English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

Het herzien van beste menselijk de groeihormoon somatropin hgh saizen jintropin dosering, bijwerkingen aan antijintropinvervalsing

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Het herzien van beste menselijk de groeihormoon somatropin hgh saizen jintropin dosering, bijwerkingen aan antijintropinvervalsing

Van Goede Kwaliteit Het herzien van beste menselijk de groeihormoon somatropin hgh saizen jintropin dosering, bijwerkingen aan antijintropinvervalsing Verkoop

Grote Afbeelding :  Het herzien van beste menselijk de groeihormoon somatropin hgh saizen jintropin dosering, bijwerkingen aan antijintropinvervalsing

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Saizen / Gensci
Certificering: GMP
Modelnummer: Jintropin 10iu

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: 24 u
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: jintropin dosering, bijwerkingen Specificatie: 10iu/vial, 10vials/kit, 100iu/kit
Gebruik: antijintropinvervalsing Jintropinprijs: Verhandelbaar
Jintropindosering: 4-5iu per dag Jintropinhalveringstijd: 2-3hours
De opeenvolging van het Jintropinaminozuur: 191 aa Jintropin hoogste kleur: Groene bovenkanten HGH
Jintropinzuiverheid: 99% Verwante producten: Blauwe bovenkant hgh, jintropin, ansomone, igtropin, igf lr3, riptropin, angtropin, grijze bovenkant
Schip Jintropin aan: het UK, Mexico, Canada, Australië, de V.S., Frankrijk en wereldwijd

Het herzien van beste menselijk de groeihormoon somatropin hgh saizen jintropin dosering, bijwerkingen aan antijintropinvervalsing

 

 

 

Merknaam Gensci Jintropin/Saizen Jintropin
Productvorm HGH-Poeder
Specificatie 10iu/vial, 100iu/kit
Andere Naam Jin hgh, saizen hgh, genscis hgh

 

 

Jintropin® wordt geproduceerd door de GenScis gepatenteerde E.coli-technologie van de afscheidingsuitdrukking. Jintropin® heeft dezelfde aminozuuropeenvolging met 191 residu's zoals het inheemse menselijke die de groeihormoon in het menselijke lichaam wordt geproduceerd. Jintropin® is een hoogst gezuiverde voorbereiding van hGHproteïne.

Nota: Het Jintropin®product is momenteel geregistreerd en goedgekeurd aan markt in landen (klik hier voor de lijst van het land). 
Alle andere die producten Jintropin® in andere landen of gebieden worden verkocht zijn Vals. Voor meer aankoopinformatie over Jintropin® AQ en poederproducten in goedgekeurde markten, gelieve te klikken hier.

 

Sterke punten:
          * 4.0 IU/1.0ml/vial
          * 10 IU/1.0ml/vial
          * 12 IU/1.0ml/vial

Eigenschappen:
          * Eerste rhGH op de Chinese die markt, in 1998 wordt gelanceerd
          * Het grootste productievermogen en de beste kwaliteit in Azië
          * Dominant merk van rhGH in China met 70% van marktaandeel
          * Unieke productietechnologie met een E.coli-systeem van de afscheidingsuitdrukking
          * Enige 191 aa hGH gemaakt die door afscheidingstechnologie in China wordt gepatenteerd
          * De bewezen veiligheid en de doeltreffendheid meer dan 12 jaar, meer dan 25.000 patiënten trated in China
          * Interne kwaliteitscontrolenorm hoger dan dat van de ingezetene
          * De 1st goedkeuring in de wereld om brandwonden te behandelen
          * Eerste in de wereld om actuele formulering, mondelinge formulering en lang-handelt formulering te ontwikkelen

Aanwijzingen:
          * De pediatrische deficiëntie van het de groeihormoon
          * Strenge brandwonden
          * De volwassen deficiëntie van het de Groeihormoon

Gebruikershandleiding aan Jintropin®:

- Hoe te gebruiken
          * Vóór beleid, voeg 1ml van WFI aan het rhGHflesje van toe gevriesdroogd poeder, en maak het oplosmiddel de kant van het flesje langzaam reduceren. Wervel het flesje met een zachte roterende motie tot de inhoud volledig wordt opgelost. Schud niet krachtig.
          * De dosis beleid zou voor elke patiënt individueel moeten zijn. Voor groei-bevordering doel in kinderen, is de geadviseerde dosis 0.1-0.15 IU/kg/day, eens per dag, onderhuidse injectie. De periode van behandeling is van 3 maanden aan 3 jaar. Of volg uw artsenvoorschrift.
          * Voor strenge brandwondpatiënten, wordt een dagelijkse dosis de onderhuidse injectie van 0.2-0.4I U/kg geadviseerd. De periode van behandeling is ongeveer 2 weken.
          * De dosis zou aanpassing voor menselijke de vervangingstherapie van GH individueel kunnen vereisen. Pls volgt uw artseninstructies.


