English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

Het Verlies Menselijke Chorionic Gonadotropin van het Bodybuildingsgewicht PCT Hcg van het Injectiehormoon met Nolvadex Clomid

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Het Verlies Menselijke Chorionic Gonadotropin van het Bodybuildingsgewicht PCT Hcg van het Injectiehormoon met Nolvadex Clomid

Van Goede Kwaliteit Het Verlies Menselijke Chorionic Gonadotropin van het Bodybuildingsgewicht PCT Hcg van het Injectiehormoon met Nolvadex Clomid Verkoop

Grote Afbeelding :  Het Verlies Menselijke Chorionic Gonadotropin van het Bodybuildingsgewicht PCT Hcg van het Injectiehormoon met Nolvadex Clomid

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Lizhu
Certificering: GMP
Modelnummer: HCG (menselijke chorionic gonadotropin)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: 24 u
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: De injectieflesje van Li Zhu hcg 5000iu Specificatie: 5000iu/vial, 10vials/kit, 50000iu/kit
Gebruik: Gebruikt voor het Anti Verouderen HCG-injectieprijs: Verhandelbaar
HCG-injectiedosering: rond 200 IU per dag HCG-injectiehalveringstijd: 28 uren
HCG-injectie hoogste kleur: rode bovenkanten hcg HCG-injectie Bijwerkingen: strenge bekkenpijn; het zwellen van de handen of de benen; maag pijn en het zwellen; dyspnoe; gewich

Menselijke chorionic gonadotropin PCT van het injectiehormoon 2000iu 5000iu hcg voor het bodybuilding van gewichtsverlies met Nolvadex Clomid 

 

 

Nolvadex, Clomid en HCG in Postcyclustherapie (PCT)

Één van de het vaakst gestelde vragen over MuscleTalk moet hoe te de Postdrugs van (PCT) van de Cyclustherapie Nolvadex, Clomid en HCG correct behoorlijk gebruiken.

(A-nota aan Amerikanen - wanneer ik „oestrogeen“ zeg ik „oestrogeen“ bedoel - wij spellen het correct in het UK!)

 

Waarom de Bodybuilders Clomid gebruiken
Clomid is een soortnaam voor Clomiphene-Citraat en is een synthetisch oestrogeen. Het wordt voorgeschreven medisch aan hulpovulatie in lage vruchtbaarheidswijfjes. Een andere soortnaam is Serophene.

De meeste anabole steroïden, vooral androgens, oorzakenremming van de eigen het testosteronproductie van het lichaam. Wanneer een bodybuilder van een steroid cyclus die komt, is de natuurlijke testosteronproductie nul en de niveaus van de steroïden in het bloed worden genomen verminderen. Dit verlaat de verhoudingen van katabool: de anabole hormonen in het hoge bloed, vandaar het lichaam is in een staat van katabolisme, en, dientengevolge, gaat veel van het spierweefsel dat op de cyclus werd bereikt nu worden verloren.

Clomid bevordert de hypothalamus aan, op zijn beurt stimulans de voorafgaande slijmachtige klier (akahypophysis) om gonadotrophic hormonen vrij te geven. De gonadotrophic hormonen zijn follikel bevorderend hormoon (FSH) en luteinizing hormoon (links - bevorderende hormoon (ICSH) van de aka het tussenliggende cel). FSH bevordert de testikels om meer testosteron te produceren, en links bevordert hen om meer testosteron af te scheiden. Dit koppelt mechanisme terug is genoemd geworden hypothalamic-slijmachtig-testikelsas (HPTA), en resulteert in een stijging van de eigen het testosteronproductie van het lichaam en de stijging van bloedniveaus, aan, voor een deel, compenseert de verminderende niveaus van exogene steroïden. Dit is essentieel om de postverliezen van de cyclusspier te minimaliseren.

Niet veroorzaken alle steroïden sluiting van terugkoppelen mechanisme. Iedereen is verschillend en u moet ook rekening houden met hoe lang u bepaalde steroïden hebt gebruikt en bij welke dosis om te bepalen als u Clomid of niet nodig hebt.

Clomid werkt ook als anti-oestrogeen. Aangezien het een zwak synthetisch oestrogeen is, bindt het aan oestrogeenreceptoren op cellen die hen blokkeren aan oestrogeen in het bloed. Dit minimaliseert de negatieve gevolgen zoals gynecomastia en waterbehoud dat een resultaat van oestrogeen kan zijn dat van testosteron heeft gearomatiseerd.

Het is effect aangezien een anti-oestrogeen niettemin vrij zwak is, en het zou niet op als u androgene steroïden gaat gebruiken die aan een snel tarief aromatiseren, of als moeten worden vertrouwd u voor gynecomastia ontvankelijk gemaakt bent. Arimidex en Nolvadex (Tamoxifen) zijn veel efficiëntere anti-oestrogenen.

 

Belangrijke nota: 

Clomid niet, zoals vaak wordt gedacht, de versie van natuurlijk die testosteron bevorderen, maar eerder bij het verminderen van de oestrogenic remming werkt door de steroid cyclus wordt veroorzaakt. Het doet dit op een gelijkaardige manier aan de manier het en Nolvadex-de receptoren van het blokoestrogeen in uitsteeksels gynoontwikkeling bestrijden, d.w.z. door de oestrogeenreceptoren in de hypothalamus te blokkeren en slijmachtig waarbij de remming van het opgeheven oestrogeen wordt verminderd. Dit staat links-niveaus toe om aan normaal, of zelfs boven normale niveaus terug te keren, en op zijn beurt, natuurlijke testosteronniveaus ook te normaliseren.

De remming van HPTA wordt veroorzaakt door of opgeheven androgen, oestrogeen of progesteroneniveaus. Op onderbreking van de steroid cyclus, androgen beginnen de niveaus te vallen en Clomid-het doseren is normaal begonnen volgens de halveringstijd van de langste acterendrug in het systeem (zie verder).

