English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

De anabole Steroïden van het de Groeihormoon van HGH 100iu Natuurlijke Menselijke voor Bodybuilding

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

De anabole Steroïden van het de Groeihormoon van HGH 100iu Natuurlijke Menselijke voor Bodybuilding

Van Goede Kwaliteit De anabole Steroïden van het de Groeihormoon van HGH 100iu Natuurlijke Menselijke voor Bodybuilding Verkoop

Grote Afbeelding :  De anabole Steroïden van het de Groeihormoon van HGH 100iu Natuurlijke Menselijke voor Bodybuilding

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Generic hgh
Certificering: GMP
Modelnummer: blauwe bovenkant hgh

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: 24 u
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: geen etiket echte blauwe hoogste hgh 100iu Specificatie: 10iu/vial, 10vials/kit, 100iu/kit
Gebruik: gebruikt voor het bodybuilding Blauwe hoogste hghprijs: Verhandelbaar
Blauwe hoogste hghdosering: 4-5iu per dag Blauwe hoogste hghhalveringstijd: 2-3hours
De blauwe hoogste opeenvolging van het hghaminozuur: 191 aa Blauwe hoogste hgh hoogste kleur: Blauwe bovenkanten
Blauwe hoogste hgh Bijwerkingen: Het gezamenlijke Zwellen, Gezamenlijke Pijn, Handworteltunnelsyndroom, Waterbehoud

waar te om geen etiket echte blauwe hoogste hgh 100iu met goede overzichten te kopen, dosering, resultaten, voordelen, bijwerkingen

 

Waarom is het zo hard vondst een achtenswaardige bron van het de groeihormoon?

Kort antwoord

Iemand heeft zeer gewerkt hard jarenlang om u te verhinderen hoogte te kunnen kopen - het hormoon van de kwaliteitsgroei aan lage prijzen zodat u zonder andere optie dan wordt verlaten om hun (alhoewel hoog - kwaliteit) HGH aan tienvoudige prijzen te kopen. Kunt u wie veronderstellen?

Anderzijds HGH is van geringe kwaliteit gemakkelijk online te kopen omdat er enkel teveel van het voor te verwijderen iedereen zijn – zelfs wanneer zij onbeperkte middelen hebben.

Lang antwoord

Om deze vraag te beantwoorden behoorlijk, moet ik kort over de geschiedenis van online HGH-verkoop en wat politiek verklaren die het omringen. Gaat hier:

Goede tijden

In eind 1990 ′ s en vroeg tot medio 2000 ′ s was het zeer gemakkelijk om hoogte te vinden en te kopen - het hormoon van de kwaliteitsgroei online zonder een voorschrift. In het westen (de V.S., Canada, de EU, Australië) het was volkomen wettelijk om bijna om het even welke geneeskunde voor privé-gebruik te kopen. Het was o.k. om geneeskunde van Aisa in te voeren zolang het niet als verdovend en hoeveelheid werd geclassificeerd overschreed wat niet een gemiddelde persoon binnen 3 maanden tijd zou gebruiken. Er waren geen merken van geringe kwaliteit op de markt omdat hoog - de kwaliteit HGH was dadelijk beschikbaar. Er was een occasioneel vervalst exemplaar maar dat probleem werd gemakkelijk opgelost door meetbare authenticiteitsstickers op de originele HGH-dozen te introduceren.

Tussen 1997 tot 2007 nam het Chinese merk van het de groeihormoon Jintropin tot populariteit toe tot het punt het westelijke grote pharmahgh merken op hun eigen nationale markten wedijverde. Jintropin was veruit wijdst gebruikte HGH voor non-medical gebruik. De mensen gebruikten het vrij voor het anti verouderen, vet verlies, algemeen bodybuilding, goed - zijnd, enz. De fabrikant (Gensci) was niet schuw om het als dusdanig te adverteren.