- 191AA hGH versus 192AA hGH
Natuurlijke hGH heeft 191 aminozuurresidu's. hGH gemaakt door genetische biologie heeft twee types: die met 191 aminozuren en die met 192 aminozuren. Jintropin® is het enige merk van 191AA hGH in China. Jintropin® is enig officieel hGH in China wordt goedgekeurd die door zijn gepatenteerde afscheidingstechnologie wordt geproduceerd om tot het aminozuur te maken dat zuiver 191 hGH. Het grootste deel van andere Chinees 
merken, hoewel de eis om aminozuur te zijn 191 hGH, in feite binnen kleine hoeveelheid aminozuur 192 hGH daar wegens de technologie nog bevat die zij hebben gebruikt. (Zie gepubliceerd document, de vele gezichten van de groeihormoon, de Zomer van 2005, Lichaam van Wetenschap)
 
- Wat is het voordeel van aminozuur 191 hGH?
Het heft veel minder antilichamen op. De 191 aminozuur hGH proteïnen zijn identiek aan natuurlijke hGH, daarom zuivere hGH 191 die zeer weinig antilichamenvorming in het lichaam veroorzaakt. Nochtans is aminozuur 192 hGH verschillend van natuurlijke hGH, 
waarbij sterkere antilichamenvormingen in een meerderheid van mensen worden veroorzaakt. Deze antilichamen zullen hGH maken ophouden functionerend.
 
- Wat is het voordeel van de afscheidingstechnologie van Jintropin®?
          * Zuivere 191AA hGH 
Jintropin® is het enige hGH merk in China dat aminozuur zuiver 191 is. Wegens deze gepatenteerde afscheidingstechnologie. 
De meeste andere Chinese hGHmerken, hoewel eisen er ook aminozuur 191 hGH is, zijn of aminozuur 192 hGH of bevatten nog kleine hoeveelheid aminozuur 192 door te testen. 
          * De minste hoeveelheid veroorzaakte antilichamenvorming
Jintropin® voor injectie veroorzaakt de minste hoeveelheid antilichamenvorming (ongeveer 3%, als Genotropin® en Humatrope®) na één maandinjectie (Jintropin® AQ heft geen bij allen op). Terwijl de meeste andere Chinese merken typisch antilichamenvorming in ongeveer 25-50% van mensen veroorzaken. Deze antilichamen zullen geleidelijk aan uw lichaam hGH van het functioneren tegenhouden. Daarom altijd ben zorgvuldig om een goedkoop, van geringe kwaliteit merk van hGH niet te gebruiken. 

                         Het herzien van beste menselijk de groeihormoon somatropin hgh saizen jintropin dosering, bijwerkingen aan antijintropinvervalsing


Jintropin is één vandaag van de meest machtige recombinante Menselijke de Groeihormonen op de markt. Het is een juiste 191 aminozuuropeenvolging natuurlijke Somatropin (aan menselijk lichaam) en door GeneScience Pharmaceutical Co, Ltd geproduceerd.

 

Volgens IMS, internationaal - de erkende op de markt brengende firma, Jintropin is de absolute marktleider in China met net iets meer dan 75% van marktaandeel. Het werd eerst geïntroduceerd in 1997 toen het het eerste somatropin merk in China wordt veroorzaakt dat was.

 

Jintropin bevordert de lineaire celgroei en verhoogt groeipercentage in kinderen die adequaat endogeen de groeihormoon niet hebben. In volwassenen met de deficiëntie van het de groeihormoon, verbetert JINTROPIN metabolisme dat in feite lichaamsvetopslag vermindert, energieniveaus verhoogt, spiermassa, vitaliteit en algemeen welzijn verhoogt.

