English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

Van de het Voorschrift Menselijke Groei van hygiënehyge HGH het Hormoon Wettelijke Spier de Bouwsteroïden

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Van de het Voorschrift Menselijke Groei van hygiënehyge HGH het Hormoon Wettelijke Spier de Bouwsteroïden

Van Goede Kwaliteit Van de het Voorschrift Menselijke Groei van hygiënehyge HGH het Hormoon Wettelijke Spier de Bouwsteroïden Verkoop

Grote Afbeelding :  Van de het Voorschrift Menselijke Groei van hygiënehyge HGH het Hormoon Wettelijke Spier de Bouwsteroïden

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Generic hgh
Certificering: GMP
Modelnummer: blauwe bovenkant hgh

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: 24 u
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: echte generische hgh blauwe bovenkanten hgh Specificatie: 10iu/vial, 10vials/kit, 100iu/kit
Gebruik: hygiëne hyge hgh Blauwe hoogste hghprijs: Verhandelbaar
Blauwe hoogste hghdosering: 4-5iu per dag Blauwe hoogste hghhalveringstijd: 2-3hours
De blauwe hoogste opeenvolging van het hghaminozuur: 191 aa Blauwe hoogste hgh hoogste kleur: Blauwe bovenkanten
Blauwe hoogste hgh Bijwerkingen: Het gezamenlijke Zwellen, Gezamenlijke Pijn, Handworteltunnelsyndroom, Waterbehoud

Koop echte generische hgh blauwe bovenkanten hgh zonder voorschrift voor de menselijke cyclus van het de groeihormoon

 

 

Het de groeihormoon (GH of HGH), ook als somatotropin of somatropin, is een peptide hormoon wordt bekend dat de groei, celreproductie en regeneratie in mensen en andere dieren dat bevordert. Het is een type van mitogen dat slechts voor bepaalde soorten cellen specifiek is. Het de groeihormoon is een 191 aminozuur, single-chain polypeptide dat samengesteld, opgeslagen, en afgescheiden is door somatotropic cellen binnen de zijvleugels van de voorafgaande slijmachtige klier.

 

GH is een spanningshormoon dat de concentratie van glucose en vrije vetzuren opheft. [1] [2] Het bevordert ook productie van igf-1.

 

GH wordt gebruikt als voorschriftdrug in geneeskunde om de groeiwanorde van kinderen en de volwassen deficiëntie van het de groeihormoon te behandelen. In de Verenigde Staten, is het slechts beschikbaar juridisch bij apotheken, door voorschrift van een arts. De laatste jaren in de Verenigde Staten, zijn sommige artsen begonnen om de groeihormoon in GH-Ontoereikende oudere patiënten (maar niet op gezonde mensen) voor te schrijven om vitaliteit te verhogen. Terwijl wettelijk, zijn de doeltreffendheid en de veiligheid van dit gebruik voor HGH niet getest in een klinische proef. Op dit ogenblik, wordt HGH nog beschouwd als een zeer complex hormoon, en veel van zijn functies zijn nog onbekend.

 

In zijn rol als anabole agent, is HGH gebruikt door concurrenten in sporten sinds minstens 1982, en verboden door IOC en NCAA. De traditionele urineanalyse ontdekt het smeren met HGH niet, zodat was het verbod unenforceable tot vroege 2000s, toen de bloedonderzoeken die tussen natuurlijke en kunstmatige HGH konden onderscheid maken begonnen worden ontwikkeld. De bloedonderzoeken door WADA bij de 2004 Olympische Spelen in Athene, Griekenland worden uitgevoerd richtten hoofdzakelijk HGH die. [3] het gebruik voor de drug voor prestatiesverhoging wordt niet momenteel goedgekeurd door FDA.

 

GH is bestudeerd voor gebruik in efficiënter het fokken van vee in industriële landbouw en verscheidene inspanningen zijn geleverd om regeringsgoedkeuring te verkrijgen om GH in dierlijke productie te gebruiken. Dit gebruik is controversieel geweest. In de Verenigde Staten, is het enige FDA-approved gebruik van GH voor vee het gebruik van een koe-specifieke vorm van GH geroepen rundersomatotropin voor het verhogen van melkproductie in melkkoeien. De detailhandelaars worden toegelaten om containers melk te etiketteren zoals die met of zonder rundersomatotropin worden geproduceerd.