Slechte tijden

Als westelijke „grote pharma“ is één van sterkste pilars van „wereldmacht“ zij hun manieren hebben om dingen (beïnvloedend politiek, enz.) gedaan te krijgen. Aangezien de westelijke markten de enige plaats zijn waar zij overprice een product door tien keer en met het weggaan kunnen – het is het enige gebied die woth en op om het even welke noodzakelijke manier veroveren overheersen. Geneeskundeverkoop op de westelijke markten kunnen overheersen, moesten zij de 10 keer goedkopere Aziatische concurrentie verwijderen. Zo werd het gedaan:

Het plan A moest het doen dezelfde manier een andere industrie bij goedkopere Aziatische producten – stereotyperend hen van geringe kwaliteit en/of gevaarlijk gaat. Dit werkte niet voor de groeihormoon omdat de gebruikers werden aangemoedigd om Jintropin-getest laboratorium te hebben (en zij). Zij konden de resultaten tussen Chinese HGH en westelijke grote pharmamerken persoonlijk vergelijken. Reputatie van Jintropin groeide ongeacht wat bij het – neem een blik in trends.google.com – zoekt naar „Jintropin“ en bekijkt de grafiek tijdens die periode werd geworpen. Zelfs werd Sylvester Stallone gevangen invoerend het in Australië voor zijn eigen gebruik, dat toen een reusachtig verhaal was.

Het plan B kwam in 3 fasen. Eerst werd de „grote media“ propagandaindustrie losgelaten met de doelstelling demonize menselijk de groeihormoon als gevaarlijke substantie en het invoeren uit Azië zeer slechte op elke manier denkbaar. Tijdens die periode had ik mijn alarm van het googlenieuws geplaatst om dagelijkse nieuwssamenvatting op HGH verwante onderwerpen te ontvangen. Bijna elke dag werd een andere sportberoemdheid gevangen gebruikend HGH. De beroemdheidsnamen werden gebruikt om de aandacht op de verhalen te vestigen, die toen op het beschrijven van gingen hoe afschuwelijk en gevaarlijk het de groeihormoon is en hoe iets zou moeten worden gedaan het tegenhouden.

Na demonization was het tijd voor fase 2, die HGH moest onwettig maken om in te voeren. In 2007 was het de groeihormoon geclassificeerd om in dezelfde groep te zijn zoals anabole steroïden en maakte onwettig om zonder een voorschrift te kopen of zonder een vergunning te verkopen. Who kan een vergunning in de westelijke markten verkrijgen? Westelijke slechts fabrikanten, lokale apotheken en lokale artsen. De lokale artsen kunnen niet FDA goedgekeurde (om het even welke Aziaat) geneeskunde voorschrijven niet terwijl de lokale apotheken worden toegestaan om niet FDA goedgekeurde (geen Aziaat) HGH te verkopen. Aldus werd de grondslag met succes gelegd – na 2007 slechts werden de westelijke grote pharmahgh merken toegestaan om in de westelijke markten worden verkocht.

De regels veranderden 's nachts wat de niet westelijke gebaseerde fabrikanten en verkopers van de groeihormoon (waarvan livelyhood van de verkoop afhing) de onwettig maakte. Kwam aldus de tijd voor fase 3, die moest gaan nadat nu verkopers en fabrikanten „wied“. In het geval van Jintropin-fabrikant (Gensci) – één dag waren zij goede kerels voor het verstrekken van hoogte - het kwaliteitsproduct aan tienvoudige lagere prijzen in vergelijking tot grote pharma gemaakt tot HGH, werd de volgende dag hun CEO afgebeeld in de media als „hoofdbout van het drugkartel“ en werd gewild voor proef in de V.S.

Wat gebeurde nadat dat enkel mijn opgeleide gissing is (ik heb niets met Gensci te doen). De proef voor CEO gebeurde nooit maar wat ernstige politiek scheen worden geïmpliceerd. Gensci verloor kort de vergunning in China om Jintropin te produceren, sommige van hun geld bevroren en misschien „in beslag genomen“ of gebruikt was om te betalen whoever moest worden betaald om dingen te laten gaan. Na dat, werd hun vergunning hersteld, was alles terug naar normaal met één verschil – zij hielden op verkopend aan de westelijke markten.

Als enig laboratorium in China geschikt om de hoogste kwaliteit HGH tegelijkertijd te veroorzaken, vertegenwoordigde Jintropin van Gensci 80% van de Chinese HGH-marktverkoop. Resterende 20% ging naar de middelgrote rang Ansomone door Ankebio en een paar andere kleine fabrikanten geschikt om lagere rang te veroorzaken somatropin.