 

Jintropin is vermeld voor patiënten die aan strenge brandwonden lijden, of na belangrijke verrichting terugkrijgen. Het wordt gegeven aan AIDS-patiënten om spier het verspillen te verhinderen. De kinderen met de belemmerde die groei, door diverse ziekten wordt veroorzaakt zullen van het meest de groeihormoon profiteren.

 

Het recreatieve gebruik van de groeihormoon is op de stijging geweest sinds de synthetische variant eerst 2 decennia geleden op kwam. De bodybuilders brachten heel wat publiciteit aan JINTROPIN aangezien het hun favoriet merk toe te schrijven aan de lage hoge prijs was, - kwaliteit en beschikbaarheid op de zwarte markt. In 2007, toen de acteur Sylvester Stallone met Jintropin door Australische douane werd gevangen, bracht de media aandacht definitief probleem aan de Geneesmiddelen van fabrikantengenescience. De Chinese overheid herriep tijdelijk de vergunning van Gensci terwijl de lasten tegen CEO van het bedrijf, M. Jin Lei (Voorzienigheid, Verenigde Staten) voor het gerecht ter sprake werden gebracht. Verrichtingen van Gensci zijn sindsdien aan normaal teruggekeerd, nochtans verdween Jintropin van de zwarte markt die door zijn opvolger Hypertropin moet worden vervangen. Tegenwoordig als wordt de meerderheid van Jintropin op de zwarte markt beschouwd om vervalst.

 

Jintropin wordt gecreeerd gebruikend afscheidingstechnologie. Scheiden de genetisch gewijzigde E.coli-bacteriën identieke somatropin van het menselijke lichaam af die dan geïsoleerd en droge vorst - is. Deze methode veroorzaakt een zeer stabiele vorm van een molecule, die anders te breekbaar is om kamertemperatuur of het schudden te overleven. Wanneer droge vorst - blijft het stabiel bij 37C (98F graden) meer dan 30 dagen of 45C graden voor over een week.

 

Bijwerkingen van Jintropin
Afhankelijk van de dosering en de reactie van elk individu op de groeihormoonbehandeling veroorzaakt Jintropin typische bijwerkingen verbonden aan hoge zuiverheid somatropin. Deze bijwerkingen gaan van vereiste de dutjes van de middag „baby“, handworteltunnelsyndroom, waterbehoud, ochtendpijnen en hypoglycemie te nemen.

 

Het herzien van beste menselijk de groeihormoon somatropin hgh saizen jintropin dosering, bijwerkingen aan antijintropinvervalsing


 

Het menselijke de Groeihormoon, hGH (rDNA oorsprong) komt in een wit gevriesdroogd poeder. JINTROPIN bevordert de lineaire groei en verhoogt groeipercentage in kinderen die adequaat endogeen de groeihormoon niet hebben. In volwassenen met de deficiëntie van het de groeihormoon, vermindert JINTROPIN vette massa, verhogingen, spiermassa en verbetert energie, vitaliteit en subjectief welzijn. In patiënten die aan strenge brandwonden lijden, associeerde AIDS spier die, of belangrijke verrichtingen verspilt ondergaat, bevordert JINTROPIN wond het helen, vermindert de eiwit-katabole reactie en verbetert whole-body stikstofvoorwaarde na verrichting. Jintropin bevordert wond het helen en vermindert katabole reacties in strenge brandwonden, sepsis, veelvoudig trauma, belangrijke verrichtingen, scherpe pancreatitis en intestinale fistel. Actuele toepassing om wond te bevorderen die in scherpe wond of chronische zweer heelt, zoals brandwonden, diabetesvoetzweer, chronische aderlijke zweer en decubital zweer.

