English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productennandrolonesteroïden

Geen Bijwerking Nandrolone Steroid Decanoate 360-70-3, Farmaceutische Steroïden

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Geen Bijwerking Nandrolone Steroid Decanoate 360-70-3, Farmaceutische Steroïden

Van Goede Kwaliteit Geen Bijwerking Nandrolone Steroid Decanoate 360-70-3, Farmaceutische Steroïden Verkoop

Grote Afbeelding :  Geen Bijwerking Nandrolone Steroid Decanoate 360-70-3, Farmaceutische Steroïden

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Wettige de Steroïdenbron van China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: Wettige de Steroïdenbron van China
Merknaam: MARVEL PHARMA
Certificering: GMP,EP,BP,JP,CP
Modelnummer: 360-70-3

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100g (het kan aan 10g voor steekproeforde worden verminderd)
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Discrete vereiste verpakking als uw
Levertijd: Stuur binnen 48hrs, 5 -8 het werkdagen voor levering
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 1000kg/week
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: nandrolone decanoate voor verkoop Verwante producten: Abiraterone Anastrozole Andarine Trilostane Exemestane Oxandrolone Oxymetholone Androsterone 7-Keto-
Vorm: gepoederde steroïden Drugklasse: Farmaceutische Rang
Gebruik: Steroïden voor Bodybuilding-Cycli Verschijning: Wit kristallijn poeder
Schip aan: Malta de Marshall Eilanden Mauretanië Mauritius Mexico Micronesië Moldavië Monaco Mongolië Montenegr Opslag: Kamertemperatuur
Andere Naam: Deca Durabolin, Nandro Deca

Vloeit Nandrolone steroid nandrolone decanoate voor verkoop deca voort en komt ten goede aan bijwerkingen 360-70-3

 

Deca, ook als Deca Durabolin of nandrolone wordt bekend decanoate, is misschien de op één na beste bekende injecteerbare anabole steroïden na testosteron dat. Het schijnt dat bijna elke steroid beginner en velen die met steroid cycli worden ervaren geloven dat voor beste resultaten zij Deca kunnen moeten omvatten. Nochtans, in feite heeft deze samenstelling geen speciale anabole eigenschappen: andere injecteerbare steroïden kunnen alles voor de spiergroei doen dat Deca kan.

 

U gaat in uw periode buiten het seizoen van de groei, en met het juiste plan binnen op zijn plaats u gaat groeien als nooit voorheen. van dergelijke groei te trekken, gaat u toewijding aan uw opleiding, een correct voedingsplan met overvloed van calorieën nodig hebben om de groei aan te sporen, en natuurlijk, de juiste anabole steroid stapel. Wanneer het tijd is te groeien, zijn er zeer weinig anabole steroïden die daartoe als nandrolone-Decanoate kunnen lenen; in feite, is deze samenstelling massa in een flesje. Krijg dit uit de manier het recht van gaat krijgt; Nandrolone-Decanoate kan tijdens een scherpe cyclus worden gebruikt, kan het een doel dienen, maar het toevoegen van massa is zijn primaire functie en ons doel vandaag van bespreking.


Voor decennia, heeft nandrolone-Decanoate deel vele plannen buiten het seizoen, uitgemaakt en voor velen een nietje in om het even welk massa stijgend plan geweest. De beelden die u van mensen met stapels van spier bovenop stapels van spier hebt gezien, u kunt waarborgen nandrolone-Decanoate uitmaakte deel van hun plan. Er zijn vele steroïden waarin wij voor onze behoeften, maar nandrolone-Decanoate zoals testosteron moeten kiezen, hoewel in mindere mate eenvoudig één van die steroïden is die in het arsenaal van allen wordt gevonden. Voor zij die met deze hormonale samenstelling onbekend zijn, kent u het waarschijnlijk beste door zijn beroemdste handelsnaam deca-Durabolin. Deca-Durabolin is eenvoudig een merknaam van nandrolone-Decanoate, de handelsnaam aan het door Organon wordt gegeven die.


