English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productentrenbolonesteroïden

Sustanon 250 Steroid Poeder van Trenbolone, de Stapel van Trenbolone Enanthate voor Debutanten

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Sustanon 250 Steroid Poeder van Trenbolone, de Stapel van Trenbolone Enanthate voor Debutanten

Van Goede Kwaliteit Sustanon 250 Steroid Poeder van Trenbolone, de Stapel van Trenbolone Enanthate voor Debutanten Verkoop

Grote Afbeelding :  Sustanon 250 Steroid Poeder van Trenbolone, de Stapel van Trenbolone Enanthate voor Debutanten

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Legit Steroïden China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: Legit Steroïden China
Merknaam: MARVEL PHARMA
Certificering: GMP,EP,BP
Modelnummer: 472-61-546

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100g (het kan aan 10g voor steekproeforde worden verminderd)
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Discrete vereiste verpakking als uw
Levertijd: Stuur binnen 48hrs, 5 -8 het werkdagen voor levering
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 1000kg/week
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: de dosering van de trenbolone enanthate cyclus voor knipsel Verwante producten: Van de acetaatboldenone van het Epiandrosteronedhea Enanthate DEHA Sulfaat 7-Keto DHEA 7-Keto DHEA v
Categorie: trenbolone steroid poeder Functie: cyclusdosering voor knipsel bodybuilding beginners
Zuiverheid: 98% omhoog Schip aan: het UK, IJsland, Finland, India, Ierland, de V.S., Israël, Thailand, Estland en wereldwijd
Andere Naam: Trenbolone Enanthate Tren Enanthate Tren e Vorm: ruw steroid poeder
CAS: 472-61-546 Drugklasse: pharmarang

Trenbolone enanthate stapel van het Trenbolone steroid poeder met sustanon 250 voor debutanten

 

Q: trenbolone enanthate/sustanon 250
enkel thinkn over het runnen van één of andere sustanom250 en tren enan mijn volgende cyclus. ik heb werkelijk veel over dit niet gehoord. wil enkel wat terugkoppelen op welk u allen denk. of als om het even wie dit heeft geprobeerd.

 

A:  Ik ken van talrijke kerels op de raad die Tren enanthate voor hun eerste Tren-cyclus in werking heeft gesteld. De meerderheid is fijn met het geweest, nochtans zijn er wat die grote problemen hebben gehad. Het komt enkel neer over het feit dat u niet uw dosering kunt gemakkelijk aanpassen om negatieve bijwerkingen when/if te minimaliseren die zij zijn opgedoken. U moet fundamenteel een dosering kiezen, hopen is het niet teveel, maar als de slechte kanten op u komen moet Tren allen samen beëindigen en op het wachten om uw systeem te ontruimen. Niet een ideale situatie.

Zoals voor Sustanon, ervaren vele kerels waterbehoud/opzwellen ook met het. Als dit een kwestie voor u is zou het gebruiken van een aromataseinhibitor goed werken om het te bestrijden.

Ik neig persoonlijk meer aan bloat met sust, weet waarom maar geen wanneer ik het mensen kan dat im dadelijk vertellen nemend het neem. En zoals voor tren e, im die het in werking stellen now.its mijn het eerste keer gebruiken en omdat ik veel van de geen schoten houd van de everyotherdag ik opteerde voor de enanthateversie tren. Ik begon bij 200mg want de fisrtweek dan de dosering aan 300mg toen uped. Im op mijn vierde week van morgen. Ervaren de kanten zijn slapeloosheid, zweet de nacht, fucked de lethargie, over het algemeen van enkel ongeveer het lopen. Iv zet op tot dusver over 17lbs en kijk ook geen bloated.im stil rond waist.im ook nemend 300mg van test e.I zal doen het vast tien weken maar als ik u neem was tren eerste.

 

Sustanon 250 Steroid Poeder van Trenbolone, de Stapel van Trenbolone Enanthate voor Debutanten


 

Trenbolone blijft één van de populairste anabole androgene steroïden van al tijd en als vele steroïden kan het in vele vormen komen; één van het populairste zijn dat van trenbolone-Enanthate. Trenbolone-Enanthate is niet alleen één van de populairste steroïden van al tijd maar één van het populairst omdat het één van het krachtigst en één van het meest efficiënt is. Echt één van de meest veelzijdige anabole steroïden op de markt, zal gebruikers vinden het voor bijna om het even welke cyclus, van het snijden en het ophopen of een ander doel perfect is u zou kunnen vinden. Zoals met zeer krachtige steroïden gemeenschappelijk is kan het ook één van ruwer en om deze reden zijn velen niet het zullen kunnen gebruiken; jammer genoeg terwijl zeer krachtig het niet altijd wordt goed-getolereerd. Nochtans, maak geen fout, zal de sterke meerderheid fijn zijn maar velen zullen nog zijn bevoegdheid vinden te zijn een weinig teveel.

 

Trenbolone-Enanthate 101:

om trenbolone-Enanthate te begrijpen moeten wij het Trenbolone-hormoon zelf toen eerst begrijpen met een inzicht in hoe de Enanthate-ester het wij kan de voordelen beïnvloedt volledig begrijpen het kan verstrekken. Trenbolone-Enanthate, zoals alle Trenbolone-vormen is 19 noch klassen anabole androgene steroïden die hoogst anabool en androgeen allebei zijn. Het Trenbolone-hormoon is zo krachtig het is 500 keer anaboler dan testosteron, evenals 500 keer androgener; aangezien het testosteron alleen zo krachtig is zou dit u een vrij goed idee van moeten geven hoe het verbazen van deze steroïden werkelijk is.