Nasleep

De vacuümlinkerzijde van HGH op de westelijke markten werd spoedig gevuld door talloze nieuwe merken. Wat van hen kunnen of kunnen niet door de bekwaamheid, het materiaal en de procedure van Gensci worden geproduceerd (*cough* Hypertropin *cough*). De overgrote meerderheid van de nu overwogen „zwarte markt“ HGH merken die vandaag beschikbaar zijn is of vervalste of van geringe kwaliteit „generische genoemde HGH“ en gemerkt als klant/reseller wil (Riptropin, Kigtropin, Getropin, Taitropin, Glotropin, wat-u-kunnen-denken-van). Sommige van deze merken worden gemaakt eruit te zien alsof zij in de V.S. of Europa (Europharma, Eurobolic, euro-wat) worden geproduceerd. Zij worden zelfs verscheept van de EU waarwhoeverdoor hen eerder uit Azië bij in het groot hoeveelheden invoerde.

De kleine meestal Chinese fabrikanten (, één of andere Indiër) schijnen om van het meest illegalization van Aziatische HGH geprofiteerd te hebben. Met „reuzedie“ Gensci van het verkopen wordt versperd, kregen de klein-tijdopnemers een kans om te vestigen. Aangezien zij ondergrondse laboratoria zijn, zijn hun productiepraktijken en technieken onbekend. Kansen van hen die kunnen om het vereiste multi-million dollarmateriaal en de bekwame mensen verkrijgen noodzakelijk om juiste hoogte te veroorzaken - de kwaliteit somatropin is slank. Zij kunnen hun producten bij een fractie van de prijs aanbieden wanneer vergeleken bij de hoogte - kwaliteit HGH. De lage prijs maakt deze merken aan resellers aantrekkelijk, die hen op eindkopers duwen, die dan door de resultaten worden teleurgesteld en om altijd van HGH in de toekomst leren te blijven. Ik kom een occasioneel verschrikkingsverhaal tegen van pijnlijke rode randen rond injectievlekken, besmettingen, opgeheven HGH-antilichamen, enz.

Alhoewel er geen tekort aan hoogte is geweest - de kwaliteit Hypertropin op de markt sinds 2007 en in de recente jaren Gensci schijnt om terug te krijgen door Jintropin in Rusland, Mexico en een andere „derde wereld“ landen van waar juridisch te vestigen het blijkbaar opnieuw aan de westelijke zwarte markten wordt verkocht, zou de schade aan het beeld van „Chinese HGH“ moeilijk kunnen zijn te herstellen. De nieuwe gebruikers komen aanvankelijk om het even welke merken tegen van geringe kwaliteit omdat zij meer betaalbaar zijn. De slechte ervaring evenaart dan meer slechte overzichten voor „Chinese HGH“.

Verder de grote pharmaindustrie met allen het uitbreidingen (FDA, legitscript, enz.) nog achtervolgt agressief online verkopers van de groeihormoon is. Zij gaan zelfs zover als de westelijke domeinarchivarissen dwingen om de domeinen in beslag te nemen van wat zij om „schurkenapotheken“ overwegen te zijn. Dit is effectief om het even welke die verkoper niet door hun aanvalshond vergunning wordt gegeven – legitscript.com. Het voelt alsof zij Internet bezitten en de rest van de wereld niet van belang is. Waarom? Omdat zij kunnen.

Vanaf onlangs jintropin.com, hypertropin.com en zelfs ansomone.com appeart om offline door hen genomen te zijn, terwijl zij niet geinteresseerd schijnen te zijn in misschien het verwijderen van de lage ranghgh merken (riptropin.com, kigtropin.com, taitropin.com, eurochem-labs.com en vele anderen nog online) omdat zij dienen om hun punt te bewijzen: De „zwarte markt HGH is slecht en u zult het voor zich zien wanneer u het“ probeert.

Samenvatting

Juiste synthetische HGH is in recreatief gebruik bijna 30 jaar geweest en het kwetste nooit iedereen, behalve grote pharma die op de winst toe te schrijven aan het goedkopere Aziatische de concurrentie hun ondermijnen overpriced uit greep op de westelijke markten verloor. Chinese vervaardigde HGH is identiek of misschien zelfs superieur aan westelijke grote pharma geproduceerde HGH. Als om geen andere reden toen wegens het eenvoudige feit dat de concurrentie onder Chinese fabrikanten groter is – zij verbergen niet achter auteursrechten, vergunningen en ondermijnen elkaar door processen en juridische belemmeringen. Zij vechten het uit in de markt. Als zij hun klanten willen behouden, zullen zij moeten beter zijn dan hun concurrenten of voor altijd zijn gegaan. Westelijke grote pharma volgt deze filosofie niet – zij gaan voor het lobbyen, sabotage van competitiors, vergunningen want priviledged, opkopend de concurrentie om totaal marktmonopolie, enz. te bereiken. Ik veronderstel het het verschil in mentaliteit tussen het oosten en het westen en de verschillende sociale systemen zou kunnen zijn elke kant uit komt.

