English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenRuw Testosteronpoeder

Van het het Testosteronpoeder van testosteronundecanoate de Ruwe Test Undecanoate

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
  • Product Details

Van het het Testosteronpoeder van testosteronundecanoate de Ruwe Test Undecanoate

Van Goede Kwaliteit Van het het Testosteronpoeder van testosteronundecanoate de Ruwe Test Undecanoate Verkoop

Grote Afbeelding :  Van het het Testosteronpoeder van testosteronundecanoate de Ruwe Test Undecanoate

Hugeraw Health Technology Co.,Ltd

Site Member

jangsu

Business type: Manufacturer,Exporter

Telephone : 86-523-51904615

Area A ,No. 1 pharmaceutical high tech Industrial Park,Yao Cheng Avenue,Taizhou ,Jiangsu

Productdetails:

Plaats van herkomst: jangsu
Merknaam: hugerawsales06@hotmai.com
Certificering: GMP
Modelnummer: skype: leef: hugerawsales06

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1G
Levertijd: 3-7 dagen
Betalingscondities: de Western Union, geldgram, paypal, bankoverdracht
Levering vermogen: 500KG/Month
Gedetailleerde productomschrijving

 

 Van het het Testosteronpoeder van testosteronundecanoate de Ruwe Test Undecanoate

Snel Detail:
1. CAS Nr.: 5949-44-0
2. Moleculaire Formule: C30H48O3
3. Analyse: 97.0%~103.0%
4. Verschijning: Wit kristallijn poeder.
5. Gebruik: kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt. Zijn hoofdfunctie is metabolisme te bevorderen. De anabole gevolgen omvatten de groei van spiermassa en sterkte, verhoogde beendichtheid en sterkte, en stimulatie van lineaire de groei en beenrijping.


Beschrijving:
Andriol is een uniek mondeling die testosteronproduct, door de internationale drug vaste Organon wordt ontwikkeld. Één van de onlangs meer ontwikkelde anabole steroïden, Andriol eerst werd beschikbaar in begin 1980 ′ s.
Deze samenstelling bevat 40 die mg testosteron undecanoate, in olie (oliediezuur) worden gebaseerd en binnen een capsule worden verzegeld. Aftrekkend het estergewicht, vergelijkt dit aan een dosering van ongeveer 25mg van ruw testosteron per GLB. Het ontwerp van deze steroïden is vrij verschillend van dat van de meeste mondelinge steroïden. Mondeling toegediende de drugs gaan over het algemeen de bloedstroom door de lever in.
Wanneer een steroid samenstelling deze manier zonder één of andere vorm van structurele bescherming wordt gegeven, zal het snel opgesplitst worden tijdens de „eerste pas“. Dit proces verlaat zeer weinig steroid intact, fundamenteel desactiverend de drug. Het toevoegen van een methylgroep (c-17 aa) aan de structuur is één manier om het tegen dit proces te beschermen, nochtans wordt de spanning ook geplaatst op de lever dientengevolge. In sommige gevallen kan deze spanning tot daadwerkelijke schade aan leverweefsels leiden, zodat zochten de ontwerpers van deze steroïden een andere manier om de testosteronmolecule te beschermen.
Met Andriol, werd dit verwezenlijkt door een vorm van testosteron te maken die door het lymfatische systeem worden geabsorbeerd. Dit is toe te schrijven aan zijn hoogte - vette die oplosbaarheid door de ester wordt bewerkstelligd, en zijn opschorting in olie.
Hebben van de samenstelling absorbeerde deze manier werd verondersteld zeer voordelig om te zijn, aangezien het de steroïden toestaat om vernietigende first-pass door lever te mijden. Dit zou de samenstelling moeten toelaten om de bloedstroom in te gaan intact, zonder de behoefte aan een ruwe chemische wijziging. De ester breekt af zodra het natuurlijk in omloop die is, vrije actieve Farmacokinetica van Mondeling Testosteron opbrengen. In ontwerp schijnen deze steroïden undecanoate dat van een volledig te zijn lever veilige en mondeling actieve vorm van testosteron.
Op papier schijnt deze drug als een groot mondeling testosteronproduct. Schoon, veilig en werelden behalve andere mondelinge testosteronderivaten zoals ruwe methyltestosterone. Maar aangezien wij altijd in het leven horen, als het aan goed om waar kijkt te zijn, waarschijnlijk is het. Er zijn absoluut sommige kwesties met Andriol. Het eerste probleem is die biologische beschikbaarheid, hoewel duidelijk de werelden behalve het proberen om recht testosteron te nemen mondeling, waarschijnlijk niet significant naast c17alpha alkylated orals is.
Men zou rente aan „mildness“ van deze samenstelling ook kunnen betalen zoals beschreven door andere bodybuilding materialen. Andriol wordt vaak gesproken over als één of ander type van magisch product, dat aan wrok die een vorm van regelmatig testosteron op de een of andere manier voor slechts minimale oestrogeenomzetting zijn toestaat.


Toepassingen:
De atleten vinden typisch dat in dosissen minder dan 240mg per dag (6 capsules) de gevolgen over het algemeen helemaal niet worden gezien. 240mg van testosteronester dagelijks, primaire mannelijke androgen, en slechts een pover effect. Wanneer de dosissen hoger gaan, misschien is 8-10 capsules (320-400mg), de nieuwe spiergroei licht om zich in het gunstigste geval te matigen, maar geen ongelooflijke omvangrijke aanwinsten worden ooit gemeld.

De logica brengt men ertoe om te geloven dat slechts wat testosteron zijn manier in omloop maakt. Het testosteron is een krachtig hormoon geen kwestie wat de ester of de vorm van beleid. Als het in de bloedstroom actief was, zouden de resultaten moeten worden uitgesproken. Wanneer één een olie gebaseerde testosteronester zoals cypionate inspuit, een dosering van 400mg per week meer dan voldoende is om resultaten te zien. 400mg Andriol per dag zou op een ongelooflijke hoeveelheid massa moeten inpakken.
Waar gaat het allen? De individuele problemen met absorptie kunnen een rol in dingen hier spelen. Duidelijk er zijn te zeggen weinig behalve dat deze drug onvoorspelbaar in zijn capaciteit is dat door het lichaam worden moet geabsorbeerd en worden gebruikt. Terwijl één dag u grote absorptie zou kunnen krijgen, misschien de volgende dag zeer weinig wordt u.
De studies met mannen waren neen beter dan met vrouwen, waar opnieuw deze drug om onvoorspelbaar met bloedniveaus werd getoond worden geabsorbeerd en worden gebruikt die van 11.5 tot 60.1 nmol/L met 80mg zich tweemaal daags uitstrekken.

De Technologieco. van de Hugerawgezondheid, Ltd is een professionele ruwe poederfabriek in China meer dan 10 jaar, is alle poeder fabriek direct supplying.2, snel en veilige levering
Verpakking & Levering
1) De meesten van poeder zijn in voorraad, de steekproeven zijn Ten laste beschikbaar,
Het pakket kan besent uit in 24 uren na betaling. Het volgen beschikbaar aantal
Hoog - kwaliteit, goede prijs, snel en veiligheidslevering. Verzending door DHL, TNT, FEDEX, HKEMS, UPS, enz.

2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.

3) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze producten zeer snel verschepen
   en veilig, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.
   100% pas aan het UK, Noorwegen, Polen, Spanje, de V.S., Canada, Brazilië; 98% pas aan Duitsland, Rusland, Australië, Nieuw Zeeland.
 
 E-mail: hugerawsales06@hotmail.com
 Skype: leef: hugerawsales06

 

 

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)