English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenmenselijk de groeihormoon

Menselijke de Supplementenhmg Injectie van het de Groeihormoon voor Vruchtbaarheid 75iu/vial

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Menselijke de Supplementenhmg Injectie van het de Groeihormoon voor Vruchtbaarheid 75iu/vial

Van Goede Kwaliteit Menselijke de Supplementenhmg Injectie van het de Groeihormoon voor Vruchtbaarheid 75iu/vial Verkoop

Grote Afbeelding :  Menselijke de Supplementenhmg Injectie van het de Groeihormoon voor Vruchtbaarheid 75iu/vial

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Menotrophin
Certificering: GMP
Modelnummer: Menselijke Gonadotropin Van de menopauze (hMG)

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: 24 u
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Menselijk Gonadotropin hMG 75iu flesje Van de menopauze Specificatie: 75iu/vial, 6 flesjes/uitrusting, 450 iu/kit
Gebruik: Gebruikt voor behandeling in gonadotropin-ontoereikende mannetjes met slijmachtige dwerggroei HMG-injectieprijs: Verhandelbaar
HMG-injectiedosering: rond 75 IU -150 IU per dag HMG-injectiehalveringstijd: 32 uren
HMG-injectie hoogste kleur: groene bovenkanten hmg HMG-injectie Bijwerkingen: strenge bekkenpijn; het zwellen van de handen of de benen; maag pijn en het zwellen; dyspnoe; gewich

Waar te om hmg injectie voor vruchtbaarheidsbehandeling met overzichten, prijs, gebruik, voordelen, dosering en bijwerkingen te kopen

 

 

Wat zijn gonadotrophins?

Gonadotrophins zijn injecteerbare hormonen die kunnen worden gebruikt om vruchtbaarheidsproblemen bij vrouwen en mannen te behandelen. Gonadotrophins helpen vrouwen ovuleren en mannen om hun spermatelling te verbeteren.
Wat is het succestarief gonadotrophins?

Tot 85 percent van vrouwen met een ovulatieprobleem zal na het gebruiken van gonadotrophins ovuleren. Ongeveer 23 percent van vrouwen met clomifene-bestand PCOS vat terwijl het gebruiken van gonadotrophins op en ongeveer 20 percenten hebben een levende geboorte. 

Andere factoren die conceptie kunnen beïnvloeden zijn: 
de tijd in uw cyclus u heeft geslacht
uw tijd
de snelheid en de capaciteit om zich (motiliteit) van het sperma van uw partner te bewegen
Gonadotrophins worden vaak gebruikt in IVF-behandelingen omdat het controleren van de ontwikkeling en de versie van rijpe eieren van uw eierstokken uw kans op succes verhoogt.
Zijn gonadotrophins juist voor me?

U moet zeer waarschijnlijik deze drugs worden aangeboden als u: 
Heb polycystic eierstoksyndroom en niet in antwoord op clomifenecitraat geovuleerd.
Hebben bij:wonen-conceptiebehandelingen, zoals bemesting in vitro (IVF) of intracytoplasmic spermainjectie (ICSI).

Als uw partner een hormonale onevenwichtigheid met betrekking tot een lage spermatelling, of slechte spermakwaliteit of motiliteit heeft, kan hij gonadotrophins worden aangeboden. 

Bespreking aan uw arts over uw kansen op succes dat deze drugs gebruikt. Als u voor uw behandeling betaalt, duidelijk ben over hoeveel deze drugs zal kosten. Deze manier u kan pros overwegen - en - cons. aangezien beste u vóór het beginnen van met behandeling kunt.
Hoe werken gonadotrophins?

De twee hormonen uw lichaam produceert die voor ovulatie om essentieel zijn plaats te vinden luteinising hormoon (LH) en follikel-bevorderend hormoon (FSH). 

Gonadotrophins zijