English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

Menselijk de Groeihormoon Angtropin 100iu, Anti het Verouderen Steroïdensupplementen van HGH

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Menselijk de Groeihormoon Angtropin 100iu, Anti het Verouderen Steroïdensupplementen van HGH

Van Goede Kwaliteit Menselijk de Groeihormoon Angtropin 100iu, Anti het Verouderen Steroïdensupplementen van HGH Verkoop

Grote Afbeelding :  Menselijk de Groeihormoon Angtropin 100iu, Anti het Verouderen Steroïdensupplementen van HGH

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: angtropin Bio
Certificering: GMP
Modelnummer: angtropin HGH

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: 24 u
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: koop menselijk de groeihormoon China getropin hgh 100iu Specificatie: 10iu/vial, 10vials/kit, 100iu/kit
Gebruik: Gebruikt voor het Anti Verouderen Angtropinhgh Prijs: Verhandelbaar
Angtropinhgh dosering: 4-5iu per dag Angtropinhgh halveringstijd: 2-3hours
De opeenvolging van het Angtropinhgh aminozuur: 191 aa Angtropinhgh hoogste kleur: gele bovenkanten
Angtropinhgh Bijwerkingen: Het gezamenlijke Zwellen, Gezamenlijke Pijn, Handworteltunnelsyndroom, Waterbehoud

hgh menselijk de groeihormoon angtropin 100iu hgh met overzichten, resultaten, dosering, bijwerkingen, echt of vals

 

 


Angtropin [rDNA oorsprong] is een manier om het natuurlijke hormoon van de de groei menselijke groei voor mensen te leveren die ontoereikend kunnen of hogere niveaus van dit hormoon kunnen vereisen. Angtropin is identiek aan natuurlijk de groeihormoon dat uw slijmachtige klier produceert omdat het door afscheidingstechnologie wordt gemaakt die een 191 aminozuuropeenvolging maakt.

 

Angtropoin is een injecteerbaar menselijk de groeihormoon van de hoogste rang. HGH die natuurlijk door slijmachtige blij wordt geproduceerd is de oorzaak van vele functies in het menselijke lichaam. HGH bevordert spierontwikkeling terwijl het verminderen van vet, bevorderend een gunstige lichaamssamenstelling het ook met het verminderen van cholesterol en gevoel van welzijn helpt.

 

De mensen die gewoonlijk in GH ontoereikend zijn hebben zwakke beenderen, verminderde spiersterkte, verhoogd lichaamsvet, hogere cholesterol en kunnen aan depressie lijden. Angtropin kan in zulke gevallen helpen.

Angtropin kan voor diverse behandelingen worden gebruikt.

 

Het kan in gevallen van gebrek aan natuurlijk de groeihormoon in kinderen en volwassenen worden gebruikt. Het kan ook in gevallen worden gebruikt wanneer de normale niveaus van de groeihormoon worden veroorzaakt maar boven normale niveaus zijn wenselijk. In kinderen kan het worden gebruikt wanneer het gebrek aan natuurlijk de groeihormoon wordt veroorzaakt, daarom kunnen de gestalteproblemen voorkomen zodat kan Angtropin als hulp worden gegeven om de kindgroei te verhogen. In volwassenen kan het in gevallen worden gebruikt waarin het natuurlijke de groeihormoon is gedaald. Het kan spiermassa verhogen, lichaamsvet verminderen en de huid elastically verbeteren en rimpels verminderen. Andere behandelingen waarin Angtropin kan worden gebruikt zijn het syndroom van de Keerder, orgaanoverplantingen, brandwonden en trauma

                                 Menselijk de Groeihormoon Angtropin 100iu, Anti het Verouderen Steroïdensupplementen van HGH


Ik zie vele nevels, pillen en flarden van het de groeihormoon op Internet. Zijn zij echt?