Dit kan ook verklaren de redenindividuen vaak terugwinning post-deca moeilijker vinden, aangezien de progesteroneaanwezigheid door Clomid onaangeroerd is. Wij weten dat Clomid en Nolvadex (zijnd zeer gelijkaardig chemisch) beide ondoeltreffend met betrekking tot het verminderen van progesterone verwante gyno zijn, zodat is het redelijk om te veronderstellen dat Clomid weinig effect tegen progesteroneniveaus heeft.

 

Clomid tijdens een Cyclus
Wanneer wij anabole steroïden gebruiken, vertelt het niveau van androgens in de lichaamsstijgingen die de androgen receptoren veroorzaken om te worden meer hoogst geactiveerd, en door HPTA, een signaal onze testikels ophouden producerend testosteron. Tijdens een cyclus heeft het lichaam veel hoger dan normale niveaus van androgens en, zolang dit niveau hoog genoeg is, zal Clomid helpen om geen natuurlijke testosteronproductie omhoog te houden. Het zal bijna alles behalve volledig afgesloten, in theorie zijn.

Sommige zware androgen gebruikers, echter, bepleiten een kleine uitbarsting van Clomid-medio-cyclus, hoewel het voor hen moeilijk moet zijn om als het werkelijk van om het even welk voordeel te zeggen, wegens de hoeveelheid toestel zij gebruiken. Daarom is het enige doel van Clomid tijdens een cyclus als anti-oestrogeen.

 

Wanneer om Clomid te nemen
De correcte tijd om Clomid te beginnen hangt van het type en de cyclus van steroïden af u hebt gebruikt. De verschillende steroïden hebben helft-lifes-half verschillend (wijst op de tijd een substantie in bloed) vermindert, en Clomid-het beleid zou dienovereenkomstig moeten worden genomen.

Zoals wij hierboven hebben gezien, genomen zal Clomid wanneer androgen de niveaus in ons bloed nog hoog zijn een afval zijn. Het is essentieel op androgen niveaus wachten te vallen alvorens onze Clomid-therapie uit te voeren. Nochtans, indien genomen te laat wij aanwinsten konden misschien verliezen.

 

De lijst bepaalt hieronder wanneer u Clomid zou moeten beginnen. Selecteer uit de lijst om het even welke steroïden u in uw cyclus hebt gebruikt en welke men heeft is het recentste uitgangspunt de tijd om Clomid te beginnen. Bijvoorbeeld, als Dianabol, Sustanon en Winstrol werden gecirkeld, zou de tijd voor beheer Clomid 3 weken moeten zijn postcyclus, aangezien Sustanon in het lichaam voor de langste periode actief blijft.

 

Steroïden Tijd daarna
laatste beleid
  Lengte van
Clomidcyclus
Anadrol50/Anapolan50: 8 - 12 uren   3 weken
Durabolan deca: 3 weken   4 weken
Dianabol: 4 - 8 uren   3 weken
Equipoise: 17 - 21 dagen   3 weken
Finajet/Trenbolone: 3 dagen   3 weken
Primabolandepot: 10 - 14 dagen   2 weken
Sustanon: 3 weken   3 weken
Testosteron Cypionate: 2 weken   3 weken
Testosteron Enanthate/Testaviron: 2 weken   3 weken
Testosteronpropionaat: 3 dagen   3 weken
Testosteronopschorting: 4 - 8 uren   2-3 weken
Winstrol 8 - 12 uren   2-3 weken

 

Hoe te om Clomid te nemen
Clomid heeft een lange halveringstijd (misschien 5 dagen), zodat is er geen behoefte om dosissen de hele dag te verdelen. Als Sustanon is gebruikt en Clomid 3 weken na de laatste injectie is begonnen, zou ik schatten dat androgen de niveaus genoeg laag zijn beginnen de correcte signalen te verzenden. Als androgen de niveaus nog een weinig hoog zijn, moeten wij bij een hoog bedrag beginnen dat zal werken of zal helpen, zelfs als androgen de niveaus genoeg nog een weinig hoog zijn. Probeer 300mg op dag 1; dan gebruik 100mg voor de volgende 10 dagen; gevolgd door 50mg 10 dagen.

 

Hoe te om Nolvadex voor PCT te nemen
Als alternatief voor Clomid, die om tot ongewenste bijwerkingen zoals visuele storingen in sommige gebruikers is gemeld geleid te hebben, kan Nolvadex worden aangewend. Nolvadex is een handelsnaam voor de drug Tamoxifen. Als Clomid, is de halveringstijd van Nolvadex vrij lang toelatend de gebruiker om één enkel het dagelijkse doseren programma uit te voeren. Het beleid zou vanaf de hierboven geschetste termijnen beginnen en de duur zou aan dat van Clomid identiek zijn.

Typisch, voor een gematigd-zware cyclus, de volgende dosering worden gebruikt: 
Dag 1 - 100mg
Na 10 dagen - 60mg
Na 10 dagen - 40mg

Nu en dan, kunnen de zwaardere cycli die misschien Nandrolone (Deca) bevatten of Trenbolone die per definitie van HPTA bijzonder onderdrukkend zijn, een lichtjes langere therapie vereisen. Eveneens, kunnen de bescheidener/kortere cycli lagere dosering vereisen, misschien latend vallen elk door 20mg per dag.

Sommige gebruikers houden van zowel Clomid als Nolvadex in hun PCT te gebruiken in een poging om alle hoeken te behandelen. Een voorbeeld van de dosering in kwestie zou kunnen zijn:

Dag 1 - Clomid 200mg + Nolvadex 40mg 
Na 10 dagen - Clomid 50mg + Nolvadex 20mg 
Na 10 dagen - Clomid 50mg of Nolvadex 20mg

Natuurlijk, zijn de verstrekte voorbeelden niet plaatsen in steen en kunnen afhankelijk van de factoren geschetste bovengenoemde en individuele verschillen worden aangepast.

 

Het gebruiken van HCG
Het is ons advies dat HCG waarschijnlijk één van de meest onbegrepen en verkeerd gebruikte samenstellingen in het bodybuilding is. Hopelijk zal deze informatie één of andere manier naar het rectificeren gaan die voor de leden van MuscleTalk. HCG betekent Menselijke Chorionic Gonadotrophin en is steroïden, maar geen natuurlijk peptide hormoon dat in de moederkoek van zwangere vrouwen tijdens zwangerschap aan controles de hormonen van de moeder ontwikkelt. (Overigens, is dit de reden u kunt mensen vernemen die voor de groeihormoon testen (HGH) met een zwangerschaps testende uitrusting - als hun HGH „zwanger“ toont, zijn zij scheuren-weg met goedkopere HCG geweest - maar wij dwalen lichtjes af).

Zijn actie in het mannelijke lichaam is als dat die van links, de Leydig-cellen in de testikels bevordert om testosteron zelfs bij gebrek aan endogeen links te produceren. HCG wordt daarom gebruikt tijdens langere of zwaardere steroid cycli om testicular grootte en voorwaarde te handhaven, of geatrofiërde (gekrompen) testikelsfile te brengen aan hun originele voorwaarde als voorbereiding op de therapie van post-cyclusclomid. Dit proces is noodzakelijk omdat de geatrofiërde beperkte mate van de testikelsopbrengst van natuurlijk testosteron, deze situatie voorafgaand aan de therapie van post-cyclusclomid zouden moeten worden gerectificeerd.

HCG-de beleids post-cyclus is gemeenschappelijke praktijk onder bodybuilders in de overtuiging dat het de natuurlijke testosteronterugwinning zal helpen, maar deze theorie is ongegrond en ook averechts. De snelle stijging van zowel testosteron, als zo het oestrogeen toe te schrijven aan aromatisatie, van het beleid van HCG veroorzaken verdere remming van HPTA (Hypothalamic/Slijmachtige/Testicular As - koppel hierboven besproken lijn terug); dit verergert eigenlijk de terugwinningssituatie. HCG herstelt niet de natuurlijke testosteronproductie.

Typisch het waargenomen doseren van 2000 aan 5000IU om de 4 tot 5 dagen veroorzaakt zulk een verhoging van oestrogeenniveaus via aromatisatie van het natuurlijke testosteron dat dit van vele gevallen van gynecomastia de oorzaak is geweest.

Van de bovengenoemde bespreking is het duidelijk dat HCG het best tijdens een cyclus, één van beiden wordt gebruikt:

1) Testicular atrophy vermijden, of
2) Rectificeer het probleem van bestaande testicular atrophy.

 

HCG-Dosering
De kleinere dosissen, tijdens een cyclus zullen het best algemene resultaten met minste ongewenste bijwerkingen vaker geven. Ergens tussen 500IU en 1000IU per dag over een ongeveer periode van twee weken best zou zijn. Deze dosissen volstaan te vermijden/rectificeren testicular atrophy zonder stijgende oestrogeenniveaus te dramatisch en riskerend gynecomastia. Dit het doseren programma vermijdt ook het risico permanent beneden-regelt de links-receptoren in de testikels.

Het is belangrijk voor het HCG-beleid om met 6 of 7 duidelijke dagen vóór het begin van PCT voltooid te zijn om remming van de therapie van Nolvadex te vermijden en/of Clomid-. Ook, zou een kleine dagelijkse dosis (10-20mg) Nolvadex normaal gebruikt worden samen met HCG die oestrogenic symptomen te verhinderen door plotselinge verhogingen van aromatisatie worden veroorzaakt.

 

Presentatie en Beleid van HCG
Synthetische HCG is vaak genoemd geworden Pregnyl (soortnaam) en is beschikbaar in niet ideale 2500iu en 5000iu (voor de bovengenoemde dosissen!). Het beleid van de samenstelling is of door intramusculaire of onderhuidse injectie. Het komt als een poeder dat met het steriele water moet worden gemengd. Het poeder is temperatuur-gevoelig voorafgaand aan zich het mengen en zou niet aan directe hitte moeten worden blootgesteld. Na zich het mengen, zou het gekoeld en gebruikt binnen een paar weken moeten worden gehouden - hoewel er steriliteitskwesties zijn die na zich het mengen moeten worden onderzocht.

Samenvatting en Presentatie van Clomid en HCG
Clomid en/of Nolvadex zijn efficiënter dan de postcyclus van HCG, maar sommige gebruikers op lange termijn houden van HCG te gebruiken tijdens een cyclus, of de testikels voor de therapie van Clomid voor te bereiden en/of Nolvadex-.

Clomid is het meest meestal beschikbaar in 50mg tabletten, maar ook komt in 25mg capsule, vaak in dozen van 24 tabletten. Tamoxifen wordt gemaakt door een aantal fabrikanten en komt in 10mg of 20mg tabletten, meest meestal 30 tabletten van x 20mg. HCG komt over het algemeen in uitrustingen die van drie ampullen van poeder met het verstrekte injecteerbare water als 1500IU, 2500IU of 5000IU per ampuluitrustingen moeten worden gemengd.

 

                                     Het Verlies Menselijke Chorionic Gonadotropin van het Bodybuildingsgewicht PCT Hcg van het Injectiehormoon met Nolvadex Clomid


Wat is HCG?


Menselijke chorionic gonadotropin (HCG) is een hormoon dat de normale ontwikkeling van een ei in de eierstok van een vrouw, steunt en de versie van het ei tijdens ovulatie bevordert.

