English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

Menselijk de Groeihormoon van HGH voor Elastically het Verbeteren van de Huid en Dalingsrimpels

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Menselijk de Groeihormoon van HGH voor Elastically het Verbeteren van de Huid en Dalingsrimpels

Van Goede Kwaliteit Menselijk de Groeihormoon van HGH voor Elastically het Verbeteren van de Huid en Dalingsrimpels Verkoop

Grote Afbeelding :  Menselijk de Groeihormoon van HGH voor Elastically het Verbeteren van de Huid en Dalingsrimpels

Rebirth Biotech Co., Ltd.

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer

Telephone : 86

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Angtropin
Certificering: GMP,SFDA
Modelnummer: 8iu/vial, 200iu/kits

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kits
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Originele Uitrustingen
Levertijd: binnen een week
Betalingscondities: MoneyGram, BankWire, bitcoin
Levering vermogen: 5000kits/maand
Gedetailleerde productomschrijving

 

 

Gezonde van het het flesjeaminozuur van Angtropin 200iu 8iu het Supplementvorst - droog Poeder

 

 

Beschrijving:

 


www.angtropin.com

Dit is de enige officiële website van Angtropin. Ook HGH-is de Macht geen erkende verdeler van Angtropin en verkoopt vervalste producten.


De Angtropinuitrusting bevat 10iu per flesjes met 10 flesjes per uitrusting. De kartondoos heeft discrete verpakking.

 

 

 

 

Toepassingen:

 

 

Verschijning - Elk flesje bevat 8iu van Angtropin in de vorm van wit poeder. De macht kan gestold kijken of in kleine deeltjes, die voor de groeihormoon normaal is.
 
Dosering - bij behandeling wordt die worden de gebruikt gebaseerd die voor. De dagelijkse dosering varieert tussen 0.005mg per kilo lichaamsgewicht aan 0.06mg per kilo lichaamsgewicht. Het heeft om met lagere dosering geadviseerd te beginnen en geleidelijk aan het te verhogen tot vereiste doeldosering. Gelieve te handelen volgens wat uw arts u wat betreft dosering om niet vertelt te overschrijden.
 
Drugreactie & Andere behandelingen - de Druginteractie kunnen tot bijwerkingen leiden of de geneeskundekracht verminderen of verhogen. Controle met uw arts dat de andere drugs u neemt zich niet in de actie van deze drug mengen. De behandelingen van andere voorwaarden zouden moeten worden besproken alvorens te gebruiken
Angtropin. Het is vooral belangrijk voor diabetici om met hun arts te controleren omdat Angtropin de vereisten van de kansinsuline kan.
 
Bijwerkingen - Angtropin heeft geen bijwerkingen in de meeste mensen. De meeste bijwerkingen zullen met voortdurend gebruik of door de dosis te verminderen ophouden. De gemeenschappelijke zijdegevolgen zijn pijn in verbindingen, is dit toe te schrijven aan water dat zenuwen kan duwen. Als de pijn niet ophoudt denk na verminderend de dosering, bespreking met uw arts. Gebruik niet de drug als u voor om het even welk van het bent componenten allergisch bent. Gelieve te vertellen uw arts of in een keer hebt u een andere symptomen.
 
Voorzorgsmaatregel - houd een verslag van dosissen bij. Als u insuline of een andere diabeticus diabetes of gebruikend bent, zou de suiker die geneeskunde verminderen u uw bloedglucose dicht moeten controleren omdat het de groeihormoon uw lichaamsreactie op insuline kan veranderen.
 
Opslag -
Houd bij 2-8C. Bevries niet. Angtropin is zeer stabiel en kan voor een maand in normale kamertemperatuur blijven. Maar het wordt nog geadviseerd om waar mogelijk en altijd te koelen van direct licht wegblijven. Na verdunning moet het worden gekoeld. In het geval van steriel water moet het binnen 72 uren worden gebruikt. Als kunt u verdund met bacteriostatisch water u zelfs daarna 10 dagen of meer gebruiken.

 

 

Aanwijzingen:

 

 


Angtropin kan voor diverse behandelingen worden gebruikt.
 
Het kan in gevallen van gebrek aan natuurlijk de groeihormoon in kinderen en volwassenen worden gebruikt. Het kan ook in gevallen worden gebruikt wanneer de normale niveaus van de groeihormoon worden veroorzaakt maar boven normale niveaus zijn wenselijk. In kinderen kan het worden gebruikt wanneer het gebrek aan natuurlijk de groeihormoon wordt veroorzaakt, daarom kunnen de gestalteproblemen voorkomen zodat kan Angtorpin als hulp worden gegeven om de kindgroei te verhogen. In volwassenen kan het in gevallen worden gebruikt waarin het natuurlijke de groeihormoon is gedaald. Het kan spiermassa verhogen, lichaamsvet verminderen en de huid elastically verbeteren en rimpels verminderen. Andere behandelingen waarin Angtropin kan worden gebruikt zijn het syndroom van de Keerder, orgaanoverplantingen, brandwonden en trauma's.

 

 


Levering en het verschepen:

 

 

1. Wij zullen de goederen binnen dagen 1 na betaling verschepen.
2. Wij zullen de goederen door UPS, EMS, DHL, TNT of FEDEX verschepen. Wij zullen kiezen de beste koerier van Verschillende landen, afhangt en de veilige manier vindt om de goederen voor u te leveren.
3. Als Rusland, Australië, Canada, is de douane zeer strikt, maar wij kunnen 100% levering verzekeren.
4. Aangezien gebruikelijk u de goederen kunt krijgen met in 4-7days. Als de goederen of niet ontvangen om andere redenen werden verloren, zullen wij opnieuw versturen.
Wij hebben vele stamgasten wereldwijd, en hopen om samenwerking op lange termijn met u te vestigen, voor verdere informations gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, zullen wij ons beste uw verzoek doen vervullen. dank.

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)