Antwoord:

Zij zijn niet absoluut wegens deze eenvoudige logica:

 1. Het de groeihormoon (somatropin) is een grote en breekbare molecule, die zeer onstabiel is. Bij kamertemperatuur binnen enkele minuten degradeert het. Het is ook zeer gevoelig voor het schudden. De snelle bewegingen zullen de vorm van de molecule misvormen, die tot het in feite niet HGH anymore maakt - indien misvormd kan het niet aan de receptoren plakken. Terwijl in injecteerbare vloeibare vorm echte HGH moet op elk moment worden gekoeld en zorvuldig worden behandeld. De nevels, de flarden of de pillen worden gehouden bij rond geworpen kamertemperatuur, enz.
 2. De molecule van het de groeihormoon is te groot om door de huid of door de slijmvliesvoering binnen neus over te gaan. Dit is een andere reden waarom de nevels en de flarden niet kunnen werken.
 3. De maag van het lichaam bevat zuur, dat HGH zou vernietigen zodra het in contact met het kwam. Dit is een andere reden waarom de pillen niet kunnen werken.
 4. HGH kan niet door installaties worden geproduceerd, zodat brengen de kruiden/natuurlijke eisen enkel op de markt ligt.

Als u de kleine lettertjes op de HGH-nevels, de flarden of de pillen leest in plaats daarvan zegt het gewoonlijk dat zij geen echte HGH bevatten maar bevat voorlopers die vermoedelijk de productie van HGH van het lichaam eigen bevorderen. Dit is een andere marketing ligt die gemakkelijk met een HGH-test van het bloedserum kan worden getest. Vind een lokaal laboratorium, geschikt om uw bloed voor HGH-serumniveaus (of igf-1) te testen. Voer een basislijntest voorafgaand aan het nemen van om het even welke „promotors van het de groeihormoon“ uit en doe dan een vergelijkingstest nadat u het supplement volgens instructies op de verpakking hebt genomen.

HGH-Nevel (het fluweelnevel van de hertengeweitak)

Dit is een andere die marketing onzin door de supplementopdringers wordt gebruikt. Een supplement begon „te neigen“ toen de Baltimore Ravens linebacker Ray Lewis een het smeren test ontbraken. Hij beweerde dat hij „het fluweelnevel van de hertengeweitak“ gebruikte om terugwinning van zijn gescheurde pees te versnellen. De nevel van de hertengeweitak is verondersteld om igf-1 (het hormoon van het spiergroeibevorderende stof) te bevatten. Dit is chemisch onmogelijk en biologisch omdat de igf-1 molecule breekbaarder is dan somatropin. Het zou eenvoudig misvormd (zo vernietigd) door worden van de vloeistof kamertemperatuur en te schudden.

Echt menselijk de groeihormoon er bestaat slechts in injecteerbare vorm. Het wordt verscheept in flesjes vorst - droog poeder - dat stabiel bij temperaturen tot 45 graden van Celsius (98.6 Fahrenheit) is en het schudden tijdens het lange vervoer kan weerstaan. Wanneer ontvangen zou het in ijskast tussen 2-8 graden (nooit) bevroren Celsius moeten worden gehouden. Wanneer opnieuw samengesteld met steriel water is het klaar voor injectie. Op dat punt zou het moeten zorvuldig (geen het schudden van of het verlaten van het in kamertemperatuur) worden behandeld en binnen 20 dagen worden uitgeput na zich het mengen.

HGH-Pillen

Ten eerste is het onmogelijk voor de molecules van het de groeihormoon om het proces te overleven om in een pillenvorm worden gemaakt. Ten tweede is het onmogelijk voor hen om de kamertemperatuur te overleven de pillen bij worden gehouden. En tenslotte, zouden de molecules van het de groeihormoon nooit het komen van in contact met het maagzuur overleven wanneer de pillen worden opgenomen.

De kleine lettertjes op om het even welke „HGH-Pillen“ doos zullen zeggen gewoonlijk dat het een „kruidenpromotor van het de groeihormoon“ is of gelijkaardig iets en dat het verondersteld is om uw lichaam te maken produceren het is eigen HGH. Dit is zuivere marketing onzin als niet openlijke zwendel.


Menselijk de Groeihormoon Angtropin 100iu, Anti het Verouderen Steroïdensupplementen van HGH

Welk zou type van water om het menselijke de groeihormoon opnieuw samen te stellen moeten worden gebruikt?