Van de het Voorschrift Menselijke Groei van hygiënehyge HGH het Hormoon Wettelijke Spier de Bouwsteroïden


Functie

Hoofdwegen in endocriene regelgeving van de groei.
De gevolgen van de groeihormoon voor de weefsels van het lichaam kunnen over het algemeen worden beschreven anabool (opbouwend). Als de meeste andere eiwithormonen, handelt GH door met een specifieke receptor in wisselwerking te staan op de oppervlakte van cellen.

 

De verhoogde hoogte tijdens kinderjaren is het wijdst bekende effect van GH. De hoogte schijnt om door minstens twee mechanismen worden bevorderd:

Omdat de polypeptidehormonen niet in vet oplosbaar zijn, kunnen zij cel geen membranen doordringen. Aldus, oefent GH sommige van zijn gevolgen door aan receptoren uit te binden voor doelcellen, waar het de MAPK/ERK-weg activeert. [35] door dit mechanisme GH bevordert direct afdeling en vermenigvuldiging van chondrocytes van kraakbeen.


GH bevordert, door de signalerende weg jak-STAT, [35] ook de productie van insuline-als die de groeifactor 1 (igf-1, vroeger als somatomedin C wordt bekend), een hormoon homoloog aan proinsulin. [36] de lever is een belangrijk doelorgaan van GH voor dit proces en is de belangrijkste plaats van igf-1 productie. Igf-1 heeft de groei bevorderende gevolgen voor een grote verscheidenheid van weefsels. Extra igf-1 wordt geproduceerd binnen doelweefsels, makend het wat zowel endocrine als een autocrine/paracrine-hormoon schijnt te zijn. Igf-1 heeft ook stimulatory gevolgen voor osteoblast en chondrocyte activiteit om de beengroei te bevorderen.


Naast het verhogen van hoogte in kinderen en adolescenten, heeft het de groeihormoon veel andere gevolgen voor het lichaam:

Verhoogt calciumbehoud, en versterkt en verhoogt de mineralisering van been
De massa van de verhogingenspier door sarcomere hypertrofie
Bevordert lipolysis
Verhogingen eiwitsynthese
Bevordert de groei van alle interne organen exclusief de hersenen
Speelt een rol in homeostase
Vermindert leverbegrijpen van glucose
Bevordert gluconeogenesis in de lever
Draagt tot het onderhoud en de functie van alvleesklier- eilandjes bij
Bevordert het immuunsysteem
Verhogingendeiodination van T4 aan T3

 

Kwaliteitsrang Generische apotheek HGH
De generische opeenvolging van het hghaminozuur 191aa
Generische hgh hoogste hcolor blauwe bovenkant hgh, gele bovenkant hgh, rode bovenkant hgh, groene bovenkant hgh
Generische hgh Bijwerkingen

Het gezamenlijke Zwellen, Gezamenlijke Pijn, Handworteltunnelsyndroom, Waterbehoud
 

Van de het Voorschrift Menselijke Groei van hygiënehyge HGH het Hormoon Wettelijke Spier de Bouwsteroïden

 

De kappen/de bovenkanten van HGH: Welke kleur is het beste?

Antwoord:

Wanneer HGH door de kleur van de flesjekappen wordt bedoeld is het gewoonlijk generisch die de groeihormoon door diverse laboratoria in China wordt gemaakt. Er zijn niet meer dan een handvol verklaarde laboratoria, geschikt om echte 191 aminozuuropeenvolging te veroorzaken somatropin. Het noodzakelijke laboratoriummateriaal om HGH te produceren is een multimiljoen dollarinvestering - onbereikbaar voor een „badkuip“ steroid laboratorium. Voorts weet vereist hoe genetische manipulatie van E.Coli-bacteriën omvat die dan de menselijke versie van de groeihormoon afscheiden. Wanneer somatropin wordt geoogst, moeten de bacteriën uit worden gefiltreerd, wat een zeer moeilijke onderneming is.

 

Zo wat de kleur van HGH om bedekt te kopen?