Door zijn aard bindt het Trenbolone-hormoon uitzonderlijk goed aan de androgen receptoren van het lichaam en terwijl dit vele voordelen kan het meest interessant opleveren misschien geeft het Tren aangezien het de capaciteit algemeen gekend is lipolysis direct om te bevorderen; in feite, terwijl alle anabole steroïden bevorderen is de metabolische activiteit Trenbolone één van weinigen die dit op zulk een directe manier doet. Trenbolone speelt ook een belangrijke rol betreffende natuurlijk geproduceerd eiwithormoon igf-1; vele anabole androgene steroïden bevorderen de versie van dit krachtige hormoon maar weinigen doen dit overal dicht bij het niveau van Tren. De aanwezigheid van Trenbolone in het lichaam zal dramatisch niveaus igf-1 verhogen en aangezien dit hormoon bijna elke cel in het lichaam op een hoogst anabole manier de positieve goed werkende de bevoegdheid van het lichaam verhogingen tien keer beïnvloedt. Dit is onder andere redenen waarom het Trenbolone-hormoon zo en zeer snel bevordert het het helen en regeneratieproces en dit is niet alleen belangrijk voor de groeiende atleet maar misschien zelfs nog meer aan op dieet zijnde als Trenbolone kan inderdaad beste beschikbare spierpreserver zijn.

Onder andere belangrijke trekken, zoals met alle testosteron gebaseerde hormonen Tren gemeenschappelijk is stikstofbehoud en zeer eiwitsynthese, evenals rode bloedcelproductie zal verhogen; nochtans, doet het eenvoudig dit aan een verre grote mate, zo veel zodat veel andere samen gestapelde steroïden niet zo krachtig konden presteren zoals Tren. Verder, zoals u herinnert aan, bevordert het hormoon ook direct vet-verlies maar het belemmert verder dramatisch de aanwezigheid van spier die hormonen zoals cortisol verspillen. Elk van deze factoren wanneer samen gekoppeld eenvoudig geven het individu een krachtigere en efficiënte lichaamsbouw evenals die veel tevredenstellend is aan het oog.

 

Alle tot zover besproken trekken zijn zeer belangrijk en alleen maken zij tot trenbolone-Enanthate een krachtige anabole steroid waard overweging maar van alle trekken is er één die en inderdaad lang echt toestaat zich vooral dit hormoon bevindt om zich boven de rest te bevinden. Trenbolone zoals door zijn origineel ontwerp zeer bevordert wat „Voerefficiency“ genoemd geworden is of wat voor onze doeleinden „Voedende Efficiency nauwkeuriger kan zijn.“ Het Trenbolone-hormoon raakte eerst de markt aangezien een middel tot rundvlees op vee en de belangrijkste attributen de voedingswaarde van het voedsel eenvoudig vee zou eten verbeterde. Zoals u begrijpt er niets belangrijker dan het voedsel zijn dat wij hebben gegeten; alle anabole steroïden in de wereld zijn van weinig waarde als onze voedingsopname niet tot paragraaf is. Met de introductie van het Trenbolone-hormoon in de vergelijking wordt het voedsel dat wij eenvoudig waardevoller hebben gegeten; het hormoon verbetert letterlijk het voedsel u reeds toestaand het om efficiënter binnen het lichaam te werken eet. Wanneer wij bepaald voedsel eten zal een bepaalde slechts hoeveelheid elk voedingsmiddel kunnen worden gebruikt; bijvoorbeeld, absorberen bepaalde eiwitbronnen beter dan anderen, zoals eieren; u kunt een groter die gedeelte van de proteïne absorberen en gebruiken uit een ei wordt afgeleid dan u rood vlees kunt. In het geval van eieren en rood vlees, terwijl allebei voor de atleet zeer waardevol kunnen zijn, met Trenbolone in spel alle voedingsmiddelen die zij geworden eenvoudig waardevoller hebben verstrekt aangezien hun efficiency stijgt.

 

Aangezien u nu een goed inzicht in het hormoon hebt de volgende stap is de ester te begrijpen. Trenbolone is een hormoon dat aan een verscheidenheid van esters kan worden vastgemaakt maar u zal vinden het over het algemeen aan de Acetaat, Enanthate of Hexahydrobenzylcarbonate in bijlage. Terwijl Hexahydrobenzylcarbonate de oorspronkelijke vorm beschikbaar aan de meeste atleten was, het meest meestal bekend als Parabolan ware Parabolan niet meer wordt vervaardigd; sommige ondergrondse die laboratoria maken nog een Parabolan-versie, over het algemeen als tren-Hexuitdraai wordt bedoeld maar origineel is sinds lang beëindigd. Dit verlaat ons het allereerste die Trenbolone-hormoon ooit in trenbolone-Acetaat wordt gebruikt en het is zonder twijfel de populairste en zeer efficiënte samenstelling trenbolone-Enanthate en dat is wat wij bij hier betrokken zijn.

