English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productentrenbolonesteroïden

Bodybuilding vult Anabool Trenbolone-Poeder 472-61-546 van Steroïdentrenbolone Enanthate aan

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
 • Product Details

Bodybuilding vult Anabool Trenbolone-Poeder 472-61-546 van Steroïdentrenbolone Enanthate aan

Van Goede Kwaliteit Bodybuilding vult Anabool Trenbolone-Poeder 472-61-546 van Steroïdentrenbolone Enanthate aan Verkoop

Grote Afbeelding :  Bodybuilding vult Anabool Trenbolone-Poeder 472-61-546 van Steroïdentrenbolone Enanthate aan

Top Steroids

Site Member

China

Business type: Manufacturer

KangQiao Garden, Longgang District, Shenzhen, Guangdong, China

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Top Steroid
Certificering: SGS
Modelnummer: skype2 ggg.lab111
Gedetailleerde productomschrijving

Het hoogste Steroid Hormoon Nandrolone Deca van de Verkoperskwaliteit & het Poeder van Trenbolone Enanthate

 

Snel detail:

 1. Trenbolone Enanthate
 2. Het opdracht geven van tot nota's: 10g steekproef, 100g mimimumorde
 3. CAS-aantal: 472-61-546
 4. Formule: C25H34O3
 5. Zuiverheid: 99%
 6. Vertrouwde op steroid poederbron: Shenzhen China
 7. Drugklasse: Anabole/androgene steroïden (voor injectie)
 8. Belangrijke leverancier: Hoogste steroïden
 9. Molecuulgewicht: 312.4078
 10. Moleculaire Formule: C20H24O3
 11. Smeltpunt (basis): 183-186C
 12. Effectieve dosis (Mensen): 300-600mgs/wk
 13. Effectieve dosis (Vrouwen): Geadviseerd niet
 14. Het actieve leven: 8 dagen


Beschrijving:

 

1. Trenbolone-Enanthate is niet alleen één van de populairste steroïden van al tijd maar één van het populairst omdat het één van het krachtigst en één van het meest efficiënt is. Echt één van de meest veelzijdige anabole steroïden op de markt, zal gebruikers vinden het voor bijna om het even welke cyclus, van het snijden en het ophopen of een ander doel perfect is u zou kunnen vinden. Zoals met zeer krachtige steroïden gemeenschappelijk is kan het ook één van ruwer en om deze reden zijn velen niet het zullen kunnen gebruiken; jammer genoeg terwijl zeer krachtig het niet altijd wordt goed-getolereerd. Nochtans, maak geen fout, zal de sterke meerderheid fijn zijn maar velen zullen nog zijn bevoegdheid een weinig teveel. trenbolone-Enanthate vinden te zijn, als al Trenbolone is de vormen 19 noch klassen anabole androgene steroïden die hoogst anabool en androgeen allebei zijn. Het Trenbolone-hormoon is zo krachtig het is 500 keer anaboler dan testosteron, evenals 500 keer androgener; aangezien het testosteron alleen zo krachtig is zou dit u een vrij goed idee van moeten geven hoe het verbazen van deze steroïden werkelijk is.

 

2. Trenbolone Enanthate te hoeven niet zeer vaak worden ingespoten, in feite zullen de meesten 2 injecties per week of eenvoudig een programma van één om de 4 dagen om vinden te volstaan. U zult ook deze samenstelling op a per milligrambasis om een weinig zwakker vinden te zijn dan trenbolone-Acetaat, die hetzelfde doseren met tren-E de betekenen te ontvangen dat het het individu meest meestal gekend is een weinig meer wekelijks hetzelfde bedrag zou moeten ontvangen alsof de Acetaatversie werd gebruikt. De reden voor dit is eenvoudig; wanneer wij 100mg van beide vormen nemen is een grotere hoeveelheid vorm tren-E ester, aangezien de grotere esters meer massa in een samenstelling dan kleinere degenen opnemen.

 


De dosis van Trenboloneenanthate


1. Ongeacht doel die, zij het of de meesten ophopen snijden zal vinden zeer efficiënt trenbolone-Enanthate om in 300mg-500mg per weekwaaier te zijn die met 400mg per week over het algemeen een zeer stevige dosis zijn. Ja, kunt zult u meer gebruiken maar het meest dosissen vinden die veel afgelopen 500mg per week om een weinig minder vriendschappelijke bijwerking ertoe brengen te zijn, vooral als zij 600mg per weekwaaier en bijna zonder twijfel ingaan als zij 700mg per week overtreffen. Ongeacht het doseren zullen de meesten vinden 8 weken om fatsoenlijk efficiënt met 12 weken van gebruik te zijn die over het algemeen voor zover u wilt gaan zijn. Als uw cyclus voorbij 12 weken wordt uitgebreid is het normaal best om een ander anabool hormoon in de plaats van Tren te substitueren om vooruitgang levend te houden; ja, zal ons lichaam aanpassen.

 

2. Trenbolonedosis 300mg per week om voldoende genoeg en sterk te zijn om gunstige veranderingen te onthullen. Herinner dat om de sterkte van 300mg van Trenbolone op te slaen, men 1,500mg van Testosteron zou vereisen om een eerlijke gelijke in termen van de anabole sterkte te verstrekken. Zelfs zou 200mg per Buy Trenbolone Hereweek van een Trenbolone-dosis vrij moeten volstaan genoeg, maar de dosissen zoals 200mg/week worden typisch gebruikt op scherpe cycli. Een gematigde Trenbolone-dosis 300mg/week is een uitstekende beginnende dosis voor de gebruiker ontdekken die hoe zij aan een sterke samenstelling zoals Trenbolone, terwijl het verlenen van een aanzienlijk sterk anabool effect antwoorden. Het is onnodig voor een first-time Trenbolone-gebruiker aan onderneming boven 300-400mg per week, laat staan een Trenbolone-dosis zoals 500mg per week. Het is na een eerste cyclus van 300mg per week dat de gebruiker hun ontvankelijkheid kan dan beoordelen aan de samenstelling en beslissen hoe te over voortaan het aanpassen van Trenbolone-dosissencycli te gaan.

 

 

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)