Het proberen om generische HGH door de kleur van de kappen te onderscheiden is als het proberen om mensen door de kleur van hun jasjes te beoordelen. De kleur van de kappen kan vrij en gemakkelijk van partij aan partij worden geschakeld. Dit resulteert in eindeloze bodybuilding forumbesprekingen waar de mensen goede en slechte resultaten vanaf blauwe bovenkanten, groene bovenkanten, rode bovenkanten, gele bovenkanten, enz. melden.

Als het kopen generische HGH, de enige manier werkelijk om ervoor te zorgen die wat u op het punt staat te gebruiken geen schade aan uw lichaam is aan laboratoriumtest vooraf het zal brengen. Er zijn twee soorten tests u kunt doen. Of een volledige die laboratoriumanalyse van de substantie (door een laboratorium geschikt om de test wordt gedaan uit te voeren) of het gebruiken van uw lichaam als proefkonijn, het inspuiten van een volledig flesje en uitvoerend een HGH/IGF-serumtest. Zie „Echt van valse HGH? Hoe te om het te testen?“ pagina voor meer informatie.

 

Voorzichtig zijn van de 192 aminozuuropeenvolging GH (Somatrem)

Het is moeilijk en minder goedkoper () om mimisch aminozuur te produceren 192, dat technisch niet werkelijk somatropin is. Het verschil is 1 extra methionylaminozuur in bijlage aan de opeenvolging. Terwijl over het algemeen de gevolgen van het gebruiken van 192 aa somatrem aan somatropinbehandeling gelijkaardig zijn, kan de verschillende molecule ernstige gezondheidskwesties bewerkstelligen. Het is mogelijk dat het immuunsysteem van het lichaam somatrem als buitenlands ontdekt en het aanvalt. Omdat buitenlandse 192 en eigen 191 de het aminozuurhormonen van het lichaam zeer gelijkaardig zijn, kan het tot het lichaam leiden die het is ook eigen HGH aanvallen. Deze auto-immune voorwaarde zou een persoon zonder de groeihormoon verlaten - dat het lichaam voor regeneratie, metabolisme en diverse belangrijke functies nodig heeft.

 

Voorzichtig zijn van de Lage zuiverheid HGH die bacterieel residu bevatten

Het is zeer onwaarschijnlijk voor een klein laboratorium kunnen somatropin zonder bacterieel residu daarin halen. Inspuitend een lage zuiverheid HGH produceert het vaak pijnlijke rode randen rond injectievlek - die een goede aanwijzing is dat het immuunsysteem van het lichaam het bacteriële residu aangezien buitenlands heeft ontdekt en een aanval opgezet. Potentieel kan dit ook tot het lichaam leiden die het is eigen natuurlijk geproduceerd de groeihormoon verwerpen dat dan tot ernstige gezondheidskwesties leidt.

 

Geschiedenis van kleuren van de HGH-bovenkanten

Vóór het bestaan van generische HGH-laboratoria in China, werden de gele bovenkanten gebruikt door Jintropin (GeneScience-Geneesmiddelen), werden de blauwe bovenkanten gebruikt door Hypertropin (Neogenica-Biologische wetenschap) en de groene bovenkanten werden gebruikt voor Igtropin (igf-1 lange R3).

 

In 2007, zowel schakelden Jintropin als Hypertropin op het gebruiken van groene kleurenkappen over. Igtropin (igf-1) werd anders genoemd aan Revitropin en de kleur van kappen werd veranderd in blauw. Een paar jaar later werd Revitropin anders genoemd aan IGF3 en heeft sindsdien de rode kappen gebruikt.

 

Merknaam ingebed in GLB

Sommige laboratoria hebben periodiek de naam van hun die merk gebruikt op de flesjekappen wordt gedrukt. Dit is onlangs verlaten door de meesten omdat het gemakkelijk kan worden gekopieerd en ook de capaciteit van het bedrijf beperkt om hun producten onder OEM merknamen te verdelen.

 

Van de het Voorschrift Menselijke Groei van hygiënehyge HGH het Hormoon Wettelijke Spier de Bouwsteroïden


Huw veel spier zal ik door Menselijk de Groeihormoon te gebruiken aanzetten?

Één van de het vaakst gestelde vragen door beginnergebruikers is hoeveel spier zij door de groeihormoon te gebruiken zullen aanzetten.