Nandrolone-Decanoate – de Grondbeginselen:
Nandrolone-Decanoate is 19 noch anabole steroïden, met Nandrolone zijnd de steroïden in bijlage aan de massieve Decanoate-ester. Ontworpen voor het enige doel van steeds toenemende massa, functioneert het grotendeels door hemoglobine en rode bloedceltelling te verhogen evenals dramatisch stikstofbehoud te bevorderen. Door deze functies, verbeteren wij algemene anabole activiteit en regeneratiemogelijkheden die daardoor tot een meer spierlichaamsbouw leiden.
Enorm langzame acterensteroïden, resultaten zullen niet zeer snel opgemerkt worden, maar door regelmatige aanvulling, zal het nieuwe weefsel keurig opbouwen. Het is geen verrassing deze steroïden zulk een langzame acterensteroïden zijn; toch voorziet de massieve Decanoate-ester de hormonale samenstelling van een actieve halveringstijd die 15 dagen in duur is. Iedereen bijna wie het supplement goede 4-6 weken van gebruik zal vergen alvorens zij de gevolgen opmerken, maar zodra zij u merkbaar worden zullen vinden zij beginnen op een zeer aangename manier te kloppen.
Met zijn eigenlijke aard, aangezien u kunt zien dit anabole steroïden passend voor de langzame nog zelfs groei is, maar het levert andere voordelen op bijna om het even welke atleet in zijn buiten het seizoen zal genieten van. De opleiding buiten het seizoen kan zeer brutaal zijn; het duwen kunnen de zware gewichten met kracht en gezag periodiek uiterst belastend zijn op het lichaam, maar het goede nieuws is nandrolone-Decanoate kan enorme gezamenlijke hulp verstrekken. Door zijn directe wijze van actie, zal deze hormonale samenstelling collageensynthese bevorderen en zal been minerale inhoud die daardoor gezamenlijke hulp verstrekken verbeteren. Voor wat, dit reden genoeg is om met nandrolone-Decanoate aan te vullen.


Succesvol Gebruik:
Het aanvullen met nandrolone-Decanoate is niet genoeg; met succes aan te vullen moet u weten wat doen maximaliseren u aanwinsten bent evenals handhaaft veiligheid. Hieronder hebben wij van deze nauwkeurige informatie een lijst gemaakt, die u voorzien van de middelen om een stapel te creëren die dit krachtige 19 noch anabole steroïden omvat. Als u aan deze richtlijnen houdt, zult u zonder twijfel de spiermassa op uw kader allen terwijl het houden van bijwerkingen bij baai verhogen.


• Dosissen nandrolone-Decanoate:
- 100mg per week zal genoeg zijn om gezamenlijk hulp en comfort te bevorderen.
- 200mg per week zal het minimum doseren voor prestaties gebaseerde gevolgen, d.w.z. de groei zijn.
- 400mg per week zal de maximumdosis het meest ooit zal vereisen voor prestaties zijn.
- 500-600mg per week kan veilig worden gebruikt, maar dit verhoogt bijwerkingswaarschijnlijkheid en zou slechts goed- wordenervaren moeten door de elite worden geprobeerd en.

 

• Testosteron:
- Wanneer u met nandrolone-Decanoate aanvult, zoals met alle anabole steroïden is, zal uw natuurlijke testosteronproductie worden onderdrukt; in dit geval zal het volledig onderdrukt worden van één het enkele doseren. Één enkele 100mg-injectie van nandrolone-Decanoate is allen het neemt om al testosteronproductie te onderdrukken. Om deze reden, is het noodzakelijk dat u met één of andere vorm van exogeen testosteron aanvult wanneer u met de Nandrolone-samenstelling aanvult. Het nalaten zal dit te doen in een lage testosteronvoorwaarde resulteren, en dit is eenvoudig niet goed voor uw gezondheid. Verder, is het testosteron fantastische, hoogst veelzijdige en over het algemeen goed-getolereerde anabole steroïden uw lichaam is zeer vertrouwd met en slechts uw totale resultaten zal verbeteren.

