English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

Positieve Injecteerbare van de de Spiergroei van Haratropin HGH 100iu het Hormoonsteroïden voor Mensen

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Positieve Injecteerbare van de de Spiergroei van Haratropin HGH 100iu het Hormoonsteroïden voor Mensen

Van Goede Kwaliteit Positieve Injecteerbare van de de Spiergroei van Haratropin HGH 100iu het Hormoonsteroïden voor Mensen Verkoop

Grote Afbeelding :  Positieve Injecteerbare van de de Spiergroei van Haratropin HGH 100iu het Hormoonsteroïden voor Mensen

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Haratropin Bio
Certificering: GMP
Modelnummer: Haratropin HGH

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: 24 u
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Haratropin hgh 100iu beste hgh Specificatie: 10iu/vial, 10vials/kit, 100iu/kit
Gebruik: Gebruikt voor de spiergroei en de menselijke voordelen van het de groeihormoon Haratropinhgh Prijs: Verhandelbaar
Haratropinhgh dosering: 4-5iu per dag Haratropinhgh halveringstijd: 2-3hours
De opeenvolging van het Haratropinhgh aminozuur: 191 aa Haratropinhgh hoogste kleur: Groene bovenkanten
Haratropinhgh Bijwerkingen: Het gezamenlijke Zwellen, Gezamenlijke Pijn, Handworteltunnelsyndroom, Waterbehoud

Haratropin hgh 100iu beste hgh voor de spiergroei met de menselijke voordelen van het de groeihormoon voor verkoop

 

 

Haratropin [rDNA oorsprong] is een manier om het natuurlijke hormoon van de de groei menselijke groei voor mensen te leveren die ontoereikend kunnen of hogere niveaus van dit hormoon kunnen vereisen. Haratropin is identiek aan natuurlijk de groeihormoon dat uw slijmachtige klier produceert omdat het door afscheidingstechnologie wordt gemaakt die een 191 aminozuuropeenvolging maakt. Haratropin is een injecteerbaar menselijk de groeihormoon van de hoogste rang. HGH die natuurlijk door slijmachtige blij wordt geproduceerd is de oorzaak van vele functies in het menselijke lichaam.

 

HGH bevordert spierontwikkeling terwijl het verminderen van vet, bevorderend een gunstige lichaamssamenstelling het ook met het verminderen van cholesterol en gevoel van welzijn helpt. De mensen die gewoonlijk in GH ontoereikend zijn hebben zwakke beenderen, verminderde spiersterkte, verhoogd lichaamsvet, hogere cholesterol en kunnen aan depressie lijden. Haratropin kan in zulke gevallen helpen. Haratropin kan voor diverse behandelingen worden gebruikt. Het kan in gevallen van gebrek aan natuurlijk de groeihormoon in kinderen en volwassenen worden gebruikt. Het kan ook in gevallen worden gebruikt wanneer de normale niveaus van de groeihormoon worden veroorzaakt maar boven normale niveaus zijn wenselijk. In kinderen kan het worden gebruikt wanneer het gebrek aan natuurlijk de groeihormoon wordt veroorzaakt, daarom kunnen de gestalteproblemen voorkomen zodat kan Haratropin als hulp worden gegeven om de kindgroei te verhogen. In volwassenen kan het in gevallen worden gebruikt waarin het natuurlijke de groeihormoon is gedaald. Het kan spiermassa verhogen, lichaamsvet verminderen en de huid elastically verbeteren en rimpels verminderen. Andere behandelingen waarin Haratropin kan worden gebruikt zijn het syndroom van de Keerder, orgaanoverplantingen, brandwonden en traumaaandacht: Dit is de enige officiële website van Haratropin. Ook is HGHPower geen erkende verdeler van Haratropin en verkoopt vervalste producten. De aanwijzingen Haratropin kunnen voor diverse behandelingen worden gebruikt. Het kan in gevallen van gebrek aan natuurlijk de groeihormoon in kinderen en volwassenen worden gebruikt. Het kan ook in gevallen worden gebruikt wanneer de normale niveaus van de groeihormoon worden veroorzaakt maar boven normale niveaus zijn wenselijk.

