English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenruw steroid poeder

Bodybuildings Anabole Steroïden Winstrol/het Ruwe Steroid Poeder van Stanazol

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Bodybuildings Anabole Steroïden Winstrol/het Ruwe Steroid Poeder van Stanazol

Van Goede Kwaliteit Bodybuildings Anabole Steroïden Winstrol/het Ruwe Steroid Poeder van Stanazol Verkoop

Grote Afbeelding :  Bodybuildings Anabole Steroïden Winstrol/het Ruwe Steroid Poeder van Stanazol

Shenzhen Simeiquan Biotechnology Co., Ltd.

Verified Supplier

Shenzhen

Business type: Manufacturer, Exporter, Trading Company

Telephone : 86--18038176813

#2 New District Road, Minzhi Street, Longhua New District, Shenzhen, China

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shenzhen
Merknaam: SMQ
Certificering: ISO9001,ISO14000
Modelnummer: 99%

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Verpakking volgens de regeling van klantenorden
Levertijd: 2-3 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Levering vermogen: Massavoorraad
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 10418-03-8 MF: C21H32N2O
Analyse: 99% E-mail: simeiquan@chembj.com
Skype: simeiquanleo

Gedetailleerde Productomschrijving
 

 

 

Bodybuildings Anabole Steroïden Winstrol/het Ruwe Steroid Poeder van Stanazol

 

 

Snel Detail:

 

1. CAS Nr: 10418-03-8

2. Moleculaire Formule: C21H32N2O

3. Analyse: 97.0%~103.0%

4. Verschijning: Wit kristallijn poeder.

5. Gebruik: Stanozolol - Winstrol is de handelsnaam voor anabole steroid Stanozolol. Dit is het populairste derde en wijd gebruikte anabole steroïden in al geschiedenis en in de gehele wereld; En is zeer algemeen gebruikte anabole steroïden voor scherpe cycli.

 

 

Gedetailleerde Productomschrijving

 

Alias: Winstrol Verschijning: Wit Poeder
Eigenschap: Veilig Functie: Anti-veroudert, de Spierbouw
Productnaam: Mondelinge Anabole Steroïden Gebruik: Farmaceutisch

 

 

Snel Detail:

 

Kunstmatige steroïden gelijkend op testosteron.

 

 

Beschrijving:

 

De stanozolol-veiligere Steroïden

Alias: Winstrol; Stromba; Stanazol

CAS Nr: 10418-03-8

Einecs Nr: 233-894-8

MF: C21H32N2O

Mw: 328.49

Zuiverheid: 99%

Verschijning: wit poeder.

 

 

Toepassingen:

 

 

Het poeder van Winstrol van het steroïdenhormoon/Stanozolol/Stanazol/CAS Nr: 10418-03-8

Winstrol heeft wezenlijke fibrinolytic eigenschappen, en efficiënt in de behandeling van urticaria, het fenomeen van Raynaud geweest, heeft Stanozolol ook behandelingen van osteonecrosis in gevallen bestand tegen al andere therapie uitgevoerd. Stanozolol is gebruikt met succes in behandeling van AIDS verspillend syndroom.

Winstrol is ook nuttig in behandeling van erfelijke angioedema. Het is enigszins hepatotoxic, maar minder dan zo veel andere mondelinge anabole steroïden. Het beïnvloedt sommige immunologische processen.

 

Winstrol is de handelsnaam voor anabole steroid Stanozolol. Dit is het populairste derde en wijd gebruikte anabole steroïden in al geschiedenis en in de gehele wereld. De eerste populairste anabole steroïden zijn Dianabol (Methandrostenolone), tweede - populairst is Nandrolone Decanoate (Deca Durabolin), en het populairste derde is in het bijzonder stanozolol, is Winstrol anabole steroid bekendst voor zijn vermeend gebruik door Canadese Olympische sprinter Ben Johnson toen hij getest positief voor deze samenstelling in de de Zomerolympische spelen van Seoel van 1988 was. Informatie van Winstrol was eerst gedocumenteerd, gepubliceerd, en bevrijdt die in 1959. Kort daarna, Winthrop-vervaardigden de Laboratoria die in het Verenigd Koninkrijk worden gevestigd het in een voorschriftdrug voor gebruik, en in 1961 kocht Sterling in de Verenigde Staten het octrooi voor de drug. Kort daarna, werd het toen vrijgegeven op de Noordamerikaanse markt en werd gegeven het merknaametiket van Winstrol.

Omvatte de goedgekeurde lijst van Winstrol van behandelingen voor diverse medische voorwaarden: de eetluststimulatie voor individuen die aan weefsel lijden die ziekten verspillen/de wanorde, het gewichtsonderhoud en het gewicht bereiken voor dezelfde voorwaarden, het versterken van beenmassa en dichtheid in Osteoporosepatiënten, de bevordering van de achtergebleven en belemmerde groei in kinderen, een toevoegselmedicijn om spier te compenseren die van corticosteroid beleid verspillen op lange termijn, en voor de terugwinning van brandwondslachtoffers evenals behandelend het afmatten voorwaarden (zoals tere bejaarde patiënten). Zoals met alle anabole steroïden gemeenschappelijk is, werd de lijst van goedgekeurde behandelingen voor diverse medische voorwaarden in de medio-jaren '70 beperkt en beperkt door FDA. Het werd toen goedgekeurd voor een lijst van behandelingen die neer aan een Osteoporosemedicijn, en voor de de groeibevordering in growth-retarded kinderen afnam.

Winstrol is één van de enige anabole steroïden naast Anavar en een paar uitgezochte anderen die de anabole steroid productieonderbreking eind jaren tachtig en vroege jaren '90 hadden overleefd. Deze anabole steroïden genoten in plaats daarvan van een succesvolle overleving tijdens de jaren '80 en omhoog door de jaren '90, die als tijdspanne waar de farmaceutische bedrijven de productie van diverse anabole steroïden aan een zeer enorme graad en zeer snel hadden beëindigd. Tijdens de jaren '90, had zijn gebruik zich ook aan de behandeling van Anemische patiënten uitgebreid om rode bloedceltelling te ondersteunen, evenals behandelend Angioedema, die een voorwaarde is waardoor het weefsel van een individu onderaan de huid omhoog zwelt (vaak het resultaat van erfelijke genetica). Uiteindelijk, geeft de productie veroorzaakt het om worden beëindigd uit maar zijn productie was toen spoedig na hervat door Applausgeneesmiddelen, die de rechten voor vervaardiging in 2003 kochten. Stanozolol blijft voor de behandeling van medische voorwaarden in Noord-Amerika vandaag worden goedgekeurd, maar jammer genoeg zijn de productieverrichtingen door Applausgeneesmiddelen niet momenteel - actief. Daarom bestaan geen farmaceutische rang verwante producten momenteel op de Amerikaanse markt. Internationaal, wordt Winstrol nog vervaardigd en onder verscheidene groot op de markt gebracht - noem farmaceutische bedrijven, evenals generics.is die uitgebreid als zowel menselijk-rangproduct evenals veterinair product wordt gebruikt.

 


 
E-Maili: simeiquan@chembj.com
Skype: simeiquanleo
website: www.simeiquan.com
                www.groupyc.com
                www.steroid-china.com
                hubeiyc.com

 
Bodybuildings Anabole Steroïden Winstrol/het Ruwe Steroid Poeder van Stanazol
 
 
Bodybuildings Anabole Steroïden Winstrol/het Ruwe Steroid Poeder van Stanazol
 

 

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)