HCG wordt gebruikt om ovulatie te veroorzaken en onvruchtbaarheid in vrouwen te behandelen, en spermatelling bij mannen te verhogen. HCG wordt ook gebruikt in jonge jongens wanneer hun testikels niet neer in het scrotum normaal zijn gedaald. Dit kan door een slijmachtige klierwanorde worden veroorzaakt.

HCG kan ook voor andere vermelde niet doeleinden worden gebruikt.

 

Belangrijke informatie

HCG wordt gegeven als injectie onder de huid of in een spier. Als u HCG thuis gebruikt, zullen uw arts, verpleegster, of apotheker u specifieke instructies op hoe en waar te om deze geneeskunde in te spuiten geven. Zelf-spuit HCG niet in als u volledig begrijpt hoe te om de injectie te geven en behoorlijk geen gebruikte naalden en spuiten weg te doen.

 

Oproepen in een keer uw arts als u om het even welk van deze tekens van een bloedstolsel hebt: pijn, warmte, roodheid, verdoofdheid, of het tintelen in uw arm of been; verwarring, extreme duizeligheid, of strenge hoofdpijn.

Slideshow: 14 essentiële Gezondheidsonderzoeken die Alle Mensen zouden moeten overwegen


Sommige vrouwen die deze geneeskunde gebruiken hebben een voorwaarde genoemd ovarian hyperstimulationsyndroom (OHSS), vooral na de eerste behandelingscyclus ontwikkeld. OHSS kan een levensgevaarlijke voorwaarde zijn. Oproepen direct uw arts als u om het even welke symptomen van OHSS hebt: strenge bekkenpijn, zwellen van de handen of de benen, maag pijn en het zwellen, dyspnoe, gewichtsaanwinst, diarree, misselijkheid of het braken, en urinerend minder dan normaal.


HCG kan vroege puberteit in jonge jongens veroorzaken. Oproepen uw arts als een jongen die deze geneeskunde gebruikt vroege tekens van puberteit, zoals een verdiepte stem, de schaam- haargroei, en een verhoogde acne of het zweten toont.

Het gebruiken van HCG kan uw kansen om een veelvoudige zwangerschap (tweelingen, drietallen, vierlingen, enz.) verhogen te hebben. Een veelvoudige zwangerschap is een zeer riskante zwangerschap voor de moeder en voor de babys. Volg de instructies van uw arts over om het even welke speciale zorg u tijdens uw zwangerschap kunt wensen.

Hoewel HCG u kan helpen zwanger worden, is dit medicijn in FDA-zwangerschapscategorie X. Dit betekent dat het gebruiken van het medicijn zodra u zwanger bent geboortetekorten in de baby kan veroorzaken. Gebruik geen HCG als u zwanger bent. Vertel direct uw arts of wordt u zwanger tijdens behandeling.


Alvorens HCG te gebruiken

U zou niet dit medicijn moeten gebruiken als u ooit een allergische reactie op HCG hebt gehad, of als u hebt:
vroege puberteit (ook genoemd precocious puberteit); of
op hormoon betrekking hebbende kanker (zoals prostate kanker).
Alvorens HCG te ontvangen vertel uw arts of bent u allergisch voor om het even welke drugs of of hebt u:
een schildklier of bijnierwanorde;
een ovarian cyste;
voorbarige puberteit;
kanker of een tumor van de borst, de eierstok, de baarmoeder, de voorstanderklier, de hypothalamus, of de slijmachtige klier;
undiagnosed het baarmoeder aftappen;
hartkwaal;
nierziekte;
epilepsie;
migraines; of
astma.
Als u om het even welk van deze voorwaarden hebt, kunt u een dosisaanpassing of speciale tests nodig hebben om HCG veilig te gebruiken.

Hoewel HCG u kan helpen zwanger worden, is dit medicijn in FDA-zwangerschapscategorie X. Dit betekent dat het gebruiken van het medicijn zodra u zwanger bent geboortetekorten in de baby kan veroorzaken. Gebruik geen HCG als u zwanger bent. Vertel direct uw arts of wordt u zwanger tijdens behandeling. Het is niet geweten of HCG in moedermelk overgaat. Gebruik geen HCG zonder uw arts te vertellen of geeft u een baby de borst.

 
Hoe zou ik HCG moeten gebruiken?

Gebruik HCG precies zoals die door uw arts wordt voorgeschreven. Gebruik het niet in grotere bedragen of voor langer dan geadviseerd. Volg de richtingen op uw voorschriftetiket.

HCG wordt gegeven als injectie onder de huid of in een spier. Uw arts, verpleegster, of andere gezondheidszorgleverancier zullen u deze injectie geven. U kunt worden getoond hoe te om uw geneeskunde thuis in te spuiten. Zelf-spuit deze geneeskunde niet in als u volledig begrijpt hoe te om de injectie te geven en behoorlijk geen gebruikte naalden en spuiten weg te doen.

 

Gebruik elke beschikbare naald slechts één keer. Wegwerp gebruikte naalden in een puncture-proof container (vraag uw apotheker waar u één kunt krijgen en hoe te om het) weg te doen. Blijf deze container van het bereik van kinderen en huisdieren weg.

Om zeker te zijn HCG uw voorwaarde helpt, zal uw arts u moeten periodiek controleren. Mis geen geplande benoemingen.

 

Sommige merken van HCG komen in poedervorm met een afzonderlijke vloeistof die u zich samen moet mengen en trekken in een spuit. Andere merken worden verstrekt in single-dose vooraf gevulde spuiten.

Gebruik niet het medicijn als het kleuren heeft veranderd of de vloeistof om het even welke deeltjes daarin heeft. Oproepen uw arts voor een nieuw voorschrift. Sla onvermengde HCG bij kamertemperatuur vanaf licht, vochtigheid, en hitte op. Na het mengen van HCG, moet u het in de ijskast houden tot u voor uw injectie klaar bent. Wegwerp om het even welke gemengde geneeskunde geen die u binnen 30 dagen na zich het mengen hebt gebruikt.