 

JINTROPIN EIGENSCHAPPEN

*The eerst rhGH op de Chinese die markt, in 1998 wordt gelanceerd
*Produced in het grootste productievermogen en de kwaliteit in Azië
*The slechts 191AA hGH door afscheidingstechnologie wordt gemaakt in China dat
*Proven veiligheid en de doeltreffendheid meer dan 12 jaar, meer dan 25.000 patiënten trated in China
*Unique productietechnologie met een E.coli-systeem van de afscheidingsuitdrukking
*Dominant merk van rhGH in China met 70% van marktaandeel

 

HOE TE OM JINTROPIN TE GEBRUIKEN

 

De dosering is individueel en op lichaamsgewicht of lichaamsoppervlakte en baseert zou door uw arts moeten worden bepaald die. Een eerste dosis ongeveer vier weken van 0.125 IU/kg/wk, wordt geadviseerd. De dagelijkse dosis zou dan volgens de bijwerkingen van de patiënten evenals bepaling van Insuline zoals de Groei factor-1 (igf-1) in serum als begeleiding moeten worden gemoduleerd. De injectieplaats zou moeten worden gevarieerd om lipoathrophy te verhinderen. Als de behandeling één dag is vergeten neem geen dubbele dosissen de volgende dag maar zet de behandeling volgens de richtingen voort. Voor strenge brandwonden of veelvoudige verwondingen, wordt het een eerste die dosis 10IU/day geadviseerd door 16IU/day wordt gevolgd nadat het de glucoseniveau van het patiëntenbloed wordt gestabiliseerd. De typische behandeling begint in 6 dagen nadat de brandwonden of de verwondingen en de behandelingslengte ongeveer 15-20 dagen zijn. Voor belangrijke verrichtingen, is 10IU/day voor een periode van 10 dagen geadviseerd, Typisch behandelingsbegin in 2-3 dagen na verrichtingen. Voor actuele toepassing te verwonden of zweeroppervlakte, wordt een dosis 0.2IU/cm2 geadviseerd bij drie keer per dag. De lengte van behandeling hangt op helende tijd af.

 

JINTROPIN GEBRUIKSuiteinden

*Before voegt het beleid, 1ml van WFI aan het rhGHflesje van toe gevriesdroogd poeder, en maakt het oplosmiddel de kant van het flesje langzaam reduceren. Wervel het flesje met een zachte roterende motie tot de inhoud volledig wordt opgelost. Schud niet krachtig.
*The de dosis beleid zou voor elke patiënt individueel moeten zijn. Voor groei-bevordering doel in kinderen, is de geadviseerde dosis 0.1-0.15 IU/kg/day, eens per dag, onderhuidse injectie. De periode van behandeling is van 3 maanden aan 3 jaar. Of volg uw artsenvoorschrift.
*For de strenge brandwondpatiënten, wordt een dagelijkse dosis de onderhuidse injectie van 0.2-0.4I U/kg geadviseerd. De periode van behandeling is ongeveer 2 weken.
*The de dosis zou aanpassing voor menselijke de vervangingstherapie van GH individueel kunnen vereisen. Gelieve te volgen uw artseninstructies.

 

JINTROPIN BIJWERKINGEN
Jintropin kan tijdelijke hyperglycemie veroorzaken, die gewoonlijk aan normaal zowel nadat het lichaam went aan regelmatige dosis terugkeert of na het gebruik wordt beëindigd. 

 

In klinische proeven in kinderen met korte gestalte, zijn de bijwerkingen genoteerd in ongeveer 1% van de onderwerpen. Het meeste gemeenschappelijke zijdeeffect is tijdelijke lokale reactie bij de plaats van injectie - zoals pijn, verdoofdheid, roodheid en het zwellen of symptomen van vloeibaar behoud - zoals periferieoedeem, arthralgia en myosalgia. Deze bijwerkingen hebben een vroeg begin na initiatie van therapie, maar met een vermindering van weerslag en overwicht na verloop van tijd, dat zelden dagelijkse activiteit beïnvloedt. 

 

Tijdens Jintropin-behandeling op lange termijn kunnen een paar patiënten antilichamen aan de proteïne ontwikkelen. De affiniteit van de antilichamen is gewoonlijk laag, en het heeft geen klinische betekenis. Nochtans als het verwachte de groeieffect niet wordt waargenomen, is er een mogelijkheid dat de vorming van antilichamen in het lichaam plaatsvindt. Als de affiniteit 2mg/L overschrijdt, zou het zich in de behandeling kunnen mengen. 

 

Jintropin zou niet voor de groeibevordering in kinderen met gesloten moeten worden gebruikt epiphyses. Jintropin zou niet in scherpe schokpatiënten met strenge algemene besmettingen moeten worden gebruikt.