 

In kinderen kan het worden gebruikt wanneer het gebrek aan natuurlijk de groeihormoon wordt veroorzaakt, daarom kunnen de gestalteproblemen voorkomen zodat kan Riptorpin als hulp worden gegeven om de kindgroei te verhogen. In volwassenen kan het in gevallen worden gebruikt waarin het natuurlijke de groeihormoon is gedaald. Het kan spiermassa verhogen, lichaamsvet verminderen en de huid elastically verbeteren en rimpels verminderen. Andere behandelingen waarin Haratropin kan worden gebruikt zijn het syndroom van de Keerder, orgaanoverplantingen, brandwonden en trauma's. Gebruiksrichtlijnen van Haratropin-Verschijning - Elk flesje bevat 10iu van Haratropin in de vorm van wit poeder. De macht kan gestold kijken of in kleine deeltjes, die voor de groeihormoon normaal is. Dosering - bij behandeling wordt die worden de gebruikt gebaseerd die voor. De dagelijkse dosering varieert tussen 0.005mg per kilo lichaamsgewicht aan 0.06mg per kilo lichaamsgewicht. Het heeft om met lagere dosering geadviseerd te beginnen en geleidelijk aan het te verhogen tot vereiste doeldosering. Gelieve te handelen volgens wat uw arts u wat betreft dosering om niet vertelt te overschrijden. Drugreactie & Andere behandelingen - de Druginteractie kunnen tot bijwerkingen leiden of de geneeskundekracht verminderen of verhogen. Controle met uw arts dat de andere drugs u neemt zich niet in de actie van deze drug mengen. De behandelingen van andere voorwaarden zouden moeten worden besproken alvorens Haratropin te gebruiken. Het is vooral belangrijk voor diabetici om met hun arts te controleren omdat Haratropin de vereisten van de kansinsuline kan. Bijwerkingen - Haratropin heeft geen bijwerkingen in de meeste mensen.

 

De meeste bijwerkingen zullen met voortdurend gebruik of door de dosis te verminderen ophouden. De gemeenschappelijke zijdegevolgen zijn pijn in verbindingen, is dit toe te schrijven aan water dat zenuwen kan duwen. Als de pijn niet ophoudt denk na verminderend de dosering, bespreking met uw arts. Gebruik niet de drug als u voor om het even welk van het bent componenten allergisch bent. Gelieve te vertellen uw arts of in een keer hebt u een andere symptomen. Voorzorgsmaatregel - houd een verslag van dosissen bij. Als u insuline of een andere diabeticus diabetes of gebruikend bent, zou de suiker die geneeskunde verminderen u uw bloedglucose dicht moeten controleren omdat het de groeihormoon uw lichaamsreactie op insuline kan veranderen. Opslag - houd bij 2-8C. Bevries niet. Haratropin is zeer stabiel en kan voor een maand in normale kamertemperatuur blijven. Maar het wordt nog geadviseerd om waar mogelijk en altijd te koelen van direct licht wegblijven. Na verdunning moet het worden gekoeld. In het geval van steriel water moet het binnen 72 uren worden gebruikt. Als kunt u verdund met bacteriostatisch water u zelfs daarna 10 dagen of meer gebruiken.

Positieve Injecteerbare van de de Spiergroei van Haratropin HGH 100iu het Hormoonsteroïden voor Mensen


Hoe is het vloeibare de groeihormoon verschillend van vorst - droog HGH-poeder?

Antwoord:

Wanneer de vorst - het droge poeder HGH wordt opnieuw samengesteld met steriel water het op elke manier aan de vloeibare versie identiek is. De vloeibare versie is niet geschikt voor vervoer omdat somatropin een zeer breekbare molecule is die met het schudden of opslag bij kamertemperatuur vernietigd wordt. Om deze reden komt het grootste deel van HGH vandaag in vorst - droge (gevriesdroogde) vorm. Aangezien zal zulke het kamertemperatuur (tot 37 graden van Celsius - 99 Fahrenheit) ongeveer 2 maanden overleven. Bij temperaturen tot 45 graden van Celsius (113 Fahrenheit) de vorst - droge HGH zal goed voor een ongeveer week blijven.

Sommige merken bestaan nog slechts in vloeibare vorm, zouden die slechts door achtenswaardige apotheken moeten worden verkregen. Nooit, koop ooit vloeibare HGH op de zwarte markt. Er is geen manier het te weten, hoe het werd opgeslagen en wat met het werd gedaan terwijl het handen om definitief aan u veranderde te worden.