Wat gebeurt als ik een dosis mis?

Contacteer uw arts als u een dosis HCG mist.

 

Wat gebeurt als I-overdosis?

Streef noodsituatie naar medische aandacht als u denkt u teveel van deze geneeskunde hebt gebruikt. Een overdosis van HCG wordt verwacht om geen levensgevaarlijke symptomen te veroorzaken.


Wat zou ik moeten vermijden?

Volg de instructies van uw arts over om het even welke beperkingen op voedsel, dranken, of activiteit terwijl u HCG gebruikt.
 
De bijwerkingen van HCG

Het einde dat HCG gebruikt en krijgt noodsituatie medische hulp als u om het even welk van deze tekens van een allergische reactie hebt: bijenkorven; moeilijkheid ademhaling; het zwellen van uw gezicht, lippen, tong, of keel.


Oproepen in een keer uw arts als u om het even welk van deze tekens van een bloedstolsel hebt: pijn, warmte, roodheid, verdoofdheid, of het tintelen in uw arm of been; verwarring, extreme duizeligheid, of strenge hoofdpijn.

 

Sommige vrouwen die deze geneeskunde gebruiken hebben een voorwaarde genoemd ovarian hyperstimulationsyndroom (OHSS), vooral na de eerste behandelingscyclus ontwikkeld. OHSS kan een levensgevaarlijke voorwaarde zijn. Oproepen direct uw arts als u om het even welke volgende symptomen van OHSS hebt:
strenge bekkenpijn;
het zwellen van de handen of de benen;
maag pijn en het zwellen;
dyspnoe;
gewichtsaanwinst;
diarree;
misselijkheid of het braken; of
minder dan normaal urineren.
HCG kan vroege puberteit in jonge jongens veroorzaken. Oproepen uw arts als een jongen die deze geneeskunde gebruikt vroege tekens van puberteit, zoals een verdiepte stem, de schaam- haargroei, en een verhoogde acne of het zweten toont.

De minder ernstige bijwerkingen kunnen omvatten:

hoofdpijn;
rusteloos of irritable het voelen;
milde het zwellen of watergewichtsaanwinst;
depressie;
borst tederheid of het zwellen; of
pijn, het zwellen, of irritatie waar de injectie wordt gegeven.
Dit is geen volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen voorkomen. Vertel uw arts over om het even welke ongebruikelijke of lastige bijwerking. U kunt bijwerkingen aan FDA bij 1-800-FDA-1088 melden.

 

Wat andere drugs HCG zullen beïnvloeden?

Er kunnen andere drugs zijn die met HCG kunnen in wisselwerking staan. Vertel uw arts over alle voorschrift en medicijnen over de toonbank u gebruikt. Dit omvat vitaminen, mineralen, kruidendieproducten, en drugs door andere artsen worden voorgeschreven. Begin geen nieuw medicijn te gebruiken zonder het vertellen uw arts.

 

                           Het Verlies Menselijke Chorionic Gonadotropin van het Bodybuildingsgewicht PCT Hcg van het Injectiehormoon met Nolvadex Clomid

Kwaliteitsrang  apotheek hcg
hcg volledige naam menselijke chorionic gonadotropin
hcg halveringstijd 28 uren
hcg dosering

200iu per dag

 
1. Naam van het geneesmiddel

HCG 5000 I.U.powder voor oplossing voor injectie.

 

2. Kwalitatieve en kwantitatieve samenstelling

Pregnyl bestaat uit een gevriesdroogd poeder voor injectie. Het actieve ingrediënt [menselijke chorionic gonadotrophin (hCG)] wat wordt verkregen uit de urine van zwangere vrouwen, heeft de luteinizing activiteit van hormoon(lh).

Een ampul bevat 5000 I.U. hCG.

Voor een volledige lijst van vulstoffen, zie sectie 6.1.

 

3. Farmaceutische vorm

Poeder voor oplossing voor injectie. Het poeder is een witte, droge poeder of een cake.

 

4. Klinische details
 
4.1 therapeutische indicaties

In het wijfje

Steriliteit toe te schrijven aan het ontbreken van follikel-rijpt of ovulatie.

In combinatie met FSH of HMG, bevordering van gecontroleerde superovulatie in medisch bijgestane reproductieprogramma's.

 

In het mannetje

Hypogonadotrophichypogonadism.

Vertraagde puberteit verbonden aan ontoereikende gonadotrophic slijmachtige functie. Steriliteit in geselecteerde gevallen van ontoereikende spermatogenese.

 

4.2 dosering en methode van beleid

Dosering

In het wijfje

Steriliteit toe te schrijven aan het ontbreken van follikel-rijpt of ovulatie.

5,000-10,000 IU hCG om ovulatie, na behandeling met voorbereiding een van FSH (Follikel Bevorderend Hormoon) te veroorzaken of van HMG (Menselijke Gonadotrophins Van de menopauze).

 

In combinatie met FSH of HMG, bevordering van gecontroleerde superovulatie in medisch bijgestane reproductieprogramma's.

5,000-10,000 de uren van IU hCG 30 - 40 na de laatste injectie van FSH of HMG-. Pregnyl zou niet moeten worden beheerd als aan de volgende criteria niet zijn voldaan: minstens 3 follikels groter dan 17mm in diameter zijn aanwezig met 17ß estradiolniveaus van minstens 3500 pmol/L (920 picogram/ml). Oocyte de inzameling wordt uitgevoerd 32 - 36 uren na de hCGinjectie.

Als luteal fasesteun, kunnen twee tot drie injecties van 1.000 tot 3.000 IU hCG elk binnen negen dagen na ovulatie of embryooverdracht, bijvoorbeeld op dag 3, 6 en 9 na ovulatieinductie of embryooverdracht worden gegeven.