 

Aangezien u anabole androgene steroïden begrijpt is de bijzondere ester in bijlage geen hormoon, is het slechts een ester en de ester in bijlage verandert niet de hormonenwijze van actie of trekken het eens in het lichaam verstrekt. In het geval van Tren, zoals met testosteron is, zijn alle Trenbolone-verscheidenheden hetzelfde betreffende het hormoon zelf, maakt de ester nochtans zal bepalen grotendeels de hormonenhalveringstijd, betekenis vast, hoe lang het actief in het lichaam zal blijven, zijn aanvankelijke activiteitentijd zal beïnvloeden en een rol in de totale massa van de samenstelling zal spelen. Trenbolone-Enanthate is grote ester gebaseerde anabole steroïden en aangezien zulke het niet zo snel zoals kleinere estervormen merkbaar zal worden; nochtans, zal zijn totale activiteit veel afgelopen kleinere estervormen uitrekken. Aangezien een lange ester gebaseerde Tren, trenbolone-Enanthate niet te hoeven zeer vaak worden ingespoten, in feite zullen de meesten 2 injecties per week of eenvoudig een programma van één om de 4 dagen om vinden te volstaan. U zult ook deze samenstelling op a per milligrambasis om een weinig zwakker vinden te zijn dan trenbolone-Acetaat, die hetzelfde doseren met tren-E de betekenen te ontvangen dat het het individu meest meestal gekend is een weinig meer wekelijks hetzelfde bedrag zou moeten ontvangen alsof de Acetaatversie werd gebruikt. De reden voor dit is eenvoudig; wanneer wij 100mg van beide vormen nemen is een grotere hoeveelheid vorm tren-E ester, aangezien de grotere esters meer massa in een samenstelling dan kleinere degenen opnemen.

 

De voordelen van trenbolone-Enanthate:

Zoals kan worden bepaald door het hormoon eenvoudig te begrijpen kunnen wij gemakkelijk zien het kan en bijna elke trek zal verstrekken om het even welk individu ooit door anabool steroid gebruik kon wensen. Is het de perfecte steroïden; bijwerkingen opzij wij met verzekering kunnen zeggen als het niet het is ongeveer zo dicht is aangezien u kunt krijgen. De individuen die met trenbolone-Enanthate aanvullen zullen vinden zij dit en met gelijke doeltreffendheid in beide het ophopen een knipselcycli kunnen doen; het Trenbolone-hormoon is echt één van rondom beschikbare steroïden voor alle doeleinden. De individuen die met trenbolone-Enanthate tijdens hun periode aanvullen buiten het seizoen zullen vinden dat het zeer magere weefselaanwinst evenals massieve verhogingen van sterkte bevordert en zoals de steroïden niet zullen om het even welke gewichtsaanwinst zal aromatiseren 100% zuiver mager weefsel zijn.

 

Voor de op dieet zijnde atleet kan dit inderdaad het efficiënte punt van gebruik zijn als zijn eigenlijke trekken niet alleen bevordert direct het meest krachtig vet-verlies maar ook leent aan het behoud van weefsel en een verhoging van zijn verschijning meer dan ver om het even welke beschikbare steroïden. Trenbolone zal zeer spier dan beter om het even welke anabole steroïden bewaren, daardoor houdend uw totaal metabolisch tarief hoger; het meer magere weefsel u krachtiger uw anabole activiteit draagt zal zijn. In hetzelfde licht, zal het hormoon ook zeer het bewaren van sterkte, betekenis, atleten bevorderen die terwijl het aanvullen met het Trenbolone-hormoon op dieet zijn zullen vinden hun sterkte gemakkelijker dan zonder wordt gehandhaafd. Het is geen geheim, wanneer u wat sterkteverlies op dieet bent zult voorkomen maar wij kunnen dit door onze diëten zelf en door de toevoeging van het Trenbolone-hormoon in hoge mate vooral minimaliseren.

 

Trenbolone-Enanthate draagt met het ook trekken die voor de concurrerende bodybuilder of voor het individu zeer belangrijk zullen zijn dat eenvoudig een gelijkaardige typelichaamsbouw zoekt; hardheid en meer uitgesproken vascularity. Het moet worden genoteerd, terwijl dit fantastische trekken zijn zij niet eenvoudig openlijk zijn; het individu moet voor uitgesproken mager zijn beïnvloedt zichtbaar om te zijn, zal het Trenbolone-hormoon geen vette lichaamsbouw hard allen op zijn maken. Niettemin, beïnvloedt het verharden deze steroïden kan verstrekken echt verbazend is en zijn ruwe macht in dit verband voorbij een andere steroïden of om het even welke stapel is u kunt komen op met.

 

De bijwerkingen van trenbolone-Enanthate:

In de bespreking van anabole androgene steroïden zijn er vele gelijkenissen betreffende bijwerkingen van één vorm aan volgende en u zal vinden de strengheid van waarschijnlijkheid zeer binnen elke varieert. Aangezien het tot trenbolone-Enanthate behoort zullen wij dit om één van de ruwere samenstellingen op de markt in termen van bijwerkingen vinden te zijn; zo veel zo velen wie dit lezen zullen nooit het kunnen gebruiken. Het is waar, zullen de meesten fijn zijn; de meesten wie met anabole androgene steroïden in de eerste plaats aanvullen zijn fijn maar er zijn meer individuen die aan negatieve bijwerkingen van Trenbolone dan misschien een andere anabole androgene steroïden lijden.