Welke is het beste menselijke de groeihormoon?

Antwoord:

Er is geen dergelijk ding geen dat „beste HGH“ de substantie of echt de groeihormoon (somatropin) of het is Is! Het menselijke de groeihormoon is een zeer breekbare, grote molecule die van 191 aminozuren wordt samengesteld, in zeer specifieke orde verbonden en aan zeer specifieke vorm gevormd. In dat opzicht is er geen ruimte voor verschillen!

Nota: Het is NIET MOGELIJK om menselijk de groeihormoon als supplement in nevel, pillen of stickerflardvorm te nemen! De nevels, de pillen en de flarden brengen zwendels op de markt door de supplementopdringers die worden gebruikt. De molecule van het de groeihormoon is te breekbaar om kamertemperatuur of het krachtige schudden te overleven. Het is ook te groot om door de huid over te gaan. Als u de kleine lettertjes leest zult u gewoonlijk een nota vinden dat er geen daadwerkelijk de groeihormoon maar eerder „de promotor van het de groeihormoon“ is dat verondersteld is om uw lichaam te maken meer van zijn eigen de groeihormoon produceren.

Er zijn sommige dingen die niettemin de daadwerkelijke HGH-merken apart plaatsen:

 • het kan of echte 191 aminozuuropeenvolging (somatropin) zijn, of het kan 192 aminozuuropeenvolging zijn (somatrem) die eigenlijk een nabootser van het de groeihormoon met potentieel smerige bijwerkingen is
 • het kan zuivere hoogte zijn - kwaliteit HGH (komt aan een hogere prijs), of het kan goedkoop worden geproduceerd en bacterieel residu bevatten over verlaten van het productieproces
 • het kan door een artsenvoorschrift (hoge prijs) worden gekocht, of het kan op de zwarte markt (waarbij u extra zorgvuldig moet zijn zoals de meeste merken vervalst zijn, bevattend hgh van twijfelachtige oorsprong als het bij allen echt is) worden gekocht. Als het kopen van een niet achtenswaardige bron, zou u het HGH-geteste laboratorium altijd moeten hebben
 • het kan in de V.S./de EU (komt aan absurd hoge prijzen toe te schrijven aan groot pharmamonopolie van de westelijke markten) worden geproduceerd, of het kan in Azië (China, Korea, India, enz.) worden geproduceerd waarbij er kwaliteit/zuiverheidsverschillen van merk aan merk zijn
 • het kan in vloeibare vorm (zeer breekbaar, gevoelig voor kamertemperatuur en het schudden) zijn of het kan in gevriesdroogde - vorst - droge poedervorm (geschikt om wereldwijd te verschepen) zijn. Koop nooit vloeibare vorm op de zwarte markt omdat er geen manier is om te weten hoe het werd behandeld alvorens u het kreeg
 • het kan authentiek zijn (bevat wat het) eist, of het kan vervalst zijn waarbij scammers flesjes van twijfelachtige oorsprong opnieuw markeren en hen maken als origineel kijken, dan hen bij „te goed om ware“ prijzen aanbieden te zijn om in de slachtoffers te verlokken
 • diverse merken komen bij verschillend gedoseerde flesjes. De dosering/de sterkte per flesje kan 4IU, 10IU, 12IU zijn, 40IU die niet werkelijk van belang is zolang de prijs per IU juist is

Zo wat beste HGH is?

Om de bovengenoemde verschillen - de groeihormoon te recapituleren of of niet echt zijn, kunnen de hoge de de droge zuiverheid of de lage zuiverheid, westelijke of Aziatische de prijs vastgesteld van, vloeistof of vorst - en het komt ingepakt in verschillend gedoseerde flesjes. Het beste de groeihormoon zou dan duidelijk hoge zuiverheid, 191 aminozuuropeenvolgings zijn, vorst - droog, origineel en realistisch geprijst één.