 

In het mannetje

Hypogonadotrophichypogonadism.

500-1,000 2-3 keer wekelijks IU hCG.

 

Vertraagde puberteit verbonden aan ontoereikende gonadotrophic slijmachtige functie.

1,500 IU hCG twee keer per week minstens 6 maanden.

 

Steriliteit in geselecteerde gevallen van ontoereikende spermatogenese.

Gewoonlijk, 3.000 IU hCG per week in combinatie met een voorbereiding van FSH of HMG-.

Deze behandeling zou minstens drie maanden moeten worden voortgezet alvorens om het even welke verbetering van spermatogenese kan worden verwacht. Tijdens deze vervanging van het behandelingstestosteron zou de therapie moeten worden opgeschort. Zodra bereikt, kan de verbetering soms door alleen hCG worden gehandhaafd.

 

Methode van Beleid

Na toevoeging van het oplosmiddel aan de gevriesdroogde substantie, zou de oplossing onmiddellijk door intramusculaire of onderhuidse injectie moeten worden gegeven. Om het even welke ongebruikte oplossing zou moeten worden verworpen. De onderhuidse injectie kan door patiënt of partner worden uitgevoerd, op voorwaarde dat de juiste instructie door de arts wordt gegeven. Het zelfbeleid van Pregnyl zou slechts door patiënten moeten worden uitgevoerd die goed gemotiveerd zijn, voldoende opgeleid en met toegang tot deskundig advies.

 

4.3 contra-indicaties

• Hypergevoeligheid aan menselijke gonadotrophins of om het even welke die vulstoffen in sectie 6.1 wordt vermeld.

• Aanwezigheid van ongecontroleerde niet gonadal endocrinopathies (b.v. schildklier, bijnier of slijmachtige wanorde).

• Borst, baarmoeder, ovarian tumors.

• Het vaginale aftappen van onbekende oorzaak.

• Bekende of veronderstelde androgen-afhankelijke tumors zoals testicular tumors, carcinoom van het prostate of borstcarcinoom in mannetjes.

• Misvormingen van de geslachtsorganen onverenigbaar met zwangerschap.

• Fibroid tumors van de baarmoeder onverenigbaar met zwangerschap.

 

4.4 speciale waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen voor gebruik

In het wijfje

• Aangezien de onvruchtbare vrouwen bijgestane reproductie ondergaan, en in het bijzonder IVF die, vaak tubal abnormaliteiten hebben zou de weerslag van ectopische zwangerschappen kunnen worden verhoogd. De vroege ultrasone klankbevestiging dat een zwangerschap intrauterine is is daarom belangrijk.

• Voorafgaand aan het behandelen van patiënten voor ontoereikende endogene stimulatie van de gonaden, zou een onderzoek moeten worden uitgevoerd om anatomische abnormaliteiten van de genitaliën of nongonadal endocrinopathies (b.v. schildklier of bijnierwanorde, diabetes) uit te sluiten. De primaire ovarian mislukking zou door de bepaling van gonadotrophin niveaus moeten worden uitgesloten.

• In de zwangerschappen die na inductie van ovulatie met gonadotrophic voorbereidingen voorkomen, is er een verhoogd risico van abortus en multiplets. De veelvoudige zwangerschap, vooral hoge orde, draagt een verhoogd risico in ongunstige moeder en perinatale resultaten. De ouders zouden van de potentiële risico's van veelvoudige geboorten moeten worden geadviseerd alvorens behandeling te beginnen.

• De weerslag van aangeboren misvormingen na Bijgestane Reproductieve Technologieën (ART) kan hoger dan na spontane concepties zijn. Dit wordt verondersteld toe te schrijven om aan verschillen in ouderlijke kenmerken (b.v. moederleeftijd, spermakenmerken) en een verhoogde weerslag van veelvoudige zwangerschappen te zijn.

• De vrouwen met over het algemeen erkende risicofactoren voor trombose, zoals persoonlijk of familiegeschiedenis, strenge zwaarlijvigheid (de Index van de Lichaamsmassa > 30 kg/m2) of thrombophilia, kunnen een verhoogd risico van aderlijke of slagaderlijke thromboembolic gebeurtenissen, tijdens of na behandeling met gonadotrophins hebben. In deze vrouwen moeten de voordelen van IVF-behandeling tegen de risico's worden gewogen. Het zou moeten worden genoteerd, echter, dat de zwangerschap zelf ook een verhoogd risico van trombose draagt.

• Er zijn rapporten van ovarian en andere reproductieve systeemgezwellen geweest, zowel goedaardig als kwaadaardig, in vrouwen die veelvoudige drugregimes voor onvruchtbaarheidsbehandeling hebben ondergaan. Het wordt nog niet vastgesteld al dan niet de behandeling met gonadotrophins het basislijnrisico van deze tumors in onvruchtbare vrouwen verhoogt.

 

Ongewenste Hyperstimulation

Tijdens behandeling van vrouwelijke patiënten, bepalingen van oestrogeenniveaus en beoordeling van ovarian grootte en als mogelijk, zou de echografie voorafgaand aan behandeling en met regelmatige intervallen tijdens behandeling moeten worden uitgevoerd. De hoge dosering kan oestrogeenniveaus veroorzaken om bovenmatig snel toe te nemen, b.v. meer dan verdubbelend op 2 of 3 opeenvolgende dagen, en misschien bovenmatig bereikend - hoge pre-ovulatory waarden.

De diagnose van ongewenste ovarian hyperstimulation kan door ultrasone klankonderzoek worden bevestigd.

Als ongewenste hyperstimulation (d.w.z. als deel van geen behandeling die voor IVF/ET of GIFT of andere bijgestane reproductietechnieken voorbereidingen treffen) voorkomt, zou het beleid van FSH of HMG onmiddellijk moeten worden beëindigd. HCG moet niet worden gegeven, omdat het beleid van een hLH - actieve gonadotrophin kan in dit stadium, naast veelvoudige ovulaties, het ovarian hyperstimulationsyndroom veroorzaken. Deze waarschuwing is bijzonder belangrijk met betrekking tot patiënten met polycystic ovarian ziekte.