Een gemeenschappelijke fout velen betreffende het Trenbolone-hormoon maken maakt een onnauwkeurige veronderstelling. De veronderstelling is eenvoudig; Trenbolone-Enanthate aromatiseert niet, daarom is het waterbehoud van geen belang en dit is waar, aangezien het hormoon niet u gepast zal houden geen water aan zijn aanwezigheid aromatiseert. Nochtans, zoals het niet zal de meesten aromatiseren veronderstel Gynecomastia van geen belang is en dit onjuist is. Ja, kunt u prooi aan Gynecomastia eenvoudig vallen toe te schrijven aan Trenbolone-gebruik omdat het progestin is. Zoals het zal progestin Gynecomastia kan verhogen in hetzelfde licht voorkomen dat het wegens aromatisatie en de opbouw van oestrogeen kan; thankfully zal een goede aromataseinhibitor als altijd dit afschuwelijke voorkomen blokkeren. Andere bijwerkingen zoals acne en haar-verlies kunnen ook voorkomen maar de meesten zullen acne om van zeer weinig belang vinden te zijn en om het even welk haar-verlies zal genetisch vooraf bepaald worden; betekenen, u ging kaal gaan om het even welke manier, spoediger bracht de aanwezigheid van Trenbolone eenvoudig wat haar-verlies over dan het zou kunnen geweest zijn.
 
Terwijl de bovengenoemde bijwerkingen zijn en belangrijk, vooral betreffende Gynecomastia kunnen zijn, zijn zij in geen geval de factoren die deze zulk een ruwe samenstelling maken. De gemeenschappelijkste bijwerkingen van gebruik trenbolone-Enanthate zijn slapeloosheid, zweet de nacht, snel harttarief, bezorgdheid en een verlies van libido en aan een zeer grote graad; in feite, bijna iedereen wie het supplement meer dan waarschijnlijk prooi aan minstens één van deze bijwerkingen zal vallen. Aangezien het tot libido behoort zou het moeten worden genoteerd, zal dit over het algemeen slechts voorkomen als de dosis te hoog wordt of als er niet genoeg testosteron in uw systeem is om zich tegen het effect te verzetten; zij die met adequaat exogeen testosteron aanvullen zullen geen probleem hebben. Zoals voor de rest bijwerkingen is er eenvoudig geen manier te voorspellen als zij zullen voorkomen of hoe groot hun strengheid zal zijn; het zal echt zeer van één individu aan volgende variëren. Er is nochtans een belangrijk aandachtspunt betreffende deze bijwerkingen, zodat belangrijk zullen wij in het in zijn eigen hieronder sectie speuren.

 

Trenbolone-Enanthate versus trenbolone-Acetaat:

Terwijl trenbolone-Enanthate zowel is blijft de zeer krachtige als efficiënte trenbolone-Acetaat de populairste vorm en om een paar redenen maar er is één reden die van bijzonder belang is. Aangezien de bijwerkingen van Trenbolone ruw kunnen zijn gebruiken, als zij worden meer dan u hopelijk voor uw belangen trenbolone-Acetaat kunt behandelen zult zijn Tren in uw systeem. Als het individu met Tren aanvult en de lange vorm van esterenanthate gebruikt, als de bijwerkingen een probleem worden en hij gebruik beëindigt hij nog de negatieve reactie voor verscheidene weken zal moeten behandelen. Omgekeerd, als hij met de Acetaatversie aanvult, als zeer kleine esterbasis kan hij gebruik beëindigen en over het algemeen bijwerking zijn vrij in een kwestie van een paar korte dagen. Om deze reden is het zeer belangrijk om met trenbolone-Acetaat de eerste keer aan te vullen u ooit met Tren aanvult om te bepalen hoe uw lichaam zal reageren.

Een ander aandachtspunt is in de macht van het Trenbolone-hormoon en terwijl er geen hard bewijsmateriaal van dit de individuele rapporten zo sterk is is draagt het waard het vermelden. Zoals u op een milligram voor de trenbolone-Acetaat van de milligramschaal bent het krachtigst van allen zoals begrijpt wordt minder van de samenstellingenmassa samengesteld van ester. Het zelfde kan van grote en kleine testosteronvormen worden gezegd en terwijl de kleine estervormen zoals testosteron-Propionaat meer testosteron per milligram dan grotere testosteronvormen zoals testosteron-Cypionate dragen wij gemakkelijk kunnen de te verzekeren dosissen dienovereenkomstig aanpassen wij dezelfde hoeveelheid testosteron met om het even welke vorm ontvangen. Het zelfde die kan op Trenbolone ook worden toegepast denken; nochtans, vloeit het rapport nadat het rapport schijnt om individuenervaring lichtjes beter te bevorderen uit de Acetaatvorm voort over de Enanthate-versie, zelfs wanneer de dosissen worden aangepast om het verschil in ester goed te maken. Nochtans, moet men begrijpen, als hij met trenbolone-Acetaat moet aanvullen hij noodzakelijk het hormoon veel vaker zal inspuiten en voor één of andere dit eerder ongelegen kan zijn.