Hoog - kwaliteitsmerken:

 • Genotropin (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door Pfizer, N.v. wordt veroorzaakt, de V.S.)
 • Humatrope (191 aminozuur, hoge die zuiverheid, door Eli Lilly en Bedrijf, de V.S. wordt veroorzaakt)
 • Hypertropin (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door Neogenica Bioscience Ltd, China wordt veroorzaakt)
 • Jintropin (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door GeneScience Pharmaceuticals Co., Ltd, China wordt veroorzaakt)
 • Norditropin (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door Novo Nordisk N.v., de V.S. wordt veroorzaakt)
 • Nutropin (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door Genentech de V.S., N.v., de V.S. wordt veroorzaakt)
 • Saizen (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door EMD Serono, N.v. wordt veroorzaakt, de V.S.)
 • Serostim (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door EMD Serono, N.v. wordt veroorzaakt, de V.S.)
 • Zorbtive (aminozuur 191, hoge die zuiverheid, door EMD Serono, N.v. wordt veroorzaakt, de V.S.)

De merken van middelmatige kwaliteit:

 • Ansomone (was 192 maar is nu aminozuur 191, middelgrote die zuiverheid, door Anhui Anke Biotechnologieco., Ltd, China wordt veroorzaakt)
 • Hygetropin (aminozuur 191, middelgrote die zuiverheid, door Zhongshan Hygene Biopharm Co., Ltd, China wordt veroorzaakt)
 • Tev-Tropin (aminozuur 191, middelgrote die zuiverheid, door Teva Pharmaceuticals, de V.S. wordt veroorzaakt)
 • Zomacton (aminozuur 191, middelgrote die zuiverheid, door Ferring Pharmaceuticals PTY Ltd, Australië wordt veroorzaakt)
 • Fitropin (dit product is beëindigd, werd het geproduceerd door ShenzhenKexing Biotech Co., Ltd, China)
 • Getropin (opnieuw gemarkeerde generisch van onbekende oorsprong)
 • Glotropin (opnieuw gemarkeerde generisch van onbekende oorsprong)
 • Kefei (aminozuur 191, lage die zuiverheid, door de Biotechnologieco. van Shanghai Unitedkefei, Ltd, China wordt veroorzaakt)
 • Kigtropin (opnieuw gemarkeerde generisch van twijfelachtige die oorsprong, wordt gekend om immune reactie, verschillende overzichten van partij aan partij te veroorzaken)
 • Riptropin (opnieuw gemarkeerde generisch van onbekende oorsprong, meestal heden op de Britse zwarte markt, verschillende overzichten van partij aan partij)
 • Taitropin (opnieuw gemarkeerde generisch van onbekende oorsprong, vermoedelijk verbonden aan Kigtropin)

                                        Positieve Injecteerbare van de de Spiergroei van Haratropin HGH 100iu het Hormoonsteroïden voor Mensen

Het de groeihormoon (GH of HGH), ook als somatotropin of somatropin, is een peptide hormoon wordt bekend dat de groei, celreproductie en regeneratie in mensen en andere dieren dat bevordert. Het is een type van mitogen dat slechts voor bepaalde soorten cellen specifiek is. Het de groeihormoon is een 191 aminozuur, single-chain polypeptide dat samengesteld, opgeslagen, en afgescheiden is door somatotropic cellen binnen de zijvleugels van de voorafgaande slijmachtige klier.

 

GH is een spanningshormoon dat de concentratie van glucose en vrije vetzuren opheft. [1] [2] Het bevordert ook productie van igf-1.

 

GH wordt gebruikt als voorschriftdrug in geneeskunde om de groeiwanorde van kinderen en de volwassen deficiëntie van het de groeihormoon te behandelen. In de Verenigde Staten, is het slechts beschikbaar juridisch bij apotheken, door voorschrift van een arts. De laatste jaren in de Verenigde Staten, zijn sommige artsen begonnen om de groeihormoon in GH-Ontoereikende oudere patiënten (maar niet op gezonde mensen) voor te schrijven om vitaliteit te verhogen. Terwijl wettelijk, zijn de doeltreffendheid en de veiligheid van dit gebruik voor HGH niet getest in een klinische proef. Op dit ogenblik, wordt HGH nog beschouwd als een zeer complex hormoon, en veel van zijn functies zijn nog onbekend.

 

In zijn rol als anabole agent, is HGH gebruikt door concurrenten in sporten sinds minstens 1982, en verboden door IOC en NCAA. De traditionele urineanalyse ontdekt het smeren met HGH niet, zodat was het verbod unenforceable tot vroege 2000s, toen de bloedonderzoeken die tussen natuurlijke en kunstmatige HGH konden onderscheid maken begonnen worden ontwikkeld. De bloedonderzoeken door WADA bij de 2004 Olympische Spelen in Athene, Griekenland worden uitgevoerd richtten hoofdzakelijk HGH die. [3] het gebruik voor de drug voor prestatiesverhoging wordt niet momenteel goedgekeurd door FDA.