 

• Aromataseinhibitors:
- Nandrolone-Decanoate aromatiseert aan een graad; ongeveer 20% het tarief van testosteron. Verder, is dit steroïden die een progestin aard dragen en door deze trekken kan tot Gynecomastia leiden. Met het gebruik van een Aromatase-Inhibitor, kan Gynecomastia worden vermeden; Arimidex en Letrozole allebei zullen de truc doen. Verder, zal een Aromatase-Inhibitor in het bestrijden van waterbehoud helpen dat met deze steroïden kan voorkomen.

 

• Totaal Gebruik:
- Wanneer het aanvullen met nandrolone-Decanoate, zouden 8 weken van totaal gebruik het minimale tijdkader van gebruik moeten zijn. Om het even welk gebruik zal minder dan 8 weken zeer weinig aangezien dit zulk een langzame acterensteroïden is, verstrekken en zal eenvoudig een afval van tijd zijn. Om uw resultaten te maximaliseren, zullen 10-12 weken van totaal gebruik veel meer optimaal zijn, met 16 weken die over het algemeen het maximale tijdkader van gebruik zijn.

 

• Beëindiging:
- Wanneer u beslist anabool steroid gebruik te beëindigen, wilt u niet aan eindgebruik terwijl nog het aanvullen met nandrolone-Decanoate. Als steroïden met een zeer lange activiteitentijd, als u kan het eindgebruik met een hoop nog vers in uw systeem het tot terugwinning een enorm moeilijk proces maken. In de meeste gevallen, zou al gebruik nandrolone-Decanoate minstens 2 weken moeten beëindigen alvorens al anabool steroid gebruik aan een halt komt; velen zullen vinden dat 4 weken worden vereist.

 

De Doseringsaanbevelingen van Nandrolonedecanoate voor Bodybuilding-Cycli

 

Talrijke individuen kunnen het werkelijk moeilijk vinden om met de juiste dosering van Nandrolone op de proppen te komen Decanoate in hun cyclus te nemen. Er is online beperkte informatie die nauwkeurig advies geeft en veel van de artikelen stellen lagere dosissen voor dan wat zou moeten worden gebruikt. Het gebruik beslist vaak met testosteron en shortchange hun Deca-dosissen te overcompenseren toe te schrijven aan het feit dat het hormoon aan natuurlijke testosteronproductie zo onderdrukkend is. om positieve resultaten te bereiken, zult u totaal hormonaal saldo moeten houden. Om om het even welke problemen te vermijden, moet u uw oestrogeenniveaus in normale grenzen houden en het lichaam de noodzakelijke hoeveelheid testosteron aanbieden. 

 

Talrijke individuen zijn onbewust van de mogelijke resultaten van het gebruiken van sommige bepaalde dosissen van Nandrolone Decanoate. Vele bodybuilders gebruiken deze steroïden in de het ophopen cycli buiten het seizoen om de spiergrootte en groei te bevorderen. Voor het geval dat het ophopen niet het belangrijkste doel van de bodybuilder is, kunnen de lagere dosissen van Nandrolone Decanoate werkelijk voordelig zijn.

 

INHOUDSTAFEL: Deca Durabolin | Nandrolone Decanoate | Nandrolone Phenylpropionate | Cyclusprogramma's | Deca-Testcyclus | Doseringsrichtlijnen | Vóór & na Resultaten | Gemelde Aanwinsten| Bijwerkingen | Deca Durabolin voor Verkoop | De V.S. & Canada | Het Verenigd Koninkrijk | Deca 200 | Deca Durabolin 300

 