 

Cycli trenbolone-Enanthate & Dosissen:

Ongeacht doel die, zij het of de meesten ophopen snijden zal vinden zeer efficiënt trenbolone-Enanthate om in 300mg-500mg per weekwaaier te zijn die met 400mg per week over het algemeen een zeer stevige dosis zijn. Ja, kunt zult u meer gebruiken maar het meest dosissen vinden die veel afgelopen 500mg per week om een weinig minder vriendschappelijke bijwerking ertoe brengen te zijn, vooral als zij 600mg per weekwaaier en bijna zonder twijfel ingaan als zij 700mg per week overtreffen. Ongeacht het doseren zullen de meesten vinden 8 weken om fatsoenlijk efficiënt met 12 weken van gebruik te zijn die over het algemeen voor zover u wilt gaan zijn. Als uw cyclus voorbij 12 weken wordt uitgebreid is het normaal best om een ander anabool hormoon in de plaats van Tren te substitueren om vooruitgang levend te houden; ja, zal ons lichaam aanpassen.

 

Zoals voor wat u trenbolone-Enanthate met zou moeten stapelen, eenvoudig de oogst wat u als dit hormoon wilt stapelt goed met alle anabole steroïden. Nochtans, adviseert men hoogst dat het testosteron deel van uw stapel uitmaakt aangezien Trenbolone in om het even welke vorm zeer natuurlijke testosteronproductie zal onderdrukken. Vele individuen vinden zeer nuttig ook aanvullen met hormoon t-3 om te zijn aangezien de niveaus over het algemeen vallen wanneer Tren aanwezig is. Verder, aangezien het verantwoordelijke gebruik belangrijk is zou een goed Postplan van (PCT) van de Cyclustherapie na de voltooiing van de cyclus moeten voorkomen. In het geval van trenbolone-Enanthate, als uw cyclus met deze steroïden in spel beëindigt uw PCT niet zal willen beginnen tot hebben minstens 2 weken sinds uw laatste injectie overgegaan.

 


                                      Sustanon 250 Steroid Poeder van Trenbolone, de Stapel van Trenbolone Enanthate voor Debutanten

Het Programma van de de Doseringscyclus van Trenboloneenanthate en hoe te gebruiken

 

Steroid Trenbolone Enanthate is het lang-bevrijdt verzinsel van Trenbolone, dat in het opvoeren van sterkte en het verhogen van magere spiermassa goed is. De ester – Enanthate – laat trenbolone toe om langzaam van het lichaam worden vrijgegeven. Het zal een hoogtepunt bereiken binnen een paar dagen maar kan bijna twee weken vergen alvorens het lichaamshoogtepunt het absorbeert. Kom welke dosering van Trenbolone te weten Enanthate het best en werkt hoe te om deze steroïden in een cyclus te gebruiken.

Gebruik voor Trenbolone Enanthate

Trenbolone Enanthate is uiterst krachtige anabool wordt beschouwd als veel krachtiger dan testosteron. Voor document, kan het vijf keer zo krachtiger dan zowel anabool als androgeen zijn in vergelijking met wat met testosteron wordt gezien. Trenbolone heeft zich toboost spiersterkte evenals brandend vet bewezen. Een ander uniek voordeel aan Trenbolone is dat het niet in oestrogeen kan veranderen, dat is waarom vele bodybuilders het over andere krachtige steroïden zullen gebruiken.

Het is belangrijk om te begrijpen dat deze steroïden nog om voor of menselijk of dierlijk gebruik hebben worden goedgekeurd. Nu, zijn er veterinaire steroïden genoemd Trenbolone-acetaat. Nochtans, ontwikkelden de ondergrondse laboratoria Trenbolone enanthate zodat de gebruikers uit de oude versie van de steroïden kunnen voordeel halen. Natuurlijk, betekent dat er bijwerkingen om zijn te vechten met maar zij kunnen niet zo uitgesproken zijn aangezien wat met de Trenbolone-acetaat wordt gezien

Wanneer het over populariteit in de steroid categorie komt, de rangen van Trenbolone Enanthate hoog omhoog daar. En, dat is omdat het mensen de magere spiermassa kan geven die zij terwijl het branden van vet hebben gewild.

Wat is de Voorgestelde Dosering van Trenbolone Enanthate?

De doseringswaaier van trenbolone is 75mg aan 100mg. En, wegens de korte esterlengte, moet het dagelijks of elke andere dag door een intramusculaire injectie worden beheerd. Trenbolone is populair wegens zijn ophopende en snijdende eigenschappen. Houd in mening dat de beste tijd om de drug te gebruiken tijdens de scherpe cyclus wegens zijn vet-verlieseigenschappen is.

 

 

Trenbolone wordt gevonden – in grote hoeveelheden – op de zwarte markt die met veeimplants in een transdermal samenstelling of injecteerbare samenstelling worden veranderd. Trenbolone, ongeacht waar en hoe het heeft gemaakt, kan duur zijn, van $15 per gram van poeder aan bijna $150 voor één 10ml fles.

