering in Alzheimer en de syndromen van Parkinson

JINTROPIN is een recombinant menselijk die de groeihormoon (rhGH) door de technologie van de de afscheidingsuitdrukking van E. Coli van de gennieuwe combinatie wordt geproduceerd. Zijn die voorloper in E. Coli met inbegrip van gen van menselijk die de groeihormoon wordt samengesteld (hGH) werd aan periplasmic ruimte van de cel afgescheiden onder signaalpeptide wordt begeleid. Signaalpeptide werd verwijderd en de polypeptidemolecule is precies gevouwen aan de molecule van (GH) van het de groeihormoon. JINTROPIN heeft 191 aminozuurresidu's en een molecuulgewicht van 22125 daltons. Het is aminozuurinhoud, zijn de structuur en de opeenvolging identiek aan die van hGH.

 

 

Beschrijving:

 

HGH werd afgescheiden door voorafgaande lob van slijmachtig, is het een peptide hormoon met 191 aminozuren dat, is JINTROPIN een rhGH door recombinante DNA-technologie in E.coli met afscheidingsuitdrukking wordt veroorzaakt. De inhoud en de opeenvolging van JINTROPIN zijn volledig identiek met die van Hgh JINTROPIN zijn samengesteld in e. coli als prehormone. Prehormone is samengesteld die uit GH met signaalpeptide oorspronkelijk uit de bacterie wordt afgeleid. Prehormone verdeelt in cytosol van bacterie, en toen wordt het afgewerkte product, gelijkend op inheems GH, vrijgegeven aan periplasmic ruimte, wordt het product dan verzameld hoewel lysis van buitenmenbrane, die binnenmembraan intact verlaat, en waarborgt zo bijna geen verontreiniging van andere bacteriënproteïnen.

Het effect van de afscheidingsuitdrukking rhGH is hetzelfde als dat van endogeen GH in menselijk lichaam, JINTROPIN kraakbeencellen van osteoepiphysis om zich bevordert te onderscheiden en te verspreiden; het bevordert stromacellen van het kraakbeen om te groeien; het bevordert osteoblast om te onderscheiden en te regenereren; het veroorzaakt versnelling van de lineaire groei en ossature het verwijden, JINTROPIN bevordert whole-body synthese van proteïnen; het verbetert de voorwaarde van negatief stikstofsaldo na verrichting en andere wonden; het verbetert hypoproteinemia door strenge besmettingen en levercirrose in werking die wordt gesteld die. JINTROPIN bevordert de synthese van immune globuline; het bevordert de generatie van lymfeweefsel, macrophage en homeocyte; het verhoogt de capaciteit van anti-besmetting, bevordert JINTROPIN de synthese van collageencellen aan fibrocytes in brandwond die verwonden en de doeltreffende insnijdingen, het bevordert differentiatie en generatie van macrophage; het versnelt wond het helen. JINTROPIN bevordert de synthese van proteïne; van hartspier; het verhoogt de samentrekkingskracht van hartspier; het vermindert myocardiale consumptie van zuurstof; het regelt vet metabolisme; het vermindert niveaus van cholesterol en lage dichtheidslipoprotein in serum. JINTROPIN vult ontoereikend en de deficiëntie van GH aan, past het vette metabolisme, van het beenmetabolisme, hart en nierfunctie aan.

 

 

Toepassingen:

 

De lichaamsbouw

Anti-veroudert

Vet verlies

Word langer

 

 

Specificaties:

 

Merknaam: menselijke de groeihormonen

Plaats van Oorsprong: China

Kleur: wit Gevriesdroogd poeder

Norm: 10iu/vial, 100iu/kits

 

 

Levering en het verschepen:

 

1. Wij zullen de goederen binnen 1-2 dagen na betaling verschepen.
2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.
3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.
4. Aangezien gebruikelijk u de goederen kunt krijgen met in 4-7days. Als de goederen of niet ontvangen om andere redenen werden verloren, zullen wij opnieuw versturen.
Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)