 

GH is bestudeerd voor gebruik in efficiënter het fokken van vee in industriële landbouw en verscheidene inspanningen zijn geleverd om regeringsgoedkeuring te verkrijgen om GH in dierlijke productie te gebruiken. Dit gebruik is controversieel geweest. In de Verenigde Staten, is het enige FDA-approved gebruik van GH voor vee het gebruik van een koe-specifieke vorm van GH geroepen rundersomatotropin voor het verhogen van melkproductie in melkkoeien. De detailhandelaars worden toegelaten om containers melk te etiketteren zoals die met of zonder rundersomatotropin worden geproduceerd.

 

Kwaliteitsrang  apotheek HGH
De opeenvolging van het Getropinaminozuur 191aa
getropin hgh hoogste hcolor blauwe bovenkanten
getropin Bijwerkingen

Het gezamenlijke Zwellen, Gezamenlijke Pijn, Handworteltunnelsyndroom, Waterbehoud
 

 

       

Welke HGH-test kan ik om of het uitvoeren te bepalen echt of vals is?

Antwoord:

De authenticiteit van synthetisch menselijk de groeihormoon (somatropin) kan door verscheidene tests worden bepaald:

Het laboratoriumanalyse van het de groeihormoon

Afhankelijk van welk merk u koopt, sommige fabrikanten bereid om voor de laboratoriumtest zijn te betalen, waar u een steekproef van hun product naar een laboratorium van uw keus verzendt. Om een laboratorium, google en een vraag rond te vinden. Vraag of kunnen zij voor echte 191 somatropin van de aminozuuropeenvolging/HGH testen. De kosten van dergelijke test in de V.S. zijn rond $350 USD. Vraag de fabrikant van het HGH-merk of zullen zij u voor de test terugbetalen. Sommigen zullen het doen.

HGH-serumtest

Een goedkopere en eenvoudigere test, die door de meeste laboratoria kan worden gedaan moet uw hebben bloedonderzoek voor HGH-serum voorafgaand aan het inspuiten van de groeihormoon. Daarna, neem 4IU van HGH en hebben 3 uur later dezelfde HGH-herhaalde test van het bloedserum. Als uw product echt is zou het 2de resultaat een drastische verhoging van serumniveau moeten tonen. Sommige fabrikanten zullen u ook voor deze test terugbetalen nadat u hen de laboratoriumresultaten verzendt. Enkel vraag.

Van de het serumtest van het de groeihormoon het resultaatinconsistentie

HGH-de serumniveaus hangen van vele factoren af en zijn inconsistent van test aan test. Deze factoren omvatten injectietiming, dosering, dieet, huidige lichaamsniveaus van aminozuur het degraderen enzym verantwoordelijk voor HGH-degradatie, potentiële immune reactie, enz. Om deze reden kunt u waarschijnlijk niet hetzelfde de testresultaat van het de groeihormoon tweemaal worden. Het resultaat is een betrouwbare indicator dat het ingespoten de groeihormoon authentiek is nochtans het niet de kwaliteit of de kracht van HGH kan bepalen. Dit is een gemeenschappelijke die misvatting vaak bij het bodybuilding van forums wordt vermeld. HGH-de serumniveaus zullen niet u „vertellen hoe sterk“ het de groeihormoon is, slechts of het of niet echt is.

Igf-1 test

Het niveau van igf-1 hormoon en HGH in het lichaam zijn strak gecorreleerd. Het inspuiten van de groeihormoon zal igf-1 van een persoon niveaus ook verhogen. Opgeheven niveaus igf-1 zijn zo een goede indicator van authentieke HGH. De igf-1 test wordt uitgevoerd op dezelfde manier als bovengenoemde HGH-serumtest.

Is het waar dat de test van de huiszwangerschap kan worden gebruikt om te bepalen als HGH echt is?