 

Kort antwoord:

Het lichaam van elke persoon antwoordt verschillend aan somatropin en de resultaten hangen van vele factoren af. Indien gedaan in optimale voorwaarden kan men tussen 20% – 30% van magere spier tijdens een 4-5 maanden lange HGH-therapie aanzetten. De resultaten worden merkbaar na ongeveer 2 maanden van gebruik.

 

Lang antwoord:

De hoeveelheid spier door HGH wordt bereikt te gebruiken hangt van vele factoren met inbegrip van zijn dagelijkse fysieke spanning (training), genetica, dieet, leeftijd, kwaliteit en hoeveelheid van slaap, levensstijl, vorig gebruik van steroïden of HGH, enz. die af

Door een zeer ruwe schatting een algemene gezonde eerste keer HGH gebruiker die in goede vorm is, 3-5 keer per week, slaap minstens 7 uren per nacht uitwerkt en een proteïne - rijk dieet kan verwachten om tussen 20 – 30 percent van spiermassa te bereiken binnen 4-5 maanden eet. Of als ik het verschillend – bij de dosis 4IU per dag zette, zal het de groeihormoon een reeds actieve individuele duw voorbij zijn vorige de spierbouw grens door 20% tot 30% helpen.

De resultaten van de eerste HGH-cyclus zijn altijd het meest drastisch - geen verdere cyclus zal het succes van aanvankelijke aanpassen. Dit zou kunnen zijn omdat:

In aanvankelijke cyclus wordt het lichaam verrast door de hoge niveaus van HGH (en bijgevolg igf-1). Tegen de tijd dat het de capaciteit ontwikkelt om dergelijke niveaus van HGH/IGF te controleren, is het spierplafond reeds met 20% – 30% toegenomen.
Na de aanvankelijke HGH-cyclus (of steroid gebruik) de spiergroei „plafond“ is reeds vrij hoog. Het lichaam wordt in het leven geroepen om spier net genoeg te behouden zoals voor de het dagelijkse werkroutines van de persoon nodig is. De bovenmatige spier wordt geleidelijk aan verwijderd.
Een actief individueel gebruikend de groeihormoon om spier te bouwen bereikt uiteindelijk zijn „spierplafond“ (zijn persoonlijk beste) tijdens elke HGH-cyclus, maar aan hem zou het resultaat kunnen niet van mening zijn dat indrukwekkend na de eerste keer – hij heeft het voordien gezien.
Eerste keer HGH gebruikers

Als uw doel spier is te bouwen en dit uw eerste keer die HGH gebruiken is bent u daarin voor sommige goede tijden. Niets geeft een mens grotere trainingmotivatie zoals kunnend door uw vorige de spierbouw grens duwen. HGH zal u dat geven.

 

Van de het Voorschrift Menselijke Groei van hygiënehyge HGH het Hormoon Wettelijke Spier de Bouwsteroïden


Die zullen de spieren door de groeihormoon worden bereikt meer permanent dan spieren zijn door steroïden worden bereikt die te gebruiken?

Kort antwoord

De steroïden + de fysische activiteit verhogen over het algemeen uw spiercellen in grootte. De het de groeihormoon + fysische activiteit verhogen de spiercellen in grootte en vermenigvuldigen hen door de groei van nieuwe degenen te bevorderen.

Geen kwestie hoe u uw spiermassa bereikte zal, uw lichaam altijd het is best doen om de spiermassa aan uw fysische activiteitniveaus aan te passen. Harder/langer uw fysische activiteit, zal groter/sterker/sneller uw spieren zijn. Wanneer u uw fysieke spanning vermindert, zal de spiermassa geleidelijk aan verminderd worden om het aan te passen.

Lang antwoord

Het menselijke lichaam is hoogst aanpassings, wordt de energie efficiënte „machine“ het ontworpen om slechts zo veel spier te ondersteunen zoals voor de dagelijkse fysieke spanning van elk individu nodig is. Een persoon aan het doen van het zware fysieke werk (houthakker, atleet, enz.) wordt gebruikt zal veel grotere spiermassa hebben in vergelijking met niet fysisch actieve individuen dat. Een actieve persoon om zijn dagelijkse physcal spanning indien te verminderen zijn lichaam geleidelijk aan zal aanpassen door de bovenmatige spiermassa te verminderen - zo zo om het rond niet te voeden en te dragen als het niet nodig is.