Juiste Manier om een Cyclus van Trenbolone te nemen Enanthate

Zoals u het weet, is Tren vijf keer meer machtig dan testosteron. Het is zo krachtig dat het heel wat strenge bijwerkingen kan veroorzaken. Zo als u enkel met Tren-dosering begint, dan bent u werkelijk een directe gebruiker van regelmatige steroïden. U zou zelfs kunnen worden overwogen om op het geavanceerde niveau te zijn. Houd in mening dat Trenbolone Enanthate niet voor iedereen is wie nooit anabole steroïden voordien heeft geprobeerd. Vergeet dit feit niet. De gemiddelde cyclus is werkelijk een midden steroid cyclus. Het kon zelfs geavanceerde worden genoemd.

 

Een regelmatige cyclus van Tren zou inbegrepen testosteron ook moeten hebben omdat dit de belangrijkste anabole steroïden is dat een newbie goed geïnformeerd ongeveer zou moeten zijn. Men stelt zeer voor dat Tren-de cycli testosteron zouden moeten hebben, maar het zou de enige andere anabole steroïden in de stapel moeten zijn. Dit is omdat u wilt zien hoe u aan de gevolgen van Tren wanneer voor het eerst het gebruiken van het zult reageren. Het doen zal dit geen verwarring veroorzaken als u bijwerkingen ervaart. U zou moeten weten wat voorkomt en zich bewust van uw reactie op de stapel is.

Wanneer het over middentren-cycli komt, veronderstelt men dat u weet hoe Tren uw lichaam beïnvloedt. U bent ervaren en kent de bijwerkingen. Dit is wanneer u leert om Tren met andere steroïden en bodybuilding supplementen te manipuleren en te stapelen. Als u een gevorderde of middengebruiker bent dan u niet als u zou moeten voelen moet Tren met een andere anabole steroïden naast testosteron stapelen. Dit is werkelijk het geval wanneer u in de gunstige kwaliteiten van overwegingstren de kracht en neemt.

De gevorderde gebruikers die het weten hoe te om Tren-cycli te manipuleren experimenteren eigenlijk met dit supplement. U zou zeker kunnen voelen om met grotere doseringsbedragen te experimenteren, maar houdt in mening dat deze hogere bedragen uw lichaam konden beschadigen. Tijdens deze fase zou u ook kunnen willen zien wat u met uw dosering van Trenbolone kunt stapelen Enanthate.

Slechts de Cyclus van Trenboloneenanthate

Verg deze week één door acht. 400 mg Testosteronpropionaat en 300mg van Tren E. Take dit bedrag elke week. Deze cyclus wordt verondersteld om de meest gebruikte newbie slechts cyclus van Tren te zijn. Heel wat newbies gebruiken deze cyclus, maar midden en gevorderde gebruikers ook als het. Het is zeer efficiënt. U moet testosteron met Tren stapelen. U kunt niet vergeten om dit te doen. De minimumhoeveelheid testosteron zou niet minder dan moeten zijn wat met de therapie van de testosteronvervanging wordt genomen.

Deze cyclus heeft Tren die een korte ester is. Het is niet dat hard te beheren en, in te spuiten. U kunt beiden ook zetten in één spuit en hen inspuiten tegelijkertijd, en u zou geen problemen moeten hebben. Dit is omdat zij allebei een oliebasis hebben. Zij hebben hetzelfde type van het halve leven en zij werken zeer goed samen.

Dit is één van de belangrijkste redenen dat u hen samen zou moeten stapelen. Het heeft een korte ester, zo betekent het dat het aan een lage duur van 8 weken kan worden geplaatst. De meeste mensen denken dat dit de juiste duur voor gebruik is. De meeste mensen zeggen dat de langere Tren-cycli die meer dan 8 weken zijn in strengere bijwerkingen resulteert. Aangezien Trenbolone Enanthate zo kort is, zou u een kortere ester moeten gebruiken en kortere cycli hebben.

Het gebruiken van Trenbolone en Testosteron

Weken één door twaalf: Neem 100mg van Testosteron E en 300mg van Tren E elke week. Er zijn twee grote veranderingen in de tweede reeks dosissen voor een cyclus van Trenbolone Enanthate. Dit is met Testosteron TRT en de manier u waarover in de lange estervormen van Testosteron en Tren moet veranderen. De langere esters worden gebruikt, zo betekent het dat het in plaats daarvan van acht weken in twaalf verandert. U zult een geleidelijke opbouw van bloedplasma hebben die definitief op optimaal niveau een hoogtepunt zal bereiken. Zo zal het aanvankelijke begin dat de langere esters heeft een langere tijd vergen om resultsthan kort te produceren estered anabole steroïden.

Het testosteron TRT wordt gebruikt enkel om de lichaamsproductie van testosteron op het normale niveau te houden. Wanneer dit wordt gedaan, zal het een milieu waar het testosteron niet zal aromatiseren veroorzaken, zo betekent het dat meer oestrogeen zal worden geproduceerd. Het meer oestrogeen produceerde meer streng de bijwerkingen zal zijn toen het gebruiken van Tren. Dit gebeurt een partij met de andere 19nor-steroïden zoals Nandrolone.

Zo, als het oestrogeen op deze wijze wordt gecontroleerd, kunnen de progestogenic bijwerkingen van Tren vaker worden gecontroleerd wanneer u geen aromataseinhibitor gebruikt. De andere reden om testosteron TRT te gebruiken is dat u wilt ervoor zorgen dat Tren de anabole steroïden is die het meest werken en die het testosteron dat met het wordt gestapeld enkel is om de regelmatige functie te handhaven aangezien de productie van testosteron is verminderd, die wanneer het gebruiken van anabole steroïden zoals Tren zal gebeuren. 