De zwangerschapstest is slechts goed voor het bepalen van als de substantie HCG (menselijke chorionic gonadotropin) - zwangerschapshormoon is dat slechts in de urine van zwangere vrouwen wordt gevonden. In vroeger tijden toen het de groeihormoon remmend duur, was en slechts door een handvol fabrikanten produceerde, scammers gebruikte HCG om mensen te bedriegen. HCG kijkt hetzelfde als HGH, het enige verschil die wanneer het toevoegen van water aan het flesje, HCG volledig in seconden oplost zijn, terwijl echte HGH een paar stukken van poeder houdt drijvend rond voor verscheidene notulen vóór volledig het oplossen. Tegenwoordig. wanneer het de groeihormoon door veelvoudige fabrikanten (wat van wie aan de zwarte markt) verkoop dadelijk beschikbaar is, wordt HCG niet meer gebruikt. In het laatste decennium heb ik geen één enkel geval van iedereen vernomen die HCG ontdekken.

Tegenwoordig, drukken scammers verpakking van achtenswaardige merken en vullen hen met flesjes van lage rang HGH mimick. In de meeste gevallen gebruiken zij 192 de molecule van de aminozuuropeenvolging die over het algemeen zo ook als echte 191 aminozuuropeenvolging HGH functioneert, maar het veroorzaakt ook een immune reactie wanneer het lichaam het buitenlands ontdekt. Dit leidt tot rode pijnlijke randen op injectievlek en kan tot ernstige gezondheidsproblemen leiden als het immuunsysteem van het lichaam defensie tegen echt, endogeen 191 aminozuur HGH ook ontwikkelt. Dit verlaat effectief de persoon zonder HGH bij allen.

Bacterieel residu in lage rang Somatropin of Somatrem

De pijnlijke rode randen op injectievlek kunnen door het de groeihormoon worden veroorzaakt van geringe kwaliteit die teveel bacterieel residu bevatten. Dit kan tot ernstige problemen leiden waar het lichaam weerstand zelfs tegen zijn eigen natuurlijk geproduceerd de groeihormoon kon uiteindelijk ontwikkelen.

Het 192 de groeihormoon wordt van de aminozuuropeenvolging geroepen somatrem terwijl de echte 191 aminozuuropeenvolging somatropin is. Somatrem is gemakkelijker en veel goedkoper aan opbrengst. Slechts kan een juiste laboratoriumanalyse tonen als de substantie 191 of 192 aminozuuropeenvolging is.

De occasionele pijnlijke rand betekent automatisch niet dat de substantie somatrem is. Van tijd tot tijd kan het met somatropin ook gebeuren (als u een onhandige vlek raakt). Als de randen na elke injectie verschijnen en voor een dag of twee voortduren, dan zou u de cyclus onmiddellijk moeten beëindigen en een getest steekproeflaboratorium hebben.

Voorzichtig zijn van de supplementen, de nevels, de pillen of de flarden van HGH. Die brengen enkel zwendels op de markt en bevatten geen echt de groeihormoon. Zie „hgh nevels, pillen en flarden“ pagina voor meer informatie.

                    Positieve Injecteerbare van de de Spiergroei van Haratropin HGH 100iu het Hormoonsteroïden voor Mensen

 


De Haratropin hgh Overzichten van forumszoals eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, UK-spier forums, met inbegrip van de overzichten 2011, de overzichten 2012, de overzichten 2013, de overzichten 2014, Haratropin van Haratropin hgh van Haratropin hgh van Haratropin hgh van Haratropin hgh hgh herziet 2015.

 

Die zullen de spieren door de groeihormoon worden bereikt meer permanent dan spieren zijn door steroïden worden bereikt die te gebruiken?

Kort antwoord

De steroïden + de fysische activiteit verhogen over het algemeen uw spiercellen in grootte. De het de groeihormoon + fysische activiteit verhogen de spiercellen in grootte en vermenigvuldigen hen door de groei van nieuwe degenen te bevorderen.

Geen kwestie hoe u uw spiermassa bereikte zal, uw lichaam altijd het is best doen om de spiermassa aan uw fysische activiteitniveaus aan te passen. Harder/langer uw fysische activiteit, zal groter/sterker/sneller uw spieren zijn. Wanneer u uw fysieke spanning vermindert, zal de spiermassa geleidelijk aan verminderd worden om het aan te passen.