Dosissen de buiten het seizoen van Nandrolone Decanoate:
Het is genoeg om 300-400mg van Nandrolone Decanoate te nemen per week in buiten het seizoen. Voor dit, zult u één injectie moeten nemen elke week. Om de efficiency van de steroïden te verhogen, zal de meerderheid van bodybuilders de injectie in 2 kleine gelijke grootteinjecties per week verdelen. Deze taak zal het totale injectievolume verminderen. U kunt uw dosering verhogen voor het geval dat u 300-400mg zonder problemen tolereert. Alhoewel er geen behoefte aan hoge dosering is, moeten wij weten dat de meeste mensen 60mg per week zonder enige grote problemen zullen steunen. Het is genoeg om met 400mg te plakken. Het zal eerder negatieve bijwerkingen ervaren voor het geval dat u de dosering verhoogt. In sommige gevallen, kunnen de negatieve gevolgen belangrijker dan de positieve gevolgen zijn, alhoewel dit van één persoon aan een andere kan verschillen.

 

Dosering voor Knipsel vóór een Wedstrijd
Nandrolonehormone kan in talrijke concurrerende bodybuilding wedstrijdcycli worden geïdentificeerd, alhoewel de meerderheid van bodybuilders `t overweegt Nandrolone Decanoate om scherpe steroïden te zijn aantrekt. De mensen kunnen deze steroïden werkelijk nuttig vinden om te zijn, alhoewel het niet de conditionerende gevolgen van Trenbolone, Anavar of Winstrol aanbiedt. De mensen kunnen talrijke voordelen verkrijgen door de dosissen van 200-300mg wekelijks te nemen Nandrolone Decanoate. Alhoewel deze steroïden een krachtige capaciteit in het bewaren van mager weefsel hebben, is er een ander voordeel dat veel belangrijker is.

 

Tijdens de veeleisende scherpe cyclus van het bodybuilding domein, heeft het lichaam heel wat hulp nodig, die door een de lage dosissen van Nandrolone kan worden verstrekt Decanoate. Het harde op dieet zijn gecombineerd met harde opleidingssessie kan het lichaam werkelijk vermoeien. Behalve het aanbieden van een krachtige therapeutische hulp, zullen de lage dosissen van Nandrolone Decanoate ook spierduurzaamheid door de veeleisende opleidingssessies verbeteren.

 

Ander Gebruik van de Cycli van Nandrolone Decanoate
Talrijke individuen trekken de mening Nandrolone Decanoate aan van `t adequaat voor het verbeteren van atletische prestaties toe te schrijven aan het feit dat het hoofdzakelijk als het ophopen steroïden wordt beschouwd. Vele atleten verkiezen deze steroïden toe te schrijven aan het feit dat zij het het potentieel van `s begrijpen. Het zal niet om het even welk probleem zijn voor het geval dat de atleet niet te hoeven te groeien. U zult nooit groeien voor het geval dat u geen hoge hoeveelheid calorieën verbruikt en de belangrijke dosissen van Nandrolone Decanoate neemt. Het individu zal eenvoudig de dosissen van Deca Dorabolin nemen om een therapeutische hulp in deze situatie te verkrijgen. Dit is het belangrijkste doel, alhoewel de steroïden ook de spierduurzaamheid verbeteren. Het zal genoeg zijn om 100-200mg van Nandrolone Decanoate wekelijks te verbruiken. Om de ware voordelen te verkrijgen, moet u met de 200mg-dosis plakken. Bekijk hier de beste stapels van Deca Durabolin en de cyclusdosering.

 

Hoe Lang zou uw Cyclus moeten zijn?
Nadat u uw dosering voor Nandrolone Decanoate hebt geselecteerd, zal de volgende stap zijn kader van gebruik de hele tijd te vestigen. Overwegend de belangrijke Decanoate-ester in bijlage aan de steroïden, kunnen wij verklaren dat Nandrolone Decanoate werkelijk langzaam handelt. Daarom wordt dit niet geadviseerd voor gebruik op korte termijn. U zult de steroïden voor een minimum van 8 weken moeten gebruiken om de vruchten, ongeacht de dosissen te oogsten die uitgezocht u. Nochtans, zullen de meeste mensen gewoonlijk de steroïden 10-12 weken nemen. Dit is het perfecte tijdkader, alhoewel wat naar 16 weken kunnen stijgen.

