English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenBouw van de spier steroïden

Dianabolspier de Bouwsteroïden voor het Ophopen Bodybuilding Supplementen 200-787-2

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Dianabolspier de Bouwsteroïden voor het Ophopen Bodybuilding Supplementen 200-787-2

Van Goede Kwaliteit Dianabolspier de Bouwsteroïden voor het Ophopen Bodybuilding Supplementen 200-787-2 Verkoop

Grote Afbeelding :  Dianabolspier de Bouwsteroïden voor het Ophopen Bodybuilding Supplementen 200-787-2

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

Legit van China Bron

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: Legit van China Bron
Merknaam: MARVEL PHARMA
Certificering: GMP,SGS,ISO
Modelnummer: 200-787-2

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100g (het kan aan 10g voor steekproeforde worden verminderd)
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Discrete vereiste verpakking als uw
Levertijd: Stuur binnen 48hrs, 5 -8 het werkdagen voor levering
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 1000kg/week
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: De cyclusspier van de Dianaboltest de bouwsteroïden Andere Naam: dianabol, Metandienone, dbol, dbolpillen
Materiaal: ruw steroid poeder Drugklasse: Mondelinge Anabole Steroïden
Functie: de spierbouw supplementen voor het ophopen Verschijning: Wit kristallijn poeder
Schip aan: Frankrijk, het UK, de V.S., Australië, Holland, Cananda en wereldwijd Gerelateerd product: Anavar, Anadrol, Arimidex, Femara, of Aromasin

De cyclusspier van de Dianaboltest de bouwsteroïden voor het ophopen bodybuilding supplementen 200-787-2
 

Snelle details:

Productnaam: De cyclus van de Dianaboltest
Andere Naam: Metandienone; D -D-bol; Methandrostenolone; Androsta-1, dbol
Cas Nr: 72-63-9
EINECS Nr: 200-787-2
Moleculaire Formule: C20H28O2
Analyse: 98% omhoog  
Verschijning: wit of bijna wit kristallijn poeder
Opslagtemperatuur: 2-8°C

 

Is Dianabol Wettelijk? Waar te om Dianabol-de spier van de testcyclus de bouwsteroïden voor het ophopen bodybuilding supplementen te krijgen?

 

Aangezien Dianabol onder bodybuilders zo populair is, heeft DBol, zoals andere anabole steroïden voor verkoop, zijn wettelijke kwesties en controversen.

Het is over het algemeen niet vermeld onder wettelijke steroïden in de V.S. en in wettelijke steroïden het UK, maar afhankelijk van de plaats, het kan van een apotheek met het voorschrift van een beroep worden gekocht.

U kunt verward aangezien er een aantal ondergrondse laboratoria die Dbol, op Internet vervaardigen, daar is een overvloed van leveranciers zijn, en sommige mensen opteren om Dbol in landen te kopen waar het niet zoals dicht geregeld is.

In dit geval, moeten de geinteresseerde kopers met uw aankopen zeer zorgvuldig zijn, aangezien de kwaliteit van de steroïden niet gewaarborgd wegens weinig regelgeving is. Voorts vervalst ook de laatste jaren zijn opgedoken, zodat moet u in het bijzonder over de bronnen onderscheiden, zal slechte kwaliteitsdbol kwaad aan uw lichaam doen.

 

Het wonder Pharma is in ruw steroid poeder meer dan 7 jaar geweest, heeft het het beste bodybuilding steroïdenpoeder voor verkoop in massavoorraad, snel en de veilige verzending kan altijd na betaling neer worden geschikt. Sommige van onze klanten worden eens scammed door sommige leveranciers en verloren heel wat geld, maar als u die zaken met ons doen, uw wil krijgt wat u zonder twijfel betaalde, doen wij altijd zaken eerst met eerlijkheid, en wij pogen zakelijke relatie op lange termijn over de hele wereld met klanten te vestigen. U wordt warm verwelkomd om eender welke vragen over producten, prijzen of om het even wat te stellen over het bodybuilding.

 

De gehele Waarheid over Dbol voor de Snelle Spierbouw, Sterkte en de Machtsgroei

Alvorens wij Dbol-cyclus voor het ophopen beginnen, moeten wij meer over het kennen. Dianabol (ook als DBol wordt bekend) is onder de populairste mondelinge beschikbare steroïden, en om goede reden, heeft het lange gevestigd, wordt het mondeling genomen, en u kunt directe resultaten dat met het zien.

Zoals met om het even welk gereguleerde stof niettemin, hebben de DBol-steroïden zijn bijwerkingen, ook. Hier is een snel DBol-overzicht.

 

Een snel overzicht van Dianabol
Dianabol is eigenlijk een merknaam voor methanedienone of methandrostenolone.