 

Trenbolone en Dianabol-Combinatie

Weken één door acht. Neem 100mg van Testosteronpropionaat en 400mg van Tren A elke week. Weken één door vier. Neem 50mg van Dianabol elke dag.

Deze middentren-cyclus begint de dosering bij een hoger bedrag dan de newbiecycli die ook hierboven worden getoond. Het testosteron wordt gebruikt als supplement of TRT in plaats van de anabole leiding. Dianabol is inbegrepen in deze stapel, maar het is niet omdat Tren niet sterk genoeg is zich alleen te bevinden. Het enige ding dat de een cyclusbehoeften van Trenbolone Enanthate testosteron is. Wanneer het over deze bepaalde cyclus komt, wordt Dianabol gebruikt als een kickstarter, die een goede cyclus voor de persoon is die wil toenemen en sterker worden.

Trenbolone Enanthate 800mg en Drostanolone E

Weken één door twaalf. Neem 100 mg van Testosterone E. Take 800mg van Tren E. Take 400mg van Drostanolone E. Dit zijn wekelijkse dosering.

Deze cyclus is een lange estercyclus. Alles gestapeld in deze cyclus bevat enanthate esters. Wanneer de drugs allen dezelfde ester hebben dit het gemakkelijker maakt om allemaal in te spuiten. Eigenlijk, kunnen zij in dezelfde spuit worden geplaatst. Tren Enanthate heeft een hogere dosering. Het testosteron is een supplementaire TRT en Drostanolone moet daar Tren aanvullen.

Dit zou de gebruiker een blik moeten geven die mager wordt beschreven of verscheurd. Fundamenteel, is het een harde blik. Nochtans, zal dit niet gebeuren als de gebruiker geen laag percentage van lichaamsvet heeft. Vandaar dat worden Drostanolone of Masteron niet gebruikt tenzij de bodybuilder naar de concurrentie op het punt staat te gaan.

Het combineren van de Dosering van Trenbolone Enanthate met Tren A

Tot slot te merken gelieve op dat de esters van Trenbolone geen anabole die steroïden moeten hebben met het worden gestapeld. Bijvoorbeeld, test E met Tren E. Het is o.k. om Tren A met Test E tijdens uw cycli te combineren. Deze cycli zijn niet problematisch. In feite, vormen zij goede combinaties. Maar begrijp dat u van timing, halveringstijd en injectieprogramma's moet op de hoogte zijn opdat deze verschillende samenstellingscombinaties succesvol zijn. De reden dat sommige mensen verkiezen om iets als een dosis van Trenbolone Enanthate met Testosteron E te combineren is dat het geschikt en gemakkelijk om in termen van timing, injectie en halveringstijd is te nemen.

 

                  Sustanon 250 Steroid Poeder van Trenbolone, de Stapel van Trenbolone Enanthate voor Debutanten


Snel Detail:

 

Trenbolone Enanthate

Alias: Trenbolone Enanthate Tren Enanthate Tren e

CAS Nr.: 10161-33-8

MF: C25H34O3

Mw: 382.54

Zuiverheid: 99.0%

Verschijning: lichtgeel of geel kristallijn poeder

 

Beschrijving:

 

Trenbolone Enanthateis zeer machtige androgen met sterke anabole activiteit. Trenbolone Enanthateis passend voor de snelle opbouw van sterkte en spiermassa, Trenbolone die Enanthateusually de gebruikers uitzonderlijke resultaten tijdens een vrij korte tijdspanne opleveren. Anabole effect ofTrenbolone Enanthateis vaak in vergelijking met populaire ophopende agenten zoals testosteron of Dianabol, met één zeer belangrijk verschil. Trenbolone Enanthatedoes om in oestrogeen om te zetten niet. Dit is inderdaad een zeer unieke samenstelling sinds massadrugs, bijna in het algemeen, Trenbolone Enanthatewill zwaar aromatiseert (of veroorzaak andere oestrogeen verwante problemen).

 

Toepassingen:

 

Trenbolone Enanthate is steroïden door dierenartsen op vee worden gebruikt de spiergroei te verhogen en de eetlust, Trenbolone Enanthate kan deeltijds verhogen, wordt Trenbolone Enanthate niet gebruikt in een ongeraffineerde vorm, maar Trenbolone Enanthate wordt eerder beheerd aangezien de esterderivaten zoals trenboloneacetaat, trenbolone enanthate ortrenbolone cyclohexylmethylcarbonate, een normale bodybuilding dosering van 200mg/week tot 1400mg/-week kunnen gaan die. Trenbolone Enanthate kan één keer in de week worden ingespoten, ook wordt de trenboloneacetaat vaak geraffineerd aan aangezien „Fina“ door gebruiker, de samenstellingen van Trenbolone Enanthate een bindende affiniteit voor de androgen receptor vijf keer zo hoog zoals dat van testosteron heeft

 

Specificaties:

 

TESTpunten

SPECIFICATIE

RESULTATEN

     

Beschrijving

: Lichtgeel of bijna wit kristallijn poeder

Lichtgeel poeder

Identificatie

: IRL

Positief

Analyse

: 97.0~103.0%

99.37%

Smeltpunt

: 70~80°C

70.5~76.5°C

Specifieke Omwenteling

: +22~+26°

+23.09°

Verlies bij het Drogen

: 0.5%max

0.25%

Residu op Ontsteking

: 0.1%max

0.05%

Zware Metalen

: maximum 20PPm

<20ppm>

Organische Vluchtige Onzuiverheden

: voldoet aan het vereiste.