 

Seksuele Bijwerkingen van Nandrolone-Gebruik
Het geval van de Doseringscyclein van Nandrolonedecanoate u ontmoet om het even welke seksueel verwante bijwerkingen, zoals erectiele dysfunctie of los van libido, u maakt vaak ongepaste aanpassingen. De meeste individuen zullen waarschijnlijk het feit veronderstellen dat hun testosterondosis onder normale niveaus is gedaald. Deze individuen zullen gewoonlijk het achteloze testosteronniveau verhogen, als hun dosissen van Nandrolone Decanoate bij de lage eindwaaier zijn. Terwijl dit kan in sommige gevallen werken, zal het probleem het meest het ergst in de meeste situaties worden.

U kunt het feit dat overwegen uw hormoonniveaus uit zijn evenwicht gebracht zijn voor het geval dat u het ervaren van sommige problemen hebt. U eenvoudig verergert het probleem voor het geval dat u meer testosteron toevoegt. U kunt seksueel verwante bijwerkingen ervaren voor het geval dat u `t erin slaagt aantrekt om uw oestrogeenniveaus te controleren. Uw oestrogeenniveaus zouden noch hoog noch te laag moeten zijn om het even welke seksueel verwante kwesties te vermijden.

Nochtans, wat is de perfecte manier om deze kwestie op te lossen? U moet enkel ervoor zorgen u voldoende testosteron in uw lichaam hebt. De volgende stap zal zijn een normaal oestrogeenniveau in uw lichaam te handhaven. U zult absoluut alle bijwerkingen vermijden als u erin slaagt om deze twee aspecten te respecteren. Klik hier om Deca Durabolin voor Verkoop te vinden.

 

Nandrolone Decanoate, van Dianabol en van het Testosteron Cyclus
Voor het geval dat u het testosteron, Nandrolone Decanoate en Dbol-cyclus met sustanon vervangt, kan deze cyclus zonder de hulp van een test worden gebruikt.

Weektestosteron Cypionate Deca Durabolin Dianabol Ostarine mk-2866 Aromasin N2Guard
1 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
2 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
3 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
4 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
5 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
6 600mgs/week 400mgs/week 50mgs/day 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
7 600mgs/week 400mgs/week - VAN 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
8 600mgs/week 400mgs/week - VAN 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
9 600mgs/week 400mgs/week - VAN 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
10 600mgs/week 400mgs/week - VAN 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
11 600mgs/week 400mgs/week - VAN 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day
12 600mgs/week 400mgs/week - VAN 25mgs/day 25mgs/day 7caps/day

 

De halveringstijd van Nandrolone Decanoate bijna zes dagen, nochtans het vereist worden bevrijd ongeveer 21 dagen die te worden uit uw organisme. Eigenlijk, hebben verscheidene sportmannen positief voor de metabolite maanden na hun definitieve injectie, daarom me altijd ben voorzichtig met uw dosering van Nandrolone decanoate per week en geef veel tijd alvorens een potentiële test zou kunnen voorkomen.

 

Geen Bijwerking Nandrolone Steroid Decanoate 360-70-3, Farmaceutische Steroïden


Snel Detail:

 

Nandrolone Decanoate/Nandro Deca/DECA/Durabolin
De Chemische Naam van Nandrolonedecanoate: 4 estren-17beta-ol-3-één decanoate
Durabolinsynoniemen: 19 nortestosterone 17 decanoate; nortestoterone 19 decanoate  
De Moleculaire Formule van DECA: C28H44O3
Het Molecuulgewicht van Nandrolonedecanoate: 428.65
Durabolin CAS nr.: 360-70-3
DECA-EINECS: 206-639-3 
DECA-Analyse: 99% min.
De Verschijning van Nandrolonedecanoate: wit of oesterwit aan lichtgeel kristallijn poeder 
Durabolingebruik: farmaceutisch materieel, Steroid hormoon, Anabolin. Is een mannelijk hormoon, anabole hormonendrugs.
Durabolinnorm: USP28; BP2003

 

Opslag: In de schaduw stellend, Beperkt Behoud
Pakket: Discrete Verpakkingsmanieren voor uw keus.           
Levering: Lever uit binnen 24 uren na betaling.
Betaling: Het westenunie, T/T, Geldgram.

