English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

Hormoon van de Bodybuildings het Menselijke Groei, Medische Erythropoietin Injectie 3000iu 

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Hormoon van de Bodybuildings het Menselijke Groei, Medische Erythropoietin Injectie 3000iu 

Van Goede Kwaliteit Hormoon van de Bodybuildings het Menselijke Groei, Medische Erythropoietin Injectie 3000iu  Verkoop

Grote Afbeelding :  Hormoon van de Bodybuildings het Menselijke Groei, Medische Erythropoietin Injectie 3000iu 

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Sihuan EPO
Certificering: GMP
Modelnummer: EPO 3000iu/spuit

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: 24 u
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: epo erythropoietin Injectie Specificatie: 3000iu/syringe, 5 spuiten/uitrusting, 15000 iu/kit
Gebruik: gebruikt voor het bodybuilding EPO injectieprijs: Verhandelbaar
EPO injectiedosering: rond 50 tot 100 Units/kg per kilogram lichaamsgewicht EPO injectiehalveringstijd: 4-13 uren
EPO injectie Bijwerkingen: strenge bekkenpijn; het zwellen van de handen of de benen; maag pijn en het zwellen; dyspnoe; gewich

Waar te om erythropoietin epo injectie3000iu erythropoietin Injectiedosering, overzichten, bijwerkingen te kopen

 

Wat is erythropoietin?

Erythropoietin (ook als EPO wordt bekend) is een de groeifactor die de productie van rode bloedcellen die bevordert. De meeste cellen in het bloed zijn rode bloedcellen, de van wie hoofdfunctie zuurstof door het lichaam te dragen is.

Erythropoietin wordt gebruikt om bloedarmoede als gevolg van niermislukking of kankerbehandeling te behandelen. Het wordt beschouwd als om een alternatief aan bloedtransfusies.

Er zijn verscheidene verschillende types van erythropoietins. Procrit® en Epogen® zijn twee merken van epoetinalpha-. Aranesp® (darbepoetinalpha-) is een ander type van erythropoietin. Het belangrijkste verschil tussen Procrit/Epogen en Aranesp is dat Aranesp minder vaak dan Procrit wordt gegeven. Anders, werken alle drie agenten even goed in de behandeling van bloedarmoede.

Hoe wordt de bloedarmoede behandeld in veelvoudige myeloma?

De bloedarmoede wordt typisch gedefinieerd als het hebben van een niveau van hemoglobine(hb) onder normaal. De hemoglobine is de substantie binnen rode bloedcellen wordt gevonden die zuurstof van de longen aan de weefsels in het lichaam dat draagt. De normale hemoglobineniveaus zijn:

 • 12 tot 16 g/dL voor vrouwen
 • 14 tot 18 g/dL voor mensen

Strengheid van het Niveau van de Bloedarmoedehemoglobine (g/dL)

 • Mild (10 of meer)
 • Matig me (8-9.9)
 • Streng (6.5-7.9)
 • Levensgevaarlijk (minder dan 6.5)

De behandeling van bloedarmoede in patiënten met myeloma is complex, omdat zowel de ziekte zelf als de behandelingen voor myeloma bloedarmoede kunnen veroorzaken. Om deze reden, wordt een trapsgewijze benadering geadviseerd:

 • Behandeling met myeloma drugs om onderliggende kanker te controleren. De patiënten die aan myeloma behandeling, vooral zij antwoorden die een volledige vermindering bereiken, kunnen een verbetering van hun bloedarmoede hebben.
 • Controleer en behandel andere oorzaken van bloedarmoede zoals lage niveaus van ijzer of andere voedingsmiddelen (folate, vitamine B12), het interne aftappen of nierproblemen.
 • Als de bloedarmoede (symptomen) toen nog gematigd of streng maar veroorzakend is zouden de bloedtransfusies of erythropoietin de therapie moeten worden gebruikt.

Erythropoietin is een alternatief aan bloedtransfusies in patiënten met gematigde aan strenge bloedarmoede, als gevolg van hun myeloma behandeling. Als de bloedarmoede streng is en directe behandeling vereist, zouden de patiënten een bloedtransfusie moeten ontvangen. Een bloedtransfusie kan ook noodzakelijk zijn in gevallen waarbij een patiënt niet aan erythropoietin therapie antwoordt.