Het werd geïntroduceerd door Switzerland-based Ciba Geneesmiddelen als „Dianabol“ aan de Verenigde Staten in de jaren '50, en het ging spoedig heersende stroming in nadat Dr. John Ziegler begon het aan weightlifters als beste gewichtsgainer voor te schrijven.

Ciba heeft sindsdien productie van de drug tegengehouden, en veel andere merken nu leveren ook methandrostenolone wereldwijd, zoals WONDER PHARMA. Nochtans, wordt de naam Dianabol met vele bodybuilders wordt geplakt die, en het nog geroepen zoals zo vandaag.

 

Meer Feiten over Dbol
DBol is een soort testosteron, maar in tegenstelling tot andere steroïden in het feit dat het kan door de lever overgaan en aan de bloedsomloop worden geleverd.

Zijnd anabole steroïden, bouwt DBol spierweefsel snel, dank vooral aan zijn capaciteit voor stikstof en calciumbehoud. Dit betekent dat DBol in snelle gewichtsaanwinst in een korte hoeveelheid tijd resulteert, met gebruikers die 3-5 ponden extra massa per week melden.

Aangezien Dbol niet alleen in injecteerbare vorm, maar ook in pillen beschikbaar is, is het genoemd geworden drug van keus voor vele bodybuilders nieuw aan het nemen van steroïden.

Vele gevorderde gebruikers nemen ook DBol samen met hun cocktail van andere die steroïden (als het stapelen worden bekend) aangezien het een oplossing op hoe te om spier snel te bereiken geeft. Dit geeft het een plaats onder de populaire steroïden van de spiergroei.

Voorts helpt het feit dat het slechts goedkoper kan zijn dan andere anabole steroïden om het onder de het meest-gebruikte steroïden vandaag te houden.

 

Hoe te om Dianabol voor een slechts Cyclus van Dbol te gebruiken
Aangezien dbol zo vele voordelen heeft om bodybuilding hoe te om het voor het ophopen cyclus effectief te nemen?

Het nemen van Dbol heeft alleen grote voordelen, zoals snelle verhogingen van sterkte en spier.

Voor een cyclus van DBol slechts, die 10-25mg elke dag 6-10 weken nemen is een goed begin. Sommige bodybuilders verdelen hun dosis per dag meerdere keren te nemen, terwijl anderen het enkel in één zitting nemen.

Er kunnen sommigen zijn wie een verschillende dosering voor een verschillende tijdspanne gebruiken, maar mgs genomen is gewoonlijk gebaseerd op persoonlijke voorkeur, vooral aangezien de nauwkeurige DBol-dosering die resultaten zal tonen van persoon tot persoon verschilt.

 

De Cyclus van steekproefdbol Winstrol
Hier zal ik u een steekproef van dbol geven, is het een steekproef van de stapelcyclus van winstroldbol, kunnen om het even welke bodybuilders of weightlifter als eerste cyclus gebruiken. 

 

Dianabolspier de Bouwsteroïden voor het Ophopen Bodybuilding Supplementen 200-787-2

 

Hoe te om Dianabol met Andere Injecteerbare Steroïden te gebruiken
Terwijl Dbol-bodybuilding op zijn goed is, verbetert Dianabol ook het effect van de meeste injecteerbare steroïden. Aldus, nemen vele mensen het samen met trenbolone, deca-durabolin, of testosteron.

Zoals hierboven, is het precieze bedrag steroïden men zou moeten nemen op een geval-aan-geval basis, zodat is het best om met de laagste dosering te vertrekken die toont de resultaten alvorens de te stijgen opname, en de bijwerkingen kunnen zijn neer aan het kleinst lowed.

 

De spier van de de testcyclus van steekproefdianabol de bouwsteroïden voor het ophopen
Hier zijn een steekproef DBol en de Testosteroncyclus voor zij die van plan zijn om Dbol met andere injecteerbare steroïden te stapelen. 

 

Dianabolspier de Bouwsteroïden voor het Ophopen Bodybuilding Supplementen 200-787-2

 

Toepassing:

Wat zijn de bijwerkingen van dianabol?
Zoals met alle andere anabole steroïden, Dbol-passen door de lever, kan het bovenmatige gebruik levergiftigheid tonen. De overkantgevolgen omvatten de groei van het lichaamshaar, acne, en olieachtige huid. Een aantal bronnen hebben ook opgemerkt dat DBol-de pillen het tarief voor mannelijke patroonkaalheid kunnen verhogen.

Voorts aangezien het anabole steroid is, kunnen de bijwerkingen gemeenschappelijk voor deze steroid types met Dbol, zoals het verergerde profiel van het bloedlipide, agressie, en verhoogde bloeddruk tonen.

Maar zolang u het in juiste dosering met het bodybuilding van dieet gebruikt, kunnen de bijwerkingen tot het kleinst worden verminderd.