 

Hete verkoper:

hormonen. Dianabol, Testosteronmengsel, Sustanon 250, Trenbolone-Acetaat, teststeun, Nandrolone Decanoate, DECA, deca-Durabolin, Equipoise EQ, Methenolone-acetaat, Primobolan, Stanozolol, winny Winstrol, Oxandrolone, Anavar, Finaplix, Testosteron Enanthate, Methandienone, vette brander, Masteron, Sildenafil (Viagra), Tadalafil, Orlistat. 

 

Beschrijving:

Deca Durabolin, ook als Nandrolone Decanoate wordt bekend, is misschien de op één na beste bekende injecteerbare anabole androgene steroïden na Testosteron dat. Gebruikt voor het ophopen. Nandrolone is het basishormoon, maar het is beter - gekend onder de handelsnaam Deca Durabolin, die Nandrolone Decanoate bevat. Deze populaire voorbereiding neemt het nandrolonehormoon en voegt een ketting van de decanoateester toe. Deze esterketting is in bijlage tijdens het productieproces en het dient dubbele doeleinden. Het belangrijkste doel is de oplosbare stof van de hormoonolie te maken, zodat kan het in een ampère of multi-dose flesje worden gezet. Het tweede doel van deze esterketting is aan slow-release de steroïden door deca te houden van het in wisselwerking staan met androgen receptoren tot de esterketting weg door enzymen in uw lichaam wordt gespleten. Aangezien nandrolone decanoate niet aan een androgen receptor kan vastmaken tot de enzymen in uw lichaam van de decanoateester hebben gespleten, veroorzaakt het de steroïden aan slow-release in uw systeem over vele dagen. Voor medisch gebruik, is de belangrijkste functie van de ester het hormoon toe te laten om slechts eenmaal om de 3 weken worden ingespoten. Nochtans, kunnen de bodybuilders deca-durabolinweekblad inspuiten of zo vaak zoals om de drie dagen.

 

Toepassingen:

Nandrolone decanoate kan voor de behandeling van osteoporose worden gebruikt, voor de verzachtende behandeling van geselecteerde gevallen van verspreid borstcarcinoom in vrouwen en als toevoegsel aan specifieke therapie en dieetmaatregelen in pathologische die voorwaarden door een negatieve stikstof worden gekenmerkt breng in evenwicht.

 

Nandrolone decanoate is een injecteerbare soort van anabole steroid nandrolone. De decanoateester levert een langzame versie van nandrolone van de plaats van injectie, voortzetting maximaal 3 weken. Nandrolone 200 USP-injectie verstrekt nandrolone decanoate. In menselijke proeven is nandrolone getoond om calciummetabolisme positief te beïnvloeden en beenmassa in osteoporose te verhogen. De esterificatie van de 17 bèta-hydroxylgroep verhoogt de duur van de actie van nandrolone. De Nandroloneesters in intramusculair ingespoten olie worden geabsorbeerd langzaam van de lipidefase, dus kan Nandrolone 200 met intervallen van 3-4 weken worden beheerd. Nandrolone 200 bevat nandrolone decanoate in een 10ml oplossing voor injectie (200mg-nandrolone decanoate/ml). Nandrolone 200 is een geelachtige olieachtige oplossing voor intramusculaire injectie.