Het zelfde werkt rond de andere manier - als een fysisch inactief individu begint naar de gymnastiek te gaan periodiek zijn lichaam geleidelijk aan zal aanpassen aan de nieuwe ontbering door meer spiermassa in orde te kweken het hoofd biedt aan het niveau van de persoons pysical activiteit.

De snelheid en intensivity van het spier de bouwproces worden verhoogd door steroïden of menselijk de groeihormoon te introduceren. De steroïden blazen snel de bestaande spiercellen met proteïne en water op terwijl het de groeihormoon de groei van nieuwe spiercellen naast het opblazen van de bestaande bevordert.

Geen kwestie als de spiermassa met behulp van steroïden, menselijk de groeihormoon of het harde alleen werk werd bereikt zal, het lichaam het verminderen als het niet meer nodig is. In theorie HGH zouden de gebruikers meer spiermassa wegens de verhoging van hoeveelheid spiercellen moeten behouden, maar tellen niet op iedereen die het opmerken:) als uw fysische activiteit daalt, zal zo uw spieren - geen kwestie hoe zij werden bereikt.

Spiergeheugen

Op de positieve nota is er zulk een ding als „spiergeheugen“. Zodra de spiermassa wordt ontwikkeld, zelfs als het verminderde wegens inactiviteit krijgt, opnieuw indien zal het snel hersteld worden de verhoging van activiteitenniveaus. Een persoon die spiermassa van nul beginnen zou te bouwen jaren kunnen moeten doorbrengen om het bodybuilding type te bereiken phisique, terwijl een veteraanbodybuilder die niet jarenlang heeft uitgewerkt in hoogste vorm binnen een paar maanden van het harde werk (of een paar wekenweken met HGH en steroïden) kan krijgen.

Naast energierendement heeft het lichaam een andere esthetisch ongewenste neiging - om energie (vet) op te slaan en zo u voor potentiële slechte tijden (periodes van hongersnood) voorbereidingen getroffen te houden die of niet kunnen kunnen komen.

Het menselijke lichaam geeft niet om manier. Wij kunnen spier willen kijken met naast nul lichaamsvet, maar het lichaam is slechts geinteresseerd in efficiënt het functioneren. Waarom aandrijving door het stadscentrum met een aanhangwagenvrachtwagen en bijna een lege tank gas, wanneer een motor met een volledige tank gas u zal toestaan om gemakkelijker, sneller te drijven en langer. Het lichaam poogt al onnodige spier te verwijderen en zoveel mogelijk vet te bewaren (om u te verhinderen te verhongeren als u harde tijden tegenkomt). Het is precies het tegengestelde van wat wij: wensen)

Als u uw lichaam wilt verhinderen de bovenmatige spiermassa te verwijderen, moet u het gebruiken - actief verblijf en periodiek uitwerken. Als u uw lichaam wilt verhinderen vet op te slaan, moet u het aantonen dat het voedsel altijd in overvloed is - eet kleine (proteïne - rijke, lage carburator) maaltijd, vaak per dag.

Van de het Voorschrift Menselijke Groei van hygiënehyge HGH het Hormoon Wettelijke Spier de Bouwsteroïden


 

De generische blauwe hoogste hghoverzichten van forumszoals eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, UK-spier forums, met inbegrip van Generische blauwe hoogste hghoverzichten 2011, Generische blauwe hoogste hghoverzichten 2012, Generische blauwe hoogste hghoverzichten 2013, Generische blauwe hoogste hghoverzichten 2014, Generische blauwe bovenkant hgh herziet 2015.

.cn, www.hygetropin.

Welke anders HGH & Steroïden & peptides wij verkopen?

 

De menselijke Lijst van het de Groeihormoon:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Blauwe Hoogste HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit EPO 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Rode Bovenkant HGH 100iu/kit Gele Hoogste HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
De Lijst van het polypeptidenhormoon: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL MT-2 10mg/vial MT-1 10mg/vial
Pin-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Pin-MGF 2mg/vial HGH-FAG 176-191 5mg/vial  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Thymosin vermindert 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
De Lijst van Injectables van Centrinolaboratoria: 
 
Testoviron 250mg/ml Steun 100 100mg/ml Depotcyp 250 250mg/ml Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Equipoise 200mg/ml Gewaagde 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)