De klinische symptomen van mild ovarian hyperstimulationsyndroom omvatten gastro-intestinale problemen (pijn, misselijkheid, diarree, buikongemak en opzwellen), pijnlijke borsten, en mild om uitbreiding van eierstokken en ovarian cysten te matigen. De voorbijgaande de testabnormaliteiten van de leverfunctie suggestief van leverdysfunctie, die van morphologic veranderingen op leverbiopsie kan vergezeld gaan, zijn gemeld in samenwerking met ovarian hyperstimulationsyndroom.

De strenge vorm van ovarian hyperstimulationsyndroom kan levensgevaarlijk zijn en door grote ovarian naar voren gebogen cysten (te verbreken), scherpe buikpijn, buikwaterzucht, gewichtsaanwinst, zeer vaak hydrothrax en nu en dan thrombo-embolic fenomenen gekenmerkt.

Pregnyl zou niet voor lichaamsgewichtvermindering moeten worden gebruikt. HCG heeft geen effect op vet metabolisme, vette distributie of eetlust.

 

In het mannetje

De behandeling met hCG leidt tot verhoogde androgen productie. Daarom:

• De patiënten met latente of openlijke hartmislukking, nierdysfunctie, hypertensie, epilepsie of migraine (of een geschiedenis van deze voorwaarden) zouden onder dicht medisch toezicht moeten worden gehouden, aangezien de verslechtering of de herhaling nu en dan als resultaat van verhoogde androgen productie kan worden veroorzaakt.

• HCG zou voorzichtig in prepubertal jongens moeten worden gebruikt om voorbarige epiphyseal sluiting of precocious seksuele ontwikkeling te vermijden. De skeletachtige rijping zou regelmatig moeten worden gecontroleerd.

 

4.5 interactie met andere geneesmiddelen en andere vormen van interactie

Geen interactiestudies zijn uitgevoerd; de interactie met algemeen gebruikte geneesmiddelen kunnen niet daarom worden uitgesloten.

Na beleid, kan zich Pregnyl maximaal tien dagen in de immunologische bepaling van serum/urinehcg mengen, die tot een valse positieve zwangerschapstest leiden.

 

4.6 zwangerschap en lactatie

Niet toepasselijk.

 

4.7 gevolgen voor capaciteit om machines te drijven en te gebruiken

Voor zover men weet Pregnyl geen invloed op de capaciteit heeft om machines te drijven en te gebruiken.

 

4.8 ongewenste gevolgen

De frequentie is onbekend voor alle ongewenste hieronder beschreven gevolgen (kan niet met beschikbare gegevens worden bepaald).

Immuunsysteemwanorde

In zeldzame gevallen kan de algemene uitbarsting of de koorts voorkomen.

Algemene wanorde en administratieve plaatsvoorwaarden

Lokale plaatsreacties zoals het kneuzen, pijn, roodheid, het zwellen en het jeuken. Oedeem. Nu en dan zijn de allergische reacties gemeld, meestal vertonend als pijn en/of uitbarsting bij de injectieplaats. Vermoeidheid.

Zenuwstelselwanorde

Hoofdpijn.

Psychiatrische wanorde

Stemmingsveranderingen.

 

In het wijfje

Reproductieve systeem en borstafwijkingen

Ongewenste ovarian hyperstimulation, mild of streng ovarian hyperstimulationsyndroom (OHSS, zien sectie 4.4):

 

Milde OHSS:

Pijnlijke borsten

Mild om uitbreiding van eierstokken te matigen

Ovarian cysten

Buikpijn

Buikongemak

Gastro-intestinale symptomen zoals misselijkheid, diarree en opzwellen

 

Strenge OHSS:

Grote ovarian naar voren gebogen cysten (om te verbreken),

Scherpe buikpijn

Buikwaterzucht

Gewichtsaanwinst

Hydrothorax

In zeldzame instanties, is thromboembolism geassocieerd met FSH/hCG-therapie

Niet worden alle beschreven symptomen altijd geassocieerd aan OHSS.

 

In het mannetje

Metabolisme en voedingswanorde

Water en natrium het behoud wordt nu en dan gezien na beleid van hoge dosering; dit wordt beschouwd als resultaat van bovenmatige androgen productie.

Van de reproductiesysteem en borst wanorde

HCG-de behandeling kan gynaecomastia sporadisch veroorzaken.

Huid en onderhuidse weefselwanorde

De acne kan nu en dan tijdens hCGtherapie voorkomen.

 

Het melden van verdachte bijwerkingen

Melden van verdachte bijwerkingen na vergunning van het geneesmiddel is belangrijk. Het staat voortdurend toezicht op het voordeel/risicosaldo van het geneesmiddel toe. De beroepsbeoefenaars worden gevraagd om eender welke verdachte bijwerkingen via de Gele Kaartregeling, in www.mhra.gov.uk/yellowcard te melden.

4.9 overdosis

De giftigheid van menselijk chorionic gonadotrophic hormoon is zeer laag. Nochtans, kan een te hoge dosis tot hyperstimulation van de eierstokken leiden. (Zie „Ongewenste Hyperstimulation“).

 

5. Farmacologische eigenschappen
 
5.1 Pharmacodynamic eigenschappen

Pharmacotherapeuticgroep: gonadotrophins: ATC CODE G03G A01

Pregnyl is een voorbereiding van menselijke die chorionic gonadotrophin uit de urine van zwangere vrouwen wordt verkregen. Het bevordert steroidogenesis in de gonaden krachtens een biologisch effect gelijkend op dat van links (Luteinizing-hormoon, dat hetzelfde als tussenliggend cel bevorderend hormoon is). In het mannetje bevordert het de productie van testosteron en in het wijfje de productie van oestrogenen en in het bijzonder van progesterone na ovulatie. In bepaalde gevallen, wordt deze voorbereiding gebruikt in combinatie met menselijke gonadotrophin van de menopauze (HMG).