Antwoord:

Het duidelijke steriele water voor injectie is de beste verdunner voor somatropin. Als bij al mogelijk u het zou moeten gebruiken. Alternatief kan HGH met bacteriostatisch water (0.9% natrium-chloride), normale zout (0.9% NaCl) of water worden gemengd die 0.9% (9 mg/ml) bevatten van benzyl alcohol.

Het duidelijke steriele water voor injectie zou dadelijk beschikbaar moeten zijn over de teller bij om het even welke lokale apotheek. Als u het kunt vinden, zie of kent u geen arts of verpleegster - zij hebben overvloed van het. Als om welke reden dan ook u geen duidelijk steriel water kunt vinden, kunt u ook uw maken:

 1. krijg het schoonste mogelijke drinkbare gebottelde water (bij voorkeur in glasfles als u het) kunt vinden
 2. krijg een kleine glasfles met opnieuw te gebruiken plastic GLB
 3. zet de kleine fles en plastic GLB in een pot van water en kook gedurende enkele minuten het (om alle bacteriën te doden)
 4. kook tegelijkertijd uw drinkbaar gebotteld water in een andere pot
 5. Wanneer beide potten koken, neem de glasfles, giet rechtop al water van het uit, zet het en giet in het kokende water van uw drinkbare waterpot. Verzegel de fles met plastic GLB en laat het aan de kamertemperatuur afkoelen
 6. U hebt nu steriel water dat gebruik kan zijn om HGH met opnieuw samen te stellen. Gebruik slechts het eens om een flesje van HGH opnieuw samen te stellen. Zodra u de fles opent, zal het niet meer steriel zijn, zo de volgende keer probeert u om het te gebruiken, kan het bacteriën bevatten. Creeer elke keer verse.

Over het algemeen elke wordt 10IU of 12IU somatropin flesje opnieuw samengesteld met 1ml van steriel water. Gebruikend een insulinetype spuit trekt u eerst 1 ml steriel water in de spuit en spuit het in het het poederflesje van het de groeihormoon in. Spuit niet direct in het poeder met kracht in maar laat eerder het water zacht onderaan de binnenmuur van het flesje glijden. Schud niet het flesje. Het inspuiten met kracht in het poeder of het schudden zal de HGH-molecules beschadigen. Nadat het water in het HGH-flesje wordt ingespoten, zal er een paar kleine stukken van poeder zijn die gedurende enkele minuten blijven. Zet enkel het flesje in de ijskast en verlaat het daar voor een tijdje. Na ongeveer 30 minuten, zou alle poeder in duidelijke vloeibaar moeten worden opgelost, klaar voor injectie.


Menselijk de Groeihormoon Angtropin 100iu, Anti het Verouderen Steroïdensupplementen van HGH

Is er een verschil tussen westelijk (grote pharma) gemaakt die de groeihormoon en de groeihormoon in China wordt gemaakt?

Vraag:

Is er een verschil tussen westelijk (grote pharma) gemaakt die de groeihormoon en de groeihormoon in China wordt gemaakt?

Antwoord:

Buiten 90/10 verhouding van het prijsverschil, zijn allebei identiek. De westelijke grote pharmabedrijven gebruiken precies dezelfde productieprocedure (recombinante DNA-technologie) en materiaal zoals Chinese laboratoria. De Chinese wetten betreffende GMP en veiligheid van geneeskunde verwante producten zijn strikter dan die in het westen.

De identificatie, de reiniging en de recentere synthese van de groeihormoon werden eerst verwezenlijkt door een Chinese Li van pionierschoh Hao. Tegenwoordig bijna wordt alles gebruikt in het westen gemaakt in China (of Azië minstens) - de beide hoogte - kwaliteitsproducten evenals de exemplaren van geringe kwaliteit.

Het menselijke de groeihormoon (somatropin) is groot en breekbaar, 191 de molecule van de aminozuuropeenvolging met een molecuulgewicht ongeveer 22.000 Daltons. Er is geen ruimte voor verschillen. De substantie is of somatropin of het is niet. Als de molecule zelfs een weinig vervormd wordt, zal het niet meer aan de receptoren van het de groeihormoon binden.