Lang antwoord

Het menselijke lichaam is hoogst aanpassings, wordt de energie efficiënte „machine“ het ontworpen om slechts zo veel spier te ondersteunen zoals voor de dagelijkse fysieke spanning van elk individu nodig is. Een persoon aan het doen van het zware fysieke werk (houthakker, atleet, enz.) wordt gebruikt zal veel grotere spiermassa hebben in vergelijking met niet fysisch actieve individuen dat. Een actieve persoon om zijn dagelijkse physcal spanning indien te verminderen zijn lichaam geleidelijk aan zal aanpassen door de bovenmatige spiermassa te verminderen - zo zo om het rond niet te voeden en te dragen als het niet nodig is.

Het zelfde werkt rond de andere manier - als een fysisch inactief individu begint naar de gymnastiek te gaan periodiek zijn lichaam geleidelijk aan zal aanpassen aan de nieuwe ontbering door meer spiermassa in orde te kweken het hoofd biedt aan het niveau van de persoons pysical activiteit.

De snelheid en intensivity van het spier de bouwproces worden verhoogd door steroïden of menselijk de groeihormoon te introduceren. De steroïden blazen snel de bestaande spiercellen met proteïne en water op terwijl het de groeihormoon de groei van nieuwe spiercellen naast het opblazen van de bestaande bevordert.

Geen kwestie als de spiermassa met behulp van steroïden, menselijk de groeihormoon of het harde alleen werk werd bereikt zal, het lichaam het verminderen als het niet meer nodig is. In theorie HGH zouden de gebruikers meer spiermassa wegens de verhoging van hoeveelheid spiercellen moeten behouden, maar tellen niet op iedereen die het opmerken:) als uw fysische activiteit daalt, zal zo uw spieren - geen kwestie hoe zij werden bereikt.

Spiergeheugen

Op de positieve nota is er zulk een ding als „spiergeheugen“. Zodra de spiermassa wordt ontwikkeld, zelfs als het verminderde wegens inactiviteit krijgt, opnieuw indien zal het snel hersteld worden de verhoging van activiteitenniveaus. Een persoon die spiermassa van nul beginnen zou te bouwen jaren kunnen moeten doorbrengen om het bodybuilding type te bereiken phisique, terwijl een veteraanbodybuilder die niet jarenlang heeft uitgewerkt in hoogste vorm binnen een paar maanden van het harde werk (of een paar wekenweken met HGH en steroïden) kan krijgen.

Naast energierendement heeft het lichaam een andere esthetisch ongewenste neiging - om energie (vet) op te slaan en zo u voor potentiële slechte tijden (periodes van hongersnood) voorbereidingen getroffen te houden die of niet kunnen kunnen komen.

Het menselijke lichaam geeft niet om manier. Wij kunnen spier willen kijken met naast nul lichaamsvet, maar het lichaam is slechts geinteresseerd in efficiënt het functioneren. Waarom aandrijving door het stadscentrum met een aanhangwagenvrachtwagen en bijna een lege tank gas, wanneer een motor met een volledige tank gas u zal toestaan om gemakkelijker, sneller te drijven en langer. Het lichaam poogt al onnodige spier te verwijderen en zoveel mogelijk vet te bewaren (om u te verhinderen te verhongeren als u harde tijden tegenkomt). Het is precies het tegengestelde van wat wij: wensen)

Als u uw lichaam wilt verhinderen de bovenmatige spiermassa te verwijderen, moet u het gebruiken - actief verblijf en periodiek uitwerken. Als u uw lichaam wilt verhinderen vet op te slaan, moet u het aantonen dat het voedsel altijd in overvloed is - eet kleine (proteïne - rijke, lage carburator) maaltijd, vaak per dag.

.cn, www.hygetropin.

Welke anders HGH & Steroïden & peptides wij verkopen?

 

De menselijke Lijst van het de Groeihormoon:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Blauwe Hoogste HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit EPO 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Rode Bovenkant HGH 100iu/kit Gele Hoogste HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
De Lijst van het polypeptidenhormoon: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL MT-2 10mg/vial MT-1 10mg/vial
Pin-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Pin-MGF 2mg/vial HGH-FAG 176-191 5mg/vial  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Thymosin vermindert 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
De Lijst van Injectables van Centrinolaboratoria: 
 
Testoviron 250mg/ml Steun 100 100mg/ml Depotcyp 250 250mg/ml Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Equipoise 200mg/ml Gewaagde 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)