Is in overeenstemming

Verwante Substanties

: Enige Onzuiverheid: 1.0%max

<1>

 

: Totale Onzuiverheden: 2.0%max

<2>

     

Conclusie

De specificaties zijn met ondernemingsnorm in overeenstemming

 

 

concurrentievoordeel:

 

1. Beste prijzen met tevreden kwaliteit, Grote kwaliteit en zuiverheid

2. Perfecte Verpakking en veilige, snelle levering.

wij hebben deze producten vele jaren verkocht, ons verrijk ervaring maken onze producten een hoog tarief hebben om uw douane van het land over te gaan.

3 de goede naverkoopdienst

Wij kunnen de gemakkelijkere manier verstrekken om onze regelmatige cliënten te helpen om steroid poeder in injectiable olie om te zetten

 

sommige van mijn klanten koppelen terug:

 

1. ik heb mijn producten ontvangen, bent u verpakking doet discreet en perfect, verbaasde het me werkelijk .i zo spoedig mogelijk zal opdracht geven tot meer van u. hartelijk dank.

-Robet--Australië

2. ik heb met u voor vaak samengewerkt, is uw productkwaliteit zo groot, daarom koop ik nog de producten van u. dank u

-Richard-Amerikaans

3 hallo zijn de partner, uw beste prijs en hoge zuiverheidsproduct zo concurrerend in mijn land, liet dit me veel winst maken, zijn mijn klanten werkelijk als het. werk met u samen is zo prachtig! thak u

-Johnson-Canada


 

WONDERpharma voordeel: 

1. De methode van Analyse voor het testen van onze materialen wordt bevestigd om de reproduceerbare resultaten te geven
2. Alle analytische testprocedures en productieprocedures zijn goed gedocumenteerd en de revisie wordt ondernomen vanaf gespecificeerd protocol.
3. De tendensanalyse van gezuiverd water en de eindproducten worden gehandhaafd.
4. De stabiliteitsstudie is een zeer belangrijk gebied van kwaliteitsassuance.
5. De betaalde orden worden wereldwijd verwerkt en op dezelfde dag verzonden en binnen 5-8 werkdagen geleverd.
6. Voor uw gemak, gebruiken wij discrete verpakking en de orden worden geleverd per post en ons tarief van het leveringssucces is 98%.
7. Indien u om welke reden ook uw orde na 20 werkdagen niet ontvangt, gelieve ons te contacteren waar wij zullen kunnen u bijstaan die van uw orde de plaats bepalen en als het tobe in de post verloren lijkt, zullen wij u dan dan een vervanging onmiddellijk opnieuw versturen.

 

Verpakking en levering
1. Massavoorraad, om levering onmiddellijk ervoor te zorgen elke dag wanneer de betaling wordt gedaan.
2. Jarenlang zijn bezig geweestd met dit gebied, hebben wij verfijnde en professionele logistiekafdeling, die veilige en snelle levering kan waarborgen.
3. Goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team dat genoeg professioneel is om u te verstrekken een veilig pakket. Het vermijdt ook heel wat noodsituatie gebeurt tijdens de levering zodat de hoge douanepas gewaarborgd is. Unieke manieren om 10grams aan 20 kilogram te verschepen poeder (of 100ml aan 30 Litervloeistoffen) in één keer aan uw bestemming. 
4. De verpakkingsbeelden en het vastspijkeren de code worden verstrekt binnen 12 uren zodra ontvangend de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal worden verstrekt elke andere dag enkel voor u een palm van uw pakket kan houden.
5. De perfecte naverkoopdienst: Om het even welke vragen of problemen gebeurden na het ontvangen van het product, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren. De problemen onmiddellijk worden opgelost.

 

HEET VERKOOP Ruw Steroid Poeder in WONDER PHARMA:

 

De hormonen van geslachtssteroïden

Sildenafilcitraat (CAS: 171599-83-0)

Tadalafil (Cialis) (CAS: 171596-29-5)

Vardenafil (CAS: 224785-91-5)

Sildenafil (Viagra) (Cas Nr: 139755-83-2)

T3 (CAS: 55-06-1)

Sildenafil Mesylate (Cas Nr: 131543-23-2)

JinYangalkali (Cas Nr: 472-61-364)

Dapoxetine (CAS: 119356-77-3)

Yohimbinehcl (Cas Nr: 65-19-0)

Dapoxetinewaterstofchloride (Cas Nr: 129938-20-1)

Anti-OESTROGEEN

Letrozole 112809-51-5

Tamoxifencitraat 54965-24-1

clomifene citraat 50-41-9

Anastrozole 120511-73-1

Exemestane 107868-30-4

 

 

Contactpersoon:   Mej. Michelle
Skype-identiteitskaart:               Leef: marvelpharma
E-mailadres:     MarvelPharma@yahoo.com
Website:                RawSteroid-Powders.com

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)