De reden de Chinese goederen vaak aangezien inferieur worden gezien is de enorme beschikbaarheid van goedkope exemplaren van alles (kleren, elektronika, etc…) die visueel hetzelfde lijken als origineel maar samengesteld uit goedkoper zijn, inferieur materiaal en zo van geringere kwaliteit en minder duurzaam zijn. Met productie van somatropin is dit niet mogelijk. De benodigde apparatuur het zelfs om te creëren, komt aan een multimiljoen dollarprijs, zodat kunnen steroid „badkuip“ laboratoria niet het maken.

De enige somatropin productiemethode die nog vandaag wordt gebruikt (zowel in het westen als Azië) is de recombinante DNA-technologie, waar de bacteriën van E. Coli genetisch worden gewijzigd om menselijk de groeihormoon af te scheiden, dat dan geïsoleerd is en of kan worden gevriesdroogd of (droge vorst -) in de vloeibare vorm worden opgeslagen.

Terwijl somatropin in de vloeibare vorm is, is het zeer gevoelig voor temperatuur en het schudden. Als zorvuldig gekoeld en behandeld niet de molecules gemakkelijk vernietigd word. Terwijl in vorst - de droge staat, somatropin is niet gevoelig voor het schudden en het kan temperaturen tot 45 graden van Celsius (113 Fahrenheit) overleven. Wegens dit, wordt het slechts vervoerd in gevriesdroogde vorm.

Welke is het beste menselijke de groeihormoon?

Antwoord:

Er is geen dergelijk ding geen dat „beste HGH“ de substantie of echt de groeihormoon (somatropin) of het is Is! Het menselijke de groeihormoon is een zeer breekbare, grote molecule die van 191 aminozuren wordt samengesteld, in zeer specifieke orde verbonden en aan zeer specifieke vorm gevormd. In dat opzicht is er geen ruimte voor verschillen!

Nota: Het is NIET MOGELIJK om menselijk de groeihormoon als supplement in nevel, pillen of stickerflardvorm te nemen! De nevels, de pillen en de flarden brengen zwendels op de markt door de supplementopdringers die worden gebruikt. De molecule van het de groeihormoon is te breekbaar om kamertemperatuur of het krachtige schudden te overleven. Het is ook te groot om door de huid over te gaan. Als u de kleine lettertjes leest zult u gewoonlijk een nota vinden dat er geen daadwerkelijk de groeihormoon maar eerder „de promotor van het de groeihormoon“ is dat verondersteld is om uw lichaam te maken meer van zijn eigen de groeihormoon produceren.

Er zijn sommige dingen die niettemin de daadwerkelijke HGH-merken apart plaatsen:

 • het kan of echte 191 aminozuuropeenvolging (somatropin) zijn, of het kan 192 aminozuuropeenvolging zijn (somatrem) die eigenlijk een nabootser van het de groeihormoon met potentieel smerige bijwerkingen is
 • het kan zuivere hoogte zijn - kwaliteit HGH (komt aan een hogere prijs), of het kan goedkoop worden geproduceerd en bacterieel residu bevatten over verlaten van het productieproces
 • het kan door een artsenvoorschrift (hoge prijs) worden gekocht, of het kan op de zwarte markt (waarbij u extra zorgvuldig moet zijn zoals de meeste merken vervalst zijn, bevattend hgh van twijfelachtige oorsprong als het bij allen echt is) worden gekocht. Als het kopen van een niet achtenswaardige bron, zou u het HGH-geteste laboratorium altijd moeten hebben
 • het kan in de V.S./de EU (komt aan absurd hoge prijzen toe te schrijven aan groot pharmamonopolie van de westelijke markten) worden geproduceerd, of het kan in Azië (China, Korea, India, enz.) worden geproduceerd waarbij er kwaliteit/zuiverheidsverschillen van merk aan merk zijn
 • het kan in vloeibare vorm (zeer breekbaar, gevoelig voor kamertemperatuur en het schudden) zijn of het kan in gevriesdroogde - vorst - droge poedervorm (geschikt om wereldwijd te verschepen) zijn. Koop nooit vloeibare vorm op de zwarte markt omdat er geen manier is om te weten hoe het werd behandeld alvorens u het kreeg
 • het kan authentiek zijn (bevat wat het) eist, of het kan vervalst zijn waarbij scammers flesjes van twijfelachtige oorsprong opnieuw markeren en hen maken als origineel kijken, dan hen bij „te goed om ware“ prijzen aanbieden te zijn om in de slachtoffers te verlokken
 • diverse merken komen bij verschillend gedoseerde flesjes. De dosering/de sterkte per flesje kan 4IU, 10IU, 12IU zijn, 40IU die niet werkelijk van belang is zolang de prijs per IU juist is