 

Deca voor 5 gram 25 ml @ 200mg/ml
5 grampoeder
16.25ml sesamolie
1.25ml BEDELAARS 5%
3.75ml BB 15%

 

Specificatie:

Hete Verkoop Half afgewerkte Steroid Vloeistof

Concentratie

Testosteron Enanthate (Primoteston)

250mg/ml/300mg/ml 

Testosteronpropionaat

100mg/ml

Testosteron Cypionate

250mg/ml/300mg/ml

Testosteron Sustanon 250

200mg/ml/250mg/ml

Testosteron Supertest 450 

450mg/ml

Nandrolone Decanoate (DECA) 

200/250/300mg/ml

Trenboloneacetaat 

100mg/ml

Trenbolone Enanthate (parabool)

200mg/ml 

Drostanolonepropionaat (Masteron)

100mg/ml

Boldenone (Equipoise) Undecylenate

200mg/ml/300mg/ml

Methenoloneacetaat (Primobolone)

100mg/ml

Methandienone (Dianabol) 

50mg/ml

Stanozolol (Winstrol)

50mg/ml

Anomass

400mg/ml

Ripex

225mg/ml

Tritren

180mg/ml

                                   Contact: marvelpharma@yahoo.com


 

Concurrentievoordeel: 

1. Ons bedrijf is een beroemde farmaceutische fabrikant, die zich in ruw steroid poeder en injecteerbare steroïden in Vasteland China specialiseren. Alle poeder is fabriek die direct leveren.


2. Onze producten zijn uitgevoerd naar Duitsland, Noorwegen, Polen, Finland, Spanje, het UK, Frankrijk, Rusland, de V.S., Brazilië, Mexico, Australië, Japan, Korea, Thailand, Indonesië, Uruguay en veel andere landen.


3. Onze producten zijn van hoogte - kwaliteit en concurrerende prijs. De vrije steekproeven zijn beschikbaar.


4. Goed discrete verpakking. Snel en veilige levering door DHL, TNT, Fedex, HKEMS, UPS, enz.


5. Flexibele en Untraceable betalingstermijnen.


6. De exclusieve klantendienst en de 24/7 online geschikte en nuttige naverkoopdienst.

 


 
WONDERpharma Voordeel:
PHARMARVEL is de beste steroid bronnen van Zuiden van China, hebben wij de GMP fabriek in China, zodat die kan de kwaliteit sterictly in Inc. van Wonderpharma worden gecontroleerd Steroid bron altijd belangrijkst en vaak de vraag in het bodybuilding wordt gevraagd is. Nu is de beste steroid het poederbron van China omhoog in het zijn gekomen. Als u wilt kopen koop wettelijke steroïden, is PHARMARVEL de beste bronkeus voor u. Zijn gemakkelijk voor bodybuilders om geen legit te vinden steroid bron van Internet, heel wat is geweest scammed, zelfs kopen zij van zogenaamde wettelijke steroïden het UK, wettelijke steroïden de V.S., wettelijke steroïden Australië, wettelijke steroïden Canada, wettelijke steroïden Frankrijk, hebben zij nog grote kans scammed.
 
Wij verwonderen ons Pharma altijd kan doen:
1. Lever hoge zuiverheid en hoogste kwaliteits altijd steroid poeder aan onze klanten.
2. De verpakkingsproducten met unieke manieren om hoge douane ervoor te zorgen gaan succestarief over.
3. Verstrek flexibele en untraceable betalingstermijnen.
4. De snelle verzending zal geschikte oorzaak zijn wij altijd voldoende in voorraad hebben.
5. De goede naverkoopdienst is beschikbaar nadat u producten ontving.
 
HOOGSTE Kwaliteits Ruw Steroid Poeder voor verkoop:

Mesterolone
 Mestanolone
Mesterone/MethylTestosterone
Clomifenecitraat
Tamoxifen
Tamoxifencitraat
Metandienone
Methenoloneacetaat
Methenolone Enanthate
Finasteride
 Dutasteride
Trenbolone
Trenboloneacetaat
Trenbolone Enanthate
Het Carbonaat van Trenbolonehexahydrobenzyl 
Metribolone
Tibolone

 

 


Contactpersoon:   Mej. Michelle
Skype-identiteitskaart:               Leef: marvelpharma
E-mailadres:     MarvelPharma@yahoo.com
Website:                RawSteroid-Powders.com

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)