 

De diagnosebevestiging wordt vereist vóór initiatie van behandeling. De therapie met Jintropin zou direct door gekwalificeerde artsen moeten worden voorgeschreven. In diabetes mellitus patiënten, zou de dosis insuline aanpassingen tijdens en na behandeling met Jintropin kunnen vereisen. De gelijktijdige glucocorticoid vervangingstherapie remt het de groei bevorderende effect van Jintropin. De patiënten met ACTH deficiëntie zouden hun die glucocorticoid vervangingsdosis zorgvuldig moeten hebben wordt aangepast om een remmend effect op de groei te vermijden.

 

Hypothyroidism kan tijdens Jintropin-therapie in zeer weinig patiënten ontwikkelen - waarbij het zou moeten worden verbeterd onmiddellijk om het gecompromitteerde curatieve effect van Jintropin te vermijden. Daarom zou de schildklierfunctie periodiek tijdens JIntropin-beleid moeten worden gecontroleerd, en de vervanging van het schildklierhormoon indien nodig moeten zou worden in werking gesteld. Uitgegleden hoofd dijepiphysis kan in patiënten met endocriene wanorde (met inbegrip van GHD) voorkomen. De evaluatie zou zorgvuldig moeten worden gemaakt als slap te voorschijn komt tijdens Jintropin-behandeling. Soms kan Jintropin insulinegevoeligheid verminderen. De patiënten zouden dicht voor bewijsmateriaal van glucoseonverdraagzaamheid moeten worden gecontroleerd. De insulinebehandeling zou kunnen worden vereist als BG 10mmol/L tijdens behandeling overschrijdt. als BG niet met een dosis die insuline kan worden gecontroleerd 150 IU/day overschrijdt, beëindig Jintropin-behandeling.


DE MOGELIJKE BIJWERKINGEN VAN JINTROPIN

Gezwelde, pijnlijke verbindingen
Misselijkheid
Hypertensie
Waterbehoud
Het lichte tintelen van vingers of handen (gelijkend op symptomen van handworteltunnelsyndroom)

 

Het herzien van beste menselijk de groeihormoon somatropin hgh saizen jintropin dosering, bijwerkingen aan antijintropinvervalsing

 


De Jintropinoverzichten van forums, met inbegrip van Jintropin-overzichten 2011, Jintropin-overzichten 2012, Jintropin-overzichten 2013, Jintropin-overzichten 2014, Jintropin herziet 2015:

 

WJB2013: ik ben grote ventilator van jintropin. ik gebruikte meerdere keren, en het resultaat is altijd goed. dit is beste HGH in China, zelfs beroemd op de wereld, heb ik geen over dit product, bravo klagen.

 

bigwilly: Ik houd van hoe die sleeplijnen beelden van jintropins.heres een Lil-informatiefellas posten, kon u plutonium kopen bent voor u kon echte jins kopen. Dat is zonder twijfel!

 

ramons: ik gebruik eigenlijk dit merk voor mijn prep… en ik ben zeer sastifed. ondanks de daling van mijn calorieën, houd ik mijn sterkte, uitstekende congestie en ik begin mijn def in slechts 2 week te verbeteren
2ui vóór breakfats
2ui 1h alvorens op te leiden
2ui 1h na maaltijd van posttraining
ik koop mijn hgh met Chineeshgh….

 

X83: Jin hgh is beste GH dat uit China komt als u het echte materiaal kunt vinden.

 

qbert: Legit Jintropin als u kunt krijgen het bent daar het beste is voor de groei. Het probleem is daar is aan vele mensen die daar valse Jin proberen te verkopen. De echte zijn beste GH op de markt ..... Er is een reden zij aantal zijn één de Groeihormoon in China wordt verkocht ...... het is omdat zij het beste dat… zijn

 

wofl615: Ik enkel werd gedaan plaatsend mijn tweede orde met prosource en zowel zijn zijn Jin als Kigtropin legit. Jin is zeer zuiver, maar enkel als vermelde prosource, heeft Kig variërende niveaus van zuiverheid. Ik kreeg mijn over een week geleden en heb 5 keer geschoten en absoluut een verschil opgemerkt. Ik kocht ook enkel een uitrusting voor een vriend van mijn in CA. Nu met HGH hebt u 3-6 maanden op het nodig om duurzame aanwinsten werkelijk te zien, zodat nog uit is de jury, maar ik adviseer dat u aan prosource over skype omdat hij professioneel is spreekt, direct en ik denk zijn materiaal uiteindelijk zal werken.