Zo wat beste HGH is?

Om de bovengenoemde verschillen - de groeihormoon te recapituleren of of niet echt zijn, kunnen de hoge de de droge zuiverheid of de lage zuiverheid, westelijke of Aziatische de prijs vastgesteld van, vloeistof of vorst - en het komt ingepakt in verschillend gedoseerde flesjes. Het beste de groeihormoon zou dan duidelijk hoge zuiverheid, 191 aminozuuropeenvolgings zijn, vorst - droog, origineel en realistisch geprijst één.

Hoog - kwaliteitsmerken:

 • Genotropin (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door Pfizer, N.v. wordt veroorzaakt, de V.S.)
 • Humatrope (191 aminozuur, hoge die zuiverheid, door Eli Lilly en Bedrijf, de V.S. wordt veroorzaakt)
 • Hypertropin (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door Neogenica Bioscience Ltd, China wordt veroorzaakt)
 • Jintropin (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door GeneScience Pharmaceuticals Co., Ltd, China wordt veroorzaakt)
 • Norditropin (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door Novo Nordisk N.v., de V.S. wordt veroorzaakt)
 • Nutropin (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door Genentech de V.S., N.v., de V.S. wordt veroorzaakt)
 • Saizen (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door EMD Serono, N.v. wordt veroorzaakt, de V.S.)
 • Serostim (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door EMD Serono, N.v. wordt veroorzaakt, de V.S.)
 • Zorbtive (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door EMD Serono, N.v. wordt veroorzaakt, de V.S.)

De merken van middelmatige kwaliteit:

 • Ansomone (was 192 maar is nu aminozuur 191, middelgrote die zuiverheid, door Anhui Anke Biotechnologieco., Ltd, China wordt veroorzaakt)
 • Hygetropin (aminozuur 191, middelgrote die zuiverheid, door Zhongshan Hygene Biopharm Co., Ltd, China wordt veroorzaakt)
 • Tev-Tropin (aminozuur 191, middelgrote die zuiverheid, door Teva Pharmaceuticals, de V.S. wordt veroorzaakt)
 • Zomacton (aminozuur 191, middelgrote die zuiverheid, door Ferring Pharmaceuticals PTY Ltd, Australië wordt veroorzaakt)
 • Fitropin (dit product is beëindigd, werd het geproduceerd door ShenzhenKexing Biotech Co., Ltd, China)
 • Getropin (opnieuw gemarkeerde generisch van onbekende oorsprong)
 • Glotropin (opnieuw gemarkeerde generisch van onbekende oorsprong)
 • Kefei (aminozuur 191, lage die zuiverheid, door de Biotechnologieco. van Shanghai Unitedkefei, Ltd, China wordt veroorzaakt)
 • Kigtropin (opnieuw gemarkeerde generisch van twijfelachtige die oorsprong, wordt gekend om immune reactie, verschillende overzichten van partij aan partij te veroorzaken)
 • Riptropin (opnieuw gemarkeerde generisch van onbekende oorsprong, meestal heden op de Britse zwarte markt, verschillende overzichten van partij aan partij)
 • Taitropin (opnieuw gemarkeerde generisch van onbekende oorsprong, vermoedelijk verbonden aan Kigtropin)

                                        

Het de groeihormoon (GH of HGH), ook als somatotropin of somatropin, is een peptide hormoon wordt bekend dat de groei, celreproductie en regeneratie in mensen en andere dieren dat bevordert. Het is een type van mitogen dat slechts voor bepaalde soorten cellen specifiek is. Het de groeihormoon is een 191 aminozuur, single-chain polypeptide dat samengesteld, opgeslagen, en afgescheiden is door somatotropic cellen binnen de zijvleugels van de voorafgaande slijmachtige klier.