Aan protec moet hun manieren, westelijke bedrijven de goedkopere Aziatische concurrentie bij baai op om het even welke noodzakelijke manier houden. Zij kunnen niet openlijke verbods Aziatische producten (zij als zij) konden omdat 90% van alles uit Azië wordt ingevoerd. Terwijl zij de deur moeten open houden, vinden de Aziatische HGH-verkopers manieren om hun producten binnen uit te glijden.

Dit is vrij veel wat zij zeggen:

„HGH is zeer slecht voor u en u zou niet acccess aan het – voor uw eigen bescherming (tenzij u een groot pharmamerk van uw lokale arts aan tienvoudige prijs, in zoverre dat het geval HGH voor u) goed is moeten hebben.“ koopt

 

Hoop voor de toekomst

Als de tijd komt, wanneer grote pharma is niet meer geinteresseerd (of geslagen) in HGH-verkoopoverheersing van de westelijke markten, zullen wij het statuut van HGH-verandering zien in wat het altijd zou moeten geweest zijn – gezondheidssupplement. Tot die tijd, zal er zwarte markten – wat vrijheid die technologie verstrekken is reeds een werkelijkheid (Bitcoin, diep Web – Piek, i2p) zijn terwijl meer bijna klaar om is worden uitgevoerd (open bazaar, donkere markt). Zelfs wordt een volledige edele om anoniem Internet te turen op het ogenblik ontwikkeld.

Op dit moment zullen de Gebruikers moeten leren hoe te om deze technologieën te gebruiken hoe te om laboratoriumtests aangaande alles te doen alvorens zij het in hun organismen zetten en slechts uit bronnen met goede verwijzingen/reputatie kopen (maar hebben hen nog getest zeker om te zijn).

 

De anabole Steroïden van het de Groeihormoon van HGH 100iu Natuurlijke Menselijke voor Bodybuilding


 

Het de groeihormoon (GH of HGH), ook als somatotropin of somatropin, is een peptide hormoon wordt bekend dat de groei, celreproductie en regeneratie in mensen en andere dieren dat bevordert. Het is een type van mitogen dat slechts voor bepaalde soorten cellen specifiek is. Het de groeihormoon is een 191 aminozuur, single-chain polypeptide dat samengesteld, opgeslagen, en afgescheiden is door somatotropic cellen binnen de zijvleugels van de voorafgaande slijmachtige klier.

 

GH is een spanningshormoon dat de concentratie van glucose en vrije vetzuren opheft. [1] [2] Het bevordert ook productie van igf-1.

 

GH wordt gebruikt als voorschriftdrug in geneeskunde om de groeiwanorde van kinderen en de volwassen deficiëntie van het de groeihormoon te behandelen. In de Verenigde Staten, is het slechts beschikbaar juridisch bij apotheken, door voorschrift van een arts. De laatste jaren in de Verenigde Staten, zijn sommige artsen begonnen om de groeihormoon in GH-Ontoereikende oudere patiënten (maar niet op gezonde mensen) voor te schrijven om vitaliteit te verhogen. Terwijl wettelijk, zijn de doeltreffendheid en de veiligheid van dit gebruik voor HGH niet getest in een klinische proef. Op dit ogenblik, wordt HGH nog beschouwd als een zeer complex hormoon, en veel van zijn functies zijn nog onbekend.

 

In zijn rol als anabole agent, is HGH gebruikt door concurrenten in sporten sinds minstens 1982, en verboden door IOC en NCAA. De traditionele urineanalyse ontdekt het smeren met HGH niet, zodat was het verbod unenforceable tot vroege 2000s, toen de bloedonderzoeken die tussen natuurlijke en kunstmatige HGH konden onderscheid maken begonnen worden ontwikkeld. De bloedonderzoeken door WADA bij de 2004 Olympische Spelen in Athene, Griekenland worden uitgevoerd richtten hoofdzakelijk HGH die. [3] het gebruik voor de drug voor prestatiesverhoging wordt niet momenteel goedgekeurd door FDA.

