English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenbcaamengsel

De optimale Proteïne van de Voedingssoja 2 pond

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
  • Product Details

De optimale Proteïne van de Voedingssoja 2 pond

Van Goede Kwaliteit De optimale Proteïne van de Voedingssoja 2 pond Verkoop

Grote Afbeelding :  De optimale Proteïne van de Voedingssoja 2 pond

guangzhou health-care Trading Co., Ltd

Active Member

Telephone : 86--666000444

guangzhou,guangdong,china

Productdetails:

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Levering vermogen: 50
Gedetailleerde productomschrijving

Isolates van de sojaproteïne zijn laag in cholesterol-vrij vet en suiker, en geladen met proteïne. Als één van de weinig volledige plantaardige eiwitbronnen, de sojaproteïne alle essentiële aminozuren in niveaus voldoende bevat helpen de spiergroei en ontwikkeling steunen. De sojaeiwitten hebben het toegevoegde voordeel om hartgezondheid ook te steunen. In feite, diëten die in vet laag zijn en de cholesterol die 25 gram sojaproteïne omvat een dag het risico van hartkwaal kan zelfs verminderen. Met 25 gram sojaproteïne in het één enkele dienen, 100% ontmoet de Sojaproteïne uw dagelijks doel in enkel één lepel.

100% de Sojaproteïne is ook een ideale keus voor vegetariërs, gezondheid-bewuste individuen, die met voedselallergieën en mensen op laag-carburatordiëten. Bij enkel 120 calorieën per het dienen, past het in enkel over om het even welk dieetplan.

Vrij van

Lactose, GMO, suiker, cholesterol en verzadigd vetten.

Optimale de Proteïnerichtingen van de Voedingssoja

Bewogen lepel: voeg één lepel van 100% Sojaproteïne aan een glas toe dat met 6-8 oz van koud water, melk, of uw favoriete drank wordt gevuld. Dan meng het omhoog met een lepel ongeveer 30 seconden of tot het poeder volledig wordt opgelost.

Schudbeker: Het brengen van een schudbekerkop met u aan de gymnastiek is de beste manier om een krachtige dosis proteïne onmiddellijk na uw training te krijgen. Voeg enkel één lepel van 100% Sojaproteïne aan uw schudbekerkop toe en giet dan 6-8 oz van uw aangewezen drank. Behandel en schud 25-30 seconden.

Mixer: Voeg één lepel van 100% Sojaproteïne aan een mixer toe die met 6-8 oz van water, melk, of uw favoriete drank wordt gevuld. Mengsel 15-20 seconden. Schok omhoog uw schok: Door een paar high-energy ingrediënten aan uw schok toe te voegen, kunt u een heerlijke maaltijd omhoog mengen: probeer toevoegend verse banaan, pindakaas, lijnzaadolie, kokosnoot, slivered amandelen, of andere ingrediënten. Door supplementen zoals Micronized Creatine, Glutamine, Taurine, en/of instantized BCAA-poeder toe te voegen, kunt u 100% Soja tot Proteïne een krachtiger product van de post-trainingterugwinning maken.

Verbruik ongeveer 1 gram proteïne per pond lichaamsgewicht per dag door een combinatie van hoogte - eiwitvoedsel en supplementen. Voor beste resultaten, verbruik uw dagelijkse eiwittoewijzing over verscheidene kleine de hele dag gelijk uitgespreide maaltijd.

Gebruik niet als enige bron van voeding voor gewichtsverlies of onderhoud.


Ontkenning

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door FDA. Deze producten zijn niet bedoeld om, om het even welke ziekte te diagnostiseren, te behandelen te genezen of te verhinderen.Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)