 

GH is een spanningshormoon dat de concentratie van glucose en vrije vetzuren opheft. [1] [2] Het bevordert ook productie van igf-1.

 

GH wordt gebruikt als voorschriftdrug in geneeskunde om de groeiwanorde van kinderen en de volwassen deficiëntie van het de groeihormoon te behandelen. In de Verenigde Staten, is het slechts beschikbaar juridisch bij apotheken, door voorschrift van een arts. De laatste jaren in de Verenigde Staten, zijn sommige artsen begonnen om de groeihormoon in GH-Ontoereikende oudere patiënten (maar niet op gezonde mensen) voor te schrijven om vitaliteit te verhogen. Terwijl wettelijk, zijn de doeltreffendheid en de veiligheid van dit gebruik voor HGH niet getest in een klinische proef. Op dit ogenblik, wordt HGH nog beschouwd als een zeer complex hormoon, en veel van zijn functies zijn nog onbekend.

 

In zijn rol als anabole agent, is HGH gebruikt door concurrenten in sporten sinds minstens 1982, en verboden door IOC en NCAA. De traditionele urineanalyse ontdekt het smeren met HGH niet, zodat was het verbod unenforceable tot vroege 2000s, toen de bloedonderzoeken die tussen natuurlijke en kunstmatige HGH konden onderscheid maken begonnen worden ontwikkeld. De bloedonderzoeken door WADA bij de 2004 Olympische Spelen in Athene, Griekenland worden uitgevoerd richtten hoofdzakelijk HGH die. [3] het gebruik voor de drug voor prestatiesverhoging wordt niet momenteel goedgekeurd door FDA.

 

GH is bestudeerd voor gebruik in efficiënter het fokken van vee in industriële landbouw en verscheidene inspanningen zijn geleverd om regeringsgoedkeuring te verkrijgen om GH in dierlijke productie te gebruiken. Dit gebruik is controversieel geweest. In de Verenigde Staten, is het enige FDA-approved gebruik van GH voor vee het gebruik van een koe-specifieke vorm van GH geroepen rundersomatotropin voor het verhogen van melkproductie in melkkoeien. De detailhandelaars worden toegelaten om containers melk te etiketteren zoals die met of zonder rundersomatotropin worden geproduceerd.

 

Kwaliteitsrang  apotheek HGH
De opeenvolging van het Angtropinaminozuur 191aa
Angtropin hgh hoogste hcolor gele bovenkanten
Angtropin Bijwerkingen

Het gezamenlijke Zwellen, Gezamenlijke Pijn, Handworteltunnelsyndroom, Waterbehoud
 

 

       

Huw veel spier zal ik door Menselijk de Groeihormoon te gebruiken aanzetten?

Één van de het vaakst gestelde vragen door beginnergebruikers is hoeveel spier zij door de groeihormoon te gebruiken zullen aanzetten.

 

Kort antwoord:

Het lichaam van elke persoon antwoordt verschillend aan somatropin en de resultaten hangen van vele factoren af. Indien gedaan in optimale voorwaarden kan men tussen 20% – 30% van magere spier tijdens een 4-5 maanden lange HGH-therapie aanzetten. De resultaten worden merkbaar na ongeveer 2 maanden van gebruik.