 

GH is bestudeerd voor gebruik in efficiënter het fokken van vee in industriële landbouw en verscheidene inspanningen zijn geleverd om regeringsgoedkeuring te verkrijgen om GH in dierlijke productie te gebruiken. Dit gebruik is controversieel geweest. In de Verenigde Staten, is het enige FDA-approved gebruik van GH voor vee het gebruik van een koe-specifieke vorm van GH geroepen rundersomatotropin voor het verhogen van melkproductie in melkkoeien. De detailhandelaars worden toegelaten om containers melk te etiketteren zoals die met of zonder rundersomatotropin worden geproduceerd.

 


Functie

Hoofdwegen in endocriene regelgeving van de groei.
De gevolgen van de groeihormoon voor de weefsels van het lichaam kunnen over het algemeen worden beschreven anabool (opbouwend). Als de meeste andere eiwithormonen, handelt GH door met een specifieke receptor in wisselwerking te staan op de oppervlakte van cellen.

 

De verhoogde hoogte tijdens kinderjaren is het wijdst bekende effect van GH. De hoogte schijnt om door minstens twee mechanismen worden bevorderd:

Omdat de polypeptidehormonen niet in vet oplosbaar zijn, kunnen zij cel geen membranen doordringen. Aldus, oefent GH sommige van zijn gevolgen door aan receptoren uit te binden voor doelcellen, waar het de MAPK/ERK-weg activeert. [35] door dit mechanisme GH bevordert direct afdeling en vermenigvuldiging van chondrocytes van kraakbeen.


GH bevordert, door de signalerende weg jak-STAT, [35] ook de productie van insuline-als die de groeifactor 1 (igf-1, vroeger als somatomedin C wordt bekend), een hormoon homoloog aan proinsulin. [36] de lever is een belangrijk doelorgaan van GH voor dit proces en is de belangrijkste plaats van igf-1 productie. Igf-1 heeft de groei bevorderende gevolgen voor een grote verscheidenheid van weefsels. Extra igf-1 wordt geproduceerd binnen doelweefsels, makend het wat zowel endocrine als een autocrine/paracrine-hormoon schijnt te zijn. Igf-1 heeft ook stimulatory gevolgen voor osteoblast en chondrocyte activiteit om de beengroei te bevorderen.


Naast het verhogen van hoogte in kinderen en adolescenten, heeft het de groeihormoon veel andere gevolgen voor het lichaam:

Verhoogt calciumbehoud, en versterkt en verhoogt de mineralisering van been
De massa van de verhogingenspier door sarcomere hypertrofie
Bevordert lipolysis
Verhogingen eiwitsynthese
Bevordert de groei van alle interne organen exclusief de hersenen
Speelt een rol in homeostase
Vermindert leverbegrijpen van glucose
Bevordert gluconeogenesis in de lever
Draagt tot het onderhoud en de functie van alvleesklier- eilandjes bij
Bevordert het immuunsysteem
Verhogingendeiodination van T4 aan T3

 

Kwaliteitsrang Generische apotheek HGH
De generische opeenvolging van het hghaminozuur 191aa
Generische hgh hoogste hcolor blauwe bovenkant hgh, gele bovenkant hgh, rode bovenkant hgh, groene bovenkant hgh
Generische hgh Bijwerkingen

Het gezamenlijke Zwellen, Gezamenlijke Pijn, Handworteltunnelsyndroom, Waterbehoud
 

De anabole Steroïden van het de Groeihormoon van HGH 100iu Natuurlijke Menselijke voor Bodybuilding

 

De kappen/de bovenkanten van HGH: Welke kleur is het beste?

Antwoord:

Wanneer HGH door de kleur van de flesjekappen wordt bedoeld is het gewoonlijk generisch die de groeihormoon door diverse laboratoria in China wordt gemaakt. Er zijn niet meer dan een handvol verklaarde laboratoria, geschikt om echte 191 aminozuuropeenvolging te veroorzaken somatropin. Het noodzakelijke laboratoriummateriaal om HGH te produceren is een multimiljoen dollarinvestering - onbereikbaar voor een „badkuip“ steroid laboratorium. Voorts weet vereist hoe genetische manipulatie van E.Coli-bacteriën omvat die dan de menselijke versie van de groeihormoon afscheiden. Wanneer somatropin wordt geoogst, moeten de bacteriën uit worden gefiltreerd, wat een zeer moeilijke onderneming is.