 

Raad aan Vrouwelijke Gebruiker
De vrouwelijke bodybuilders die aan massa omhoog met Dbol kijken kunnen zeer lage dosering willen nemen eerst, aangezien het zware masculining gevolgen heeft. Zijn gevolgen aan vrouwen kunnen verdieping van stem en de ongebruikelijke haargroei omvatten. 

Niettemin, hebben een aantal gebruikers grote ervaringen met DBol gemeld, vooral wanneer genomen met het aangewezen cirkelen.

Er zijn zelfs sommige gebruikers die rapporteren dat het nemen van geen DBol op de weekends helpt om het lichaam een onderbreking van de dosering te geven, die enkel fijn kan zijn, aangezien de gevolgen van DBol voor verscheidene dagen treuzelen.

 

Dbol is Efficiënt spier-Bouwt
Met al zijn voordelen, is Dbol populaire steroïden onder bodybuilders. Het kan mondeling worden genomen, makend het een beroep doend op beginner steroid gebruikers. Het toont ook directe resultaten, die binnen 1-3 weken kunnen verschijnen.

 

De Dianabolpillen kunnen ook op hun of met andere steroïden worden genomen om hun voordelen te verbeteren. Plus, met het juiste cirkelen, kan Dbol bij gemak en met kleine bijwerkingen worden gebruikt.

Met zijn vele voordelen, gemakkelijke beschikbaarheid, en vrij goedkope prijs, blijft Dianabol populair onder mensen die kijken toe te nemen. Zijn populariteit zal niet waarschijnlijk weg spoedig wegens zijn algemeen gebruik sterven.

 

Zoals met om het even welke niet geregelde drug niettemin, herinner me om zorgvuldig onderzoek over het te doen, en zou het van vertrouwde op leveranciers slechts moeten kopen.

Niettemin, met juiste dieetvoeding, het harde werk, en zorgvuldige dosering, zult u zeker het lichaam worden u altijd met Dianabol hebt gewild.


Specificatie:

Productnaam

De cyclusspier van de Dianaboltest de bouwsteroïden voor het ophopen bodybuilding supplementen 200-787-2

Andere naam

Dianabol

CAS-registeraantal

72-63-9

EINECS

200-787-2

Moleculaire formule

C20H28O2

Molecuulgewicht

300.43512

Smeltpunt

165-166 °C

Specifieke optische omwenteling

+9.3°

Gebruik

De spierbouw supplementen voor het ophopen

Analyse

99%


Dianabolspier de Bouwsteroïden voor het Ophopen Bodybuilding Supplementen 200-787-2
 
WONDERpharma Voordelen:
Wij verwonderen ons de leverings ruw steroid poeder van Pharma slechts met hoogste zuiverheid en de kwaliteit, ons hoofd ruw poeder met inbegrip van Testosteronsteroïden, Testosteron Enanthate, Testosteronpropionaat, trenbolonesteroïden, Trenbolone-Acetaat, tren etc. enanthate, spier de bouwsteroïden, Oxandrolone, Methandienone, Oxymetholone, Stanozolol, Nandrolone Decanoate, Boldenone Undecylenate, Dromostanolone-Propionaat, Methenolone Enanthate. 

 

De hoogste kwaliteit, de concurrerende prijs, fast&safe de levering, beste pre-sale en de naverkoopdienst zijn altijd onze belofte aan de klanten.
1. Een wettelijke en outsanding Fabrikant van ruwe steroïden poedert zich in vasteland China.
2. Een groot aantal loyale klanten over de hele wereld.
3. Hoogste kwaliteitsproducten met het gunstigste tarief.
4. Het vrije verschepen en de giften zijn beschikbaar.
5. Flexibele en Untraceable betalingstermijnen.
6. De exclusieve klantendienst en de 24/7 online nuttige naverkoopdienst.
 

Verwante Mondelinge Anabole Steroïden voor verkoop:

Dianabol/Methandienone

CAS: 72-63-9

Oxandrolone/Anavar

CAS: 53-39-4

Stanazolol/Winstrol

CAS: 10418-03-8

Oxymetholone/Anadrol

CAS: 434-07-1

Tamoxifencitraat/Nolvadex

CAS: 54965-24-1

Tamoxifen

CAS: 10540-29-1

Clomiphenecitraat/Clomid

CAS: 50-41-9

Toremifenecitraat

CAS: 89778-27-8

Mesterolone/Proviron

CAS: 1424-00-6

Letrozol/Femara/Letrazole

CAS: 112809-51-5

Anastrozole/Arimidex

CAS: 120511-73-1

Clostebolacetaat (Turinabol)

CAS: 855-19-6

Fluoxymesterone (Halotestin)

CAS: 1424-00-6

Aromasin/Exemestan/Exemestane

Cas: 107868-30-4

 

Contactpersoon:   Mej. Michelle
Skype-identiteitskaart:               Leef: marvelpharma
E-mailadres:     MarvelPharma@yahoo.com
Website:                RawSteroid-Powders.com

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)