 

Lang antwoord:

De hoeveelheid spier door HGH wordt bereikt te gebruiken hangt van vele factoren met inbegrip van zijn dagelijkse fysieke spanning (training), genetica, dieet, leeftijd, kwaliteit en hoeveelheid van slaap, levensstijl, vorig gebruik van steroïden of HGH, enz. die af

Door een zeer ruwe schatting een algemene gezonde eerste keer HGH gebruiker die in goede vorm is, 3-5 keer per week, slaap minstens 7 uren per nacht uitwerkt en een proteïne - rijk dieet kan verwachten om tussen 20 – 30 percent van spiermassa te bereiken binnen 4-5 maanden eet. Of als ik het verschillend – bij de dosis 4IU per dag zette, zal het de groeihormoon een reeds actieve individuele duw voorbij zijn vorige de spierbouw grens door 20% tot 30% helpen.

De resultaten van de eerste HGH-cyclus zijn altijd het meest drastisch - geen verdere cyclus zal het succes van aanvankelijke aanpassen. Dit zou kunnen zijn omdat:

In aanvankelijke cyclus wordt het lichaam verrast door de hoge niveaus van HGH (en bijgevolg igf-1). Tegen de tijd dat het de capaciteit ontwikkelt om dergelijke niveaus van HGH/IGF te controleren, is het spierplafond reeds met 20% – 30% toegenomen.
Na de aanvankelijke HGH-cyclus (of steroid gebruik) de spiergroei „plafond“ is reeds vrij hoog. Het lichaam wordt in het leven geroepen om spier net genoeg te behouden zoals voor de het dagelijkse werkroutines van de persoon nodig is. De bovenmatige spier wordt geleidelijk aan verwijderd.
Een actief individueel gebruikend de groeihormoon om spier te bouwen bereikt uiteindelijk zijn „spierplafond“ (zijn persoonlijk beste) tijdens elke HGH-cyclus, maar aan hem zou het resultaat kunnen niet van mening zijn dat indrukwekkend na de eerste keer – hij heeft het voordien gezien.
Eerste keer HGH gebruikers

Als uw doel spier is te bouwen en dit uw eerste keer die HGH gebruiken is bent u daarin voor sommige goede tijden. Niets geeft een mens grotere trainingmotivatie zoals kunnend door uw vorige de spierbouw grens duwen. HGH zal u dat geven.

 


De Getropin hgh Overzichten van forumszoals eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, UK-spier forums, met inbegrip van de overzichten 2011, de overzichten 2012, de overzichten 2013, Generische Rode bovenkant hgh overzichten 2014, Getropin van Getropin hgh van Getropin hgh van Getropin hgh hgh herziet 2015.

 

Die zullen de spieren door de groeihormoon worden bereikt meer permanent dan spieren zijn door steroïden worden bereikt die te gebruiken?

Kort antwoord

De steroïden + de fysische activiteit verhogen over het algemeen uw spiercellen in grootte. De het de groeihormoon + fysische activiteit verhogen de spiercellen in grootte en vermenigvuldigen hen door de groei van nieuwe degenen te bevorderen.

Geen kwestie hoe u uw spiermassa bereikte zal, uw lichaam altijd het is best doen om de spiermassa aan uw fysische activiteitniveaus aan te passen. Harder/langer uw fysische activiteit, zal groter/sterker/sneller uw spieren zijn. Wanneer u uw fysieke spanning vermindert, zal de spiermassa geleidelijk aan verminderd worden om het aan te passen.

Lang antwoord

Het menselijke lichaam is hoogst aanpassings, wordt de energie efficiënte „machine“ het ontworpen om slechts zo veel spier te ondersteunen zoals voor de dagelijkse fysieke spanning van elk individu nodig is. Een persoon aan het doen van het zware fysieke werk (houthakker, atleet, enz.) wordt gebruikt zal veel grotere spiermassa hebben in vergelijking met niet fysisch actieve individuen dat. Een actieve persoon om zijn dagelijkse physcal spanning indien te verminderen zijn lichaam geleidelijk aan zal aanpassen door de bovenmatige spiermassa te verminderen - zo zo om het rond niet te voeden en te dragen als het niet nodig is.

Het zelfde werkt rond de andere manier - als een fysisch inactief individu begint naar de gymnastiek te gaan periodiek zijn lichaam geleidelijk aan zal aanpassen aan de nieuwe ontbering door meer spiermassa in orde te kweken het hoofd biedt aan het niveau van de persoons pysical activiteit.