 

Zo wat de kleur van HGH om bedekt te kopen?

Het proberen om generische HGH door de kleur van de kappen te onderscheiden is als het proberen om mensen door de kleur van hun jasjes te beoordelen. De kleur van de kappen kan vrij en gemakkelijk van partij aan partij worden geschakeld. Dit resulteert in eindeloze bodybuilding forumbesprekingen waar de mensen goede en slechte resultaten vanaf blauwe bovenkanten, groene bovenkanten, rode bovenkanten, gele bovenkanten, enz. melden.

Als het kopen generische HGH, de enige manier werkelijk om ervoor te zorgen die wat u op het punt staat te gebruiken geen schade aan uw lichaam is aan laboratoriumtest vooraf het zal brengen. Er zijn twee soorten tests u kunt doen. Of een volledige die laboratoriumanalyse van de substantie (door een laboratorium geschikt om de test wordt gedaan uit te voeren) of het gebruiken van uw lichaam als proefkonijn, het inspuiten van een volledig flesje en uitvoerend een HGH/IGF-serumtest. Zie „Echt van valse HGH? Hoe te om het te testen?“ pagina voor meer informatie.

 

Voorzichtig zijn van de 192 aminozuuropeenvolging GH (Somatrem)

Het is moeilijk en minder goedkoper () om mimisch aminozuur te produceren 192, dat technisch niet werkelijk somatropin is. Het verschil is 1 extra methionylaminozuur in bijlage aan de opeenvolging. Terwijl over het algemeen de gevolgen van het gebruiken van 192 aa somatrem aan somatropinbehandeling gelijkaardig zijn, kan de verschillende molecule ernstige gezondheidskwesties bewerkstelligen. Het is mogelijk dat het immuunsysteem van het lichaam somatrem als buitenlands ontdekt en het aanvalt. Omdat buitenlandse 192 en eigen 191 de het aminozuurhormonen van het lichaam zeer gelijkaardig zijn, kan het tot het lichaam leiden die het is ook eigen HGH aanvallen. Deze auto-immune voorwaarde zou een persoon zonder de groeihormoon verlaten - dat het lichaam voor regeneratie, metabolisme en diverse belangrijke functies nodig heeft.

 

Voorzichtig zijn van de Lage zuiverheid HGH die bacterieel residu bevatten

Het is zeer onwaarschijnlijk voor een klein laboratorium kunnen somatropin zonder bacterieel residu daarin halen. Inspuitend een lage zuiverheid HGH produceert het vaak pijnlijke rode randen rond injectievlek - die een goede aanwijzing is dat het immuunsysteem van het lichaam het bacteriële residu aangezien buitenlands heeft ontdekt en een aanval opgezet. Potentieel kan dit ook tot het lichaam leiden die het is eigen natuurlijk geproduceerd de groeihormoon verwerpen dat dan tot ernstige gezondheidskwesties leidt.

 

Geschiedenis van kleuren van de HGH-bovenkanten

Vóór het bestaan van generische HGH-laboratoria in China, werden de gele bovenkanten gebruikt door Jintropin (GeneScience-Geneesmiddelen), werden de blauwe bovenkanten gebruikt door Hypertropin (Neogenica-Biologische wetenschap) en de groene bovenkanten werden gebruikt voor Igtropin (igf-1 lange R3).

 

In 2007, zowel schakelden Jintropin als Hypertropin op het gebruiken van groene kleurenkappen over. Igtropin (igf-1) werd anders genoemd aan Revitropin en de kleur van kappen werd veranderd in blauw. Een paar jaar later werd Revitropin anders genoemd aan IGF3 en heeft sindsdien de rode kappen gebruikt.

 

Merknaam ingebed in GLB

Sommige laboratoria hebben periodiek de naam van hun die merk gebruikt op de flesjekappen wordt gedrukt. Dit is onlangs verlaten door de meesten omdat het gemakkelijk kan worden gekopieerd en ook de capaciteit van het bedrijf beperkt om hun producten onder OEM merknamen te verdelen.

 

 


Huw veel spier zal ik door Menselijk de Groeihormoon te gebruiken aanzetten?