In sommige gevallen, erythropoietin kan de therapie ook voor milde bloedarmoede (Hb = 10-11 g/dL), zoals worden overwogen:

 • Bejaarde patiënten met hart en longproblemen
 • Patiënten met arthrosclerosis
 • Patiënten die angina of borstpijnen hebben

Significante symptomen die de levenskwaliteit van de patiënt beïnvloeden zoals: wezenlijk verminderde capaciteit om, verminderde energie en capaciteit te behandelen uit te oefenen (b.v., lopen, die treden beklimmen).
Het behandelen van bloedarmoede staat meer zuurstof toe om door het lichaam door te geven, dat in meer energie, verminderde moeheid, en herstelde capaciteit kan resulteren actief te zijn. Verscheidene klinische proeven hebben aangetoond dat behandelend bloedarmoede verbonden aan kankerbehandeling met erythropoietin:

Beduidend betere levenskwaliteit, met inbegrip van de capaciteit om gebruikelijke dagelijkse activiteiten uit te voeren en te werken. Verminderde de behoefte aan transfusies in patiënten die chemotherapie ontvangen door ongeveer de helft. Mag het aantal patiënten van dagenkanker met bloedarmoede verminderen besteden in het ziekenhuis.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

De Erythropoieticagenten worden over het algemeen goed getolereerd. Nochtans, hebben de recente studies aangetoond dat deze drugs met een verhoogd risico van bloedstolsels zijn geassocieerd. De factoren die het risico kunnen verhogen om bloedstolsels te ontwikkelen omvatten:

 • Een geschiedenis van bloedstolsels
 • Recente chirurgie
 • Lange perioden van bedrust of beperkte activiteit
 • Behandeling met sommige gemeenschappelijke myeloma drugs met inbegrip van Revlimid, Thalomid, dexamethasone, Adriamycin en Doxil.

De preventieve behandeling met een bloedverdunner (zoals heparine) kan voor zeer riskante patiënten worden overwogen.

Erythropoietin Veiligheidszorg: Verminderen erythropoietins kankeroverleving?

Een aantal studies in verscheidene soorten kanker hebben aangetoond dat de patiënten die erythropoietin nemen niet zolang andere patiënten leefden. Het grootste deel van deze studies werden niet uitgevoerd in veelvoudige myeloma. Verder, werd erythropoietin op een bepaalde manier gebruikt die verschillend is van hoe het typisch in de praktijk vandaag wordt gebruikt. In tegenstelling, toonde een analyse van studies waar erythropoietin geschikt werd gebruikt geen effect op overleving.

wegens deze mogelijke veiligheidsproblemen, erythropoietin drugs nu voorzichtiger worden gebruikt.

U en uw arts zult de voordelen en de risico's van erythropoietin therapie in uw individueel geval bespreken.

Hoe erythropoietin worden de drugs gegeven?

Erythropoietin de therapie wordt gegeven als injectie onder de huid thuis door patiënten of verzorgers.

De gemeenschappelijkste aanvankelijke het doseren programma's voor de diverse types van erythropoietins zijn hieronder vermeld:

 • Procrit/Epogen: 150 units/kg drie keer per week of 40.000 eens wekelijkse units/kg
 • Aranesp: 2.25mcg/kg één keer in de week of 500mcg om de drie 3 weken

Uw dosis kan worden veranderd gebaseerd op hoe u aan therapie antwoordt. Bovendien afhankelijk van uw individuele situatie, kan uw arts een afwisselend het doseren programma adviseren.

Het supplementaire ijzer kan naast erythropoietin therapie worden gegeven.

Hoe wordt de doeltreffendheid van erythropoietin bepaald?

De bloedonderzoeken worden gebruikt om erythropoietin therapie te controleren. De doeltreffendheid van therapie wordt gemeten door de verhoging van hemoglobine en verwante test geroepen hematocrit (het aantal en de grootte van rode bloedcellen) na therapie.

Het vergt wat tijd voor het lichaam om nieuwe bloedcellen te produceren, zodat kan het effect van erythropoietic agenten niet 2 tot 6 weken worden gezien. De hoeveelheid tijd het neemt, en de nodig dosis varieert van patiënt aan patiënt.

Globaal, antwoorden ongeveer 60% tot 70% van kankerpatiënten die kankerbehandeling ontvangen aan erythropoietic agenten. Een vroege hemoglobinereactie op therapie (≥1 g/dL-stijging na 4 weken van therapie) wordt in patiënten met op behandeling betrekking hebbende bloedarmoede vaak geassocieerd met minder zware transfusieeisen, hogere hemoglobinerespons, en betere levenskwaliteit. Het hebben van adequate ijzerniveaus kan reacties op erythropoietin therapie ook verbeteren.

Patiënten minder de die waarschijnlijk zullen antwoorden aan erythropoietic therapie omvatten die met verminderde beendermergfunctie bij het begin van erythropoietic behandeling, die met zware transfusiebehoeften evenals patiënten met blijvende besmettingen.

Hoe erythropoietin worden de drugs gebruikt met hoge dosischemotherapie en autologous transplantatie van de stamcel?

De bloedarmoede is een gemeenschappelijke zijdeeffect van hoog-dosischemotherapie en autologous transplantatie van de stamcel toe te schrijven aan het effect van de chemotherapie op de bloed-producerende cellen in het beendermerg. Het beleid van erythropoietin onmiddellijk na transplantatie is minder efficiënt in het behandelen van dit type van bloedarmoede geweest. Nochtans, met stijgende tijd, herwint erythropoietin zijn doeltreffendheid.