De snelheid en intensivity van het spier de bouwproces worden verhoogd door steroïden of menselijk de groeihormoon te introduceren. De steroïden blazen snel de bestaande spiercellen met proteïne en water op terwijl het de groeihormoon de groei van nieuwe spiercellen naast het opblazen van de bestaande bevordert.

Geen kwestie als de spiermassa met behulp van steroïden, menselijk de groeihormoon of het harde alleen werk werd bereikt zal, het lichaam het verminderen als het niet meer nodig is. In theorie HGH zouden de gebruikers meer spiermassa wegens de verhoging van hoeveelheid spiercellen moeten behouden, maar tellen niet op iedereen die het opmerken:) als uw fysische activiteit daalt, zal zo uw spieren - geen kwestie hoe zij werden bereikt.

Spiergeheugen

Op de positieve nota is er zulk een ding als „spiergeheugen“. Zodra de spiermassa wordt ontwikkeld, zelfs als het verminderde wegens inactiviteit krijgt, opnieuw indien zal het snel hersteld worden de verhoging van activiteitenniveaus. Een persoon die spiermassa van nul beginnen zou te bouwen jaren kunnen moeten doorbrengen om het bodybuilding type te bereiken phisique, terwijl een veteraanbodybuilder die niet jarenlang heeft uitgewerkt in hoogste vorm binnen een paar maanden van het harde werk (of een paar wekenweken met HGH en steroïden) kan krijgen.

Naast energierendement heeft het lichaam een andere esthetisch ongewenste neiging - om energie (vet) op te slaan en zo u voor potentiële slechte tijden (periodes van hongersnood) voorbereidingen getroffen te houden die of niet kunnen kunnen komen.

Het menselijke lichaam geeft niet om manier. Wij kunnen spier willen kijken met naast nul lichaamsvet, maar het lichaam is slechts geinteresseerd in efficiënt het functioneren. Waarom aandrijving door het stadscentrum met een aanhangwagenvrachtwagen en bijna een lege tank gas, wanneer een motor met een volledige tank gas u zal toestaan om gemakkelijker, sneller te drijven en langer. Het lichaam poogt al onnodige spier te verwijderen en zoveel mogelijk vet te bewaren (om u te verhinderen te verhongeren als u harde tijden tegenkomt). Het is precies het tegengestelde van wat wij: wensen)

Als u uw lichaam wilt verhinderen de bovenmatige spiermassa te verwijderen, moet u het gebruiken - actief verblijf en periodiek uitwerken. Als u uw lichaam wilt verhinderen vet op te slaan, moet u het aantonen dat het voedsel altijd in overvloed is - eet kleine (proteïne - rijke, lage carburator) maaltijd, vaak per dag.

                                 


                           Menselijk de Groeihormoon Angtropin 100iu, Anti het Verouderen Steroïdensupplementen van HGH

De generische groene hoogste hghoverzichten van forumszoals eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, UK-spier forums, met inbegrip van Generische groene hoogste hghoverzichten 2011, Generische groene hoogste hghoverzichten 2012, Generische groene hoogste hghoverzichten 2013, Generische groene hoogste hghoverzichten 2014, Generische groene bovenkant hgh herziet 2015.

.cn, www.hygetropin.

Welke anders HGH & Steroïden & peptides wij verkopen?

 

De menselijke Lijst van het de Groeihormoon:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Blauwe Hoogste HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit EPO 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Rode Bovenkant HGH 100iu/kit Gele Hoogste HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
De Lijst van het polypeptidenhormoon: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL MT-2 10mg/vial MT-1 10mg/vial
Pin-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Pin-MGF 2mg/vial HGH-FAG 176-191 5mg/vial  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Thymosin vermindert 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
De Lijst van Injectables van Centrinolaboratoria: 
 
Testoviron 250mg/ml Steun 100 100mg/ml Depotcyp 250 250mg/ml Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Equipoise 200mg/ml Gewaagde 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)