Één van de het vaakst gestelde vragen door beginnergebruikers is hoeveel spier zij door de groeihormoon te gebruiken zullen aanzetten.

 

Kort antwoord:

Het lichaam van elke persoon antwoordt verschillend aan somatropin en de resultaten hangen van vele factoren af. Indien gedaan in optimale voorwaarden kan men tussen 20% – 30% van magere spier tijdens een 4-5 maanden lange HGH-therapie aanzetten. De resultaten worden merkbaar na ongeveer 2 maanden van gebruik.

 

Lang antwoord:

De hoeveelheid spier door HGH wordt bereikt te gebruiken hangt van vele factoren met inbegrip van zijn dagelijkse fysieke spanning (training), genetica, dieet, leeftijd, kwaliteit en hoeveelheid van slaap, levensstijl, vorig gebruik van steroïden of HGH, enz. die af

Door een zeer ruwe schatting een algemene gezonde eerste keer HGH gebruiker die in goede vorm is, 3-5 keer per week, slaap minstens 7 uren per nacht uitwerkt en een proteïne - rijk dieet kan verwachten om tussen 20 – 30 percent van spiermassa te bereiken binnen 4-5 maanden eet. Of als ik het verschillend – bij de dosis 4IU per dag zette, zal het de groeihormoon een reeds actieve individuele duw voorbij zijn vorige de spierbouw grens door 20% tot 30% helpen.

De resultaten van de eerste HGH-cyclus zijn altijd het meest drastisch - geen verdere cyclus zal het succes van aanvankelijke aanpassen. Dit zou kunnen zijn omdat:

In aanvankelijke cyclus wordt het lichaam verrast door de hoge niveaus van HGH (en bijgevolg igf-1). Tegen de tijd dat het de capaciteit ontwikkelt om dergelijke niveaus van HGH/IGF te controleren, is het spierplafond reeds met 20% – 30% toegenomen.
Na de aanvankelijke HGH-cyclus (of steroid gebruik) de spiergroei „plafond“ is reeds vrij hoog. Het lichaam wordt in het leven geroepen om spier net genoeg te behouden zoals voor de het dagelijkse werkroutines van de persoon nodig is. De bovenmatige spier wordt geleidelijk aan verwijderd.
Een actief individueel gebruikend de groeihormoon om spier te bouwen bereikt uiteindelijk zijn „spierplafond“ (zijn persoonlijk beste) tijdens elke HGH-cyclus, maar aan hem zou het resultaat kunnen niet van mening zijn dat indrukwekkend na de eerste keer – hij heeft het voordien gezien.
Eerste keer HGH gebruikers

Als uw doel spier is te bouwen en dit uw eerste keer die HGH gebruiken is bent u daarin voor sommige goede tijden. Niets geeft een mens grotere trainingmotivatie zoals kunnend door uw vorige de spierbouw grens duwen. HGH zal u dat geven.

 

De anabole Steroïden van het de Groeihormoon van HGH 100iu Natuurlijke Menselijke voor Bodybuilding


Die zullen de spieren door de groeihormoon worden bereikt meer permanent dan spieren zijn door steroïden worden bereikt die te gebruiken?

Kort antwoord

De steroïden + de fysische activiteit verhogen over het algemeen uw spiercellen in grootte. De het de groeihormoon + fysische activiteit verhogen de spiercellen in grootte en vermenigvuldigen hen door de groei van nieuwe degenen te bevorderen.

Geen kwestie hoe u uw spiermassa bereikte zal, uw lichaam altijd het is best doen om de spiermassa aan uw fysische activiteitniveaus aan te passen. Harder/langer uw fysische activiteit, zal groter/sterker/sneller uw spieren zijn. Wanneer u uw fysieke spanning vermindert, zal de spiermassa geleidelijk aan verminderd worden om het aan te passen.

Lang antwoord

Het menselijke lichaam is hoogst aanpassings, wordt de energie efficiënte „machine“ het ontworpen om slechts zo veel spier te ondersteunen zoals voor de dagelijkse fysieke spanning van elk individu nodig is. Een persoon aan het doen van het zware fysieke werk (houthakker, atleet, enz.) wordt gebruikt zal veel grotere spiermassa hebben in vergelijking met niet fysisch actieve individuen dat. Een actieve persoon om zijn dagelijkse physcal spanning indien te verminderen zijn lichaam geleidelijk aan zal aanpassen door de bovenmatige spiermassa te verminderen - zo zo om het rond niet te voeden en te dragen als het niet nodig is.