 

Kwaliteitsrang  apotheek epo 
epo volledige naam erythropoietin
epo halveringstijd 4-13 uren
epo dosering

rond 50 tot 100 Units/kg per kilogram lichaamsgewicht

 
Hormoon van de Bodybuildings het Menselijke Groei, Medische Erythropoietin Injectie 3000iu 

Snel Detail:

 

Merknaam: EPO (Erythropoietin) Modelaantal: 3000iu/vial*5vials

 

Beschrijving:

 

Het heeft ook andere bekende biologische functies. Bijvoorbeeld, speelt erythropoietin een belangrijke rol in de reactie van de hersenen op neuronenverwonding. Erythropoietin, of zijn alternatieve erythropoetin of EPO, zijn een glycoproteïnehormoon dat erythropoiesis, of rode bloedcelproductie controleert. Het is een cytokine voor erytrociet (rode bloedcel) voorlopers in het beendermerg.

 

Toepassingen:

 

Worden ook geroepen hematopoietin of hemopoietin, het geproduceerd door de peritubular capillaire endothelial cellen in de nier, en zijn het hormoon dat rode bloedcelproductie regelt. Het heeft ook andere bekende biologische functies. Bijvoorbeeld, speelt erythropoietin een belangrijke rol in de reactie van de hersenen op neuronenverwonding. EPO is ook betrokken bij het gekronkelde helende proces.

 

Specificaties:

 

Wanneer exogene EPO als prestaties-verbeterende drug wordt gebruikt, is het geclassificeerd als erythropoiesis-bevorderende agent (ESA). Exogene EPO kan vaak in bloed worden ontdekt, wegens licht verschil van de endogene proteïne, bijvoorbeeld in eigenschappen van posttranslationalwijziging.

 

Concurrentievoordeel:

 

Wij zijn speciaal en leidend, vervaardigend en op de markt brengend in zich het ontwikkelen geneesmiddelen en gezondheidszorgproducten.

Wij worden gevestigd in China Nieuwe Taizhou en Geavanceerd technisch Ontwikkelingsgebied. Zoals gebaseerd op hoog-efficiënt Onderzoek & Ontwikkelingscentrum.

Wij zijn het grootste Menselijke de Groeihormoon van China rHGH/Somatropin/Recombinant.

HGH is ook genoemd geworden menselijk de groeihormoon. De studie vond dat neigt de menselijke afscheiding van het de groeihormoon met leeftijd en om het bedrag te verminderen. 12 jaar werd oude -30 jaar oud verminderd door ongeveer 15%, terwijl de 60 éénjarigen niet aan de helft geleden. HGH-afscheiding dagelijks 20 year-olds bereikte ongeveer 500 microgrammen aan 300 microgrammen van slechts 60 jaar oud, 80 jaar oud een hoogtepunt, slechts 25 microgrammen. Over het algemeen overwogen om te beginnen nadat leeftijd 30 veroudert, stijgt HGH met leeftijd en bederf, en daarom is supplementen van een de menselijke de groeihormoon kan immuunsysteemfunctie verbeteren om het doel van een zeer belangrijke levensduur te bereiken.
 

Wij zijn speciaal en leidend, vervaardigend en op de markt brengend in zich het ontwikkelen geneesmiddelen en gezondheidszorgproducten.

Wij worden gevestigd in China Nieuwe Taizhou en Geavanceerd technisch Ontwikkelingsgebied. Zoals gebaseerd op hoog-efficiënt Onderzoek & Ontwikkelingscentrum.

Wij zijn het grootste Menselijke de Groeihormoon van China rHGH/Somatropin/Recombinant

De ontwikkeling van het vertrouwensbesluit, loyaliteit om vertrouwen te winnen, de capaciteit om waarde, bedrijvig en de winst en de concurrentie aan de concurrentie tot stand te brengen

 

Hormoon van de Bodybuildings het Menselijke Groei, Medische Erythropoietin Injectie 3000iu 

EPO de injectieoverzichten van forumszoals eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, UK-spier forums, met inbegrip van HMG-injectieoverzichten 2011, EPO injectieoverzichten 2012, EPO injectieoverzichten 2013, EPO injectieoverzichten 2014, EPO injectie herziet 2015.

.cn, www.hygetropin.

Welke anders HGH & Steroïden & peptides wij verkopen?

 

De menselijke Lijst van het de Groeihormoon:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Blauwe Hoogste HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit EPO 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Rode Bovenkant HGH 100iu/kit Gele Hoogste HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
De Lijst van het polypeptidenhormoon: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL MT-2 10mg/vial MT-1 10mg/vial
Pin-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Pin-MGF 2mg/vial HGH-FAG 176-191 5mg/vial  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Thymosin vermindert 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
De Lijst van Injectables van Centrinolaboratoria: 
 
Testoviron 250mg/ml Steun 100 100mg/ml Depotcyp 250 250mg/ml Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Equipoise 200mg/ml Gewaagde 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)