 

Scheermes: ik heb de g-wetenschap g -g-tropn die precies hetzelfde als jintropin is en de doos ook precies hetzelfde kijkt gebruikt, is dit goed materiaal, brandt het het vette recht van de maag en ik kijk als ik ben 25 jaar opnieuw oud, zeer goed product voor iemand wie een weinig ouder wordt, omhoog beduimelt.

 


 

Het herzien van beste menselijk de groeihormoon somatropin hgh saizen jintropin dosering, bijwerkingen aan antijintropinvervalsing

 

Snel Detail:

 

Soortnaam: Recombinant Menselijk Interferon alpha- 2b voor injectie

Handelsnaam: Jintropin®

Samenstelling in feite: Recombinant Menselijk Interferon alpha- 2b.

Merknaam: menselijke de groeihormonen
Plaats van Oorsprong: China
Zuiverheid: 99.5% 

Kleur: wit Gevriesdroogd poeder

Norm: 10iu/vial, 100iu/box

 

 

Beschrijving:

 

 

Grotere hartoutput, Verhoogde spiermassa, Hogere energieniveaus. Het geelachtige of witte losse poeder, wanneer opgelost met water voor injectie, zou de opnieuw samengestelde oplossing duidelijk, transparant moeten zijn en heeft geen onoplosbare substantie zichtbaar aan bloot ogen.

 

 

Toepassingen:

 

· Het verliezen Cellulite en Rimpels

· Het bereiken van spier/het verliezen vet/gewichtsverlies

· Terugkeer van seksueel kracht, aandrijving en genoegen

· Restful slaap (zelfs voor insomniacs)

· Betere stemming en betekenis van goed - zijnd

· De restauratie en de groei van de haarkleur

· Terugkeer van vitaliteit, energie, uithoudingsvermogen

· Betere geheugen, waakzaamheid & concentratie

· Wezenlijke verhoging van beendichtheid

· Betere visie, cholesterol & bloeddruk

· Snellere terugwinning van verwondingen

 

 

Specificaties:

 

 

het standaard het doseren patroon aan het begin van het HGH programma is als volgt.

- 4IU per dag (2IU in de ochtend en 2IU in recente middag) voor bodybuilding doeleinden

- 2IU per dag voor anti het verouderen doeleinden

- 8IU per dag om strenge brandwonden te behandelen, besnoeiingen, beenschade (korte periode)

- de arts en de bloedonderzoeken bepalen de dosis voor een ander doel

 

 

Concurrentievoordeel:

 

Het menselijke de groeihormoon (HGH) is genoemd een mirakel anti-veroudert drug -- het wordt wijd gebruikt in alternatieve klinieken voor de bejaarden als verjonging. Het menselijke de groeihormoon is een efficiënte anti-ageing drug toe te schrijven aan zijn capaciteit om het hormoonniveaus van een volwassene op die van hun jeugd terug te komen

Wij zijn speciaal en leidend, vervaardigend en op de markt brengend in zich het ontwikkelen geneesmiddelen en gezondheidszorgproducten.

Wij worden gevestigd in China. Zoals gebaseerd op hoog-efficiënt Onderzoek & Ontwikkelingscentrum.

Wij zijn het grootste Menselijke de Groeihormoon van China rHGH/Somatropin/Recombinant

De ontwikkeling van het vertrouwensbesluit, loyaliteit om vertrouwen te winnen, de capaciteit om waarde, bedrijvig en de winst en de concurrentie aan de concurrentie tot stand te brengen

 

Welke anders HGH & Steroïden & peptides wij verkopen?

 

De menselijke Lijst van het de Groeihormoon:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Blauwe Hoogste HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit EPO 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Rode Bovenkant HGH 100iu/kit Gele Hoogste HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
De Lijst van het polypeptidenhormoon: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL MT-2 10mg/vial MT-1 10mg/vial
Pin-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Pin-MGF 2mg/vial HGH-FAG 176-191 5mg/vial  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Thymosin vermindert 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
De Lijst van Injectables van Centrinolaboratoria: 
 
Testoviron 250mg/ml Steun 100 100mg/ml Depotcyp 250 250mg/ml Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Equipoise 200mg/ml Gewaagde 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)