Omdat HCG van menselijke oorsprong is, moet geen antilichamenvorming worden verwacht.

 

5.2 Pharmacokinetic eigenschappen

In een studie bij gezonde mannelijke onderwerpen wordt uitgevoerd, werden de maximale niveaus van het hCGplasma bereikt na één enkele IM of Sc-injectie van hCG om ongeveer zes zestien respectievelijk uur dat; bovendien waren de maximumconcentraties en de gebieden onder de concentratiekrommen hoger na IM dan na de Sc-injectie. Nochtans, vertaalden deze verschillen niet in significante verschillen in termen van testicular steroidogenic reactie.

In een studie bij vrouwelijke onderwerpen onder mondelinge contraceptiva wordt uitgevoerd, werden IM en Sc-het beleid van hCG gevonden bioequivalent om betreffende de omvang van absorptie en de duidelijke verwijderingshalveringstijden van ongeveer 33 uren te zijn dat; de maximale niveaus van het hCGplasma werden bereikt na ongeveer 20 uren ongeacht de route van beleid. Hoewel de hoge intersubjectveranderlijkheid werd waargenomen, had het verschil op geslacht betrekking nadat IM injectie door gluteal vette dikte in vrouwen kan worden veroorzaakt die dat bij mensen overschrijdt. In een andere die studie in vrouwelijke patiënten in de vroege follicular fase van hun menstrual cyclus wordt uitgevoerd, was de biologische beschikbaarheid van één enkele dosis hCG hoger met de IM route dan met de Sc-route en lager in zwaarlijvige vrouwen dan in niet zwaarlijvige vrouwen.

HCG is ongeveer 80 percenten, hoofdzakelijk in de nieren worden gemetaboliseerd die.

Op basis van de geadviseerde dosisregimes en de verwijderingshalveringstijd, wordt de accumulatie niet verwacht om voor te komen.

 

5.3 Preclinical veiligheidsgegevens

Er zijn geen preclinical gegevens van relevantie voor prescriber die naast dat reeds inbegrepen in andere secties van SPC zijn.

 

6. Farmaceutische details
 
6.1 lijst van vulstoffen

Het poeder voor injectie bevat:

Carmellosenatrium

Mannitol (E421)

Disodium (vochtvrij) fosfaat

Natriumdihydrogen (vochtvrij) fosfaat

 

6.2 onverenigbaarheden

Bij gebrek aan verenigbaarheidsstudies, moet dit geneesmiddel niet met andere geneesmiddelen worden gemengd.

 

6.3 houdbaarheidsperiode

36 maanden.

 

6.4 speciale voorzorgsmaatregelen voor opslag

Opslag in ijskast (2°C aan 8°C). Bevries niet. Houd de ampullen in het buitenkarton tegen licht te beschermen.

6.5 aard en inhoud van container

2ml ampul die gevriesdroogd poeder met 1ml ampul van oplosmiddel (natrium-chloride 9mg/ml) bevatten. Pregnyl is beschikbaar in pakken van 1, 3 of 10 ampullen van poeder en oplosmiddel.

Niet kan alle pakgrootte worden op de markt gebracht.

In correspondentie te citeren gelieve partijaantal.

 

6.6 speciale voorzorgsmaatregelen voor verwijdering en andere behandeling

Pregnyl zou met het verstrekte oplosmiddel moeten worden opnieuw samengesteld. Gebruik niet als de oplossing deeltjes bevat of als de oplossing niet duidelijk is. Aangezien een geopende ampul niet op zulke wijze aan verdere waarborg de steriliteit van de inhoud kan worden opnieuw verzegeld, zou de oplossing onmiddellijk na reconstructie moeten worden gebruikt. Verwerp om het even welke resterende oplossing na voor éénmalig gebruik.

Om het even welk ongebruikt product of afvalmateriaal zou overeenkomstig lokale vereisten moeten worden weggedaan.

 

7. Op de markt brengende vergunninghouder

Scherp Merck & Beperkte Dohme

Hertfordweg Hoddesdon Hertfordshire

EN11 9BU het UK

 

8. Marketing vergunningsaantal

PL 00025/0556

 

9. Datum van eerste vergunning/vernieuwing van de vergunning

24 Februari 1991/25th Maart 2003

 

10. Datum van revisie van de tekst

04 Augustus 2015

                      Het Verlies Menselijke Chorionic Gonadotropin van het Bodybuildingsgewicht PCT Hcg van het Injectiehormoon met Nolvadex Clomid


HCG-de injectieoverzichten van forumszoals eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, UK-spier forums, met inbegrip van HCG-injectieoverzichten 2011, HCG-injectieoverzichten 2012, HCG-injectieoverzichten 2013, HCG-injectieoverzichten 2014, HCG-injectie herziet 2015.

.cn, www.hygetropin.

Welke anders HGH & Steroïden & peptides wij verkopen?

 

De menselijke Lijst van het de Groeihormoon:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Blauwe Hoogste HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit EPO 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Rode Bovenkant HGH 100iu/kit Gele Hoogste HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
De Lijst van het polypeptidenhormoon: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL MT-2 10mg/vial MT-1 10mg/vial
Pin-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Pin-MGF 2mg/vial HGH-FAG 176-191 5mg/vial  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Thymosin vermindert 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
De Lijst van Injectables van Centrinolaboratoria: 
 
Testoviron 250mg/ml Steun 100 100mg/ml Depotcyp 250 250mg/ml Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Equipoise 200mg/ml Gewaagde 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)