Het zelfde werkt rond de andere manier - als een fysisch inactief individu begint naar de gymnastiek te gaan periodiek zijn lichaam geleidelijk aan zal aanpassen aan de nieuwe ontbering door meer spiermassa in orde te kweken het hoofd biedt aan het niveau van de persoons pysical activiteit.

De snelheid en intensivity van het spier de bouwproces worden verhoogd door steroïden of menselijk de groeihormoon te introduceren. De steroïden blazen snel de bestaande spiercellen met proteïne en water op terwijl het de groeihormoon de groei van nieuwe spiercellen naast het opblazen van de bestaande bevordert.

Geen kwestie als de spiermassa met behulp van steroïden, menselijk de groeihormoon of het harde alleen werk werd bereikt zal, het lichaam het verminderen als het niet meer nodig is. In theorie HGH zouden de gebruikers meer spiermassa wegens de verhoging van hoeveelheid spiercellen moeten behouden, maar tellen niet op iedereen die het opmerken:) als uw fysische activiteit daalt, zal zo uw spieren - geen kwestie hoe zij werden bereikt.

Spiergeheugen

Op de positieve nota is er zulk een ding als „spiergeheugen“. Zodra de spiermassa wordt ontwikkeld, zelfs als het verminderde wegens inactiviteit krijgt, opnieuw indien zal het snel hersteld worden de verhoging van activiteitenniveaus. Een persoon die spiermassa van nul beginnen zou te bouwen jaren kunnen moeten doorbrengen om het bodybuilding type te bereiken phisique, terwijl een veteraanbodybuilder die niet jarenlang heeft uitgewerkt in hoogste vorm binnen een paar maanden van het harde werk (of een paar wekenweken met HGH en steroïden) kan krijgen.

Naast energierendement heeft het lichaam een andere esthetisch ongewenste neiging - om energie (vet) op te slaan en zo u voor potentiële slechte tijden (periodes van hongersnood) voorbereidingen getroffen te houden die of niet kunnen kunnen komen.

Het menselijke lichaam geeft niet om manier. Wij kunnen spier willen kijken met naast nul lichaamsvet, maar het lichaam is slechts geinteresseerd in efficiënt het functioneren. Waarom aandrijving door het stadscentrum met een aanhangwagenvrachtwagen en bijna een lege tank gas, wanneer een motor met een volledige tank gas u zal toestaan om gemakkelijker, sneller te drijven en langer. Het lichaam poogt al onnodige spier te verwijderen en zoveel mogelijk vet te bewaren (om u te verhinderen te verhongeren als u harde tijden tegenkomt). Het is precies het tegengestelde van wat wij: wensen)

Als u uw lichaam wilt verhinderen de bovenmatige spiermassa te verwijderen, moet u het gebruiken - actief verblijf en periodiek uitwerken. Als u uw lichaam wilt verhinderen vet op te slaan, moet u het aantonen dat het voedsel altijd in overvloed is - eet kleine (proteïne - rijke, lage carburator) maaltijd, vaak per dag.

De anabole Steroïden van het de Groeihormoon van HGH 100iu Natuurlijke Menselijke voor Bodybuilding


 

De generische blauwe hoogste hghoverzichten van forumszoals eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, UK-spier forums, met inbegrip van Generische blauwe hoogste hghoverzichten 2011, Generische blauwe hoogste hghoverzichten 2012, Generische blauwe hoogste hghoverzichten 2013, Generische blauwe hoogste hghoverzichten 2014, Generische blauwe bovenkant hgh herziet 2015.

.cn, www.hygetropin.

Welke anders HGH & Steroïden & peptides wij verkopen?

 

De menselijke Lijst van het de Groeihormoon:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Blauwe Hoogste HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit EPO 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Rode Bovenkant HGH 100iu/kit Gele Hoogste HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
De Lijst van het polypeptidenhormoon: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL MT-2 10mg/vial MT-1 10mg/vial
Pin-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Pin-MGF 2mg/vial HGH-FAG 176-191 5mg/vial  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Thymosin vermindert 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
De Lijst van Injectables van Centrinolaboratoria: 
 
Testoviron 250mg/ml Steun 100 100mg/ml Depotcyp 250 250mg/ml Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Equipoise 200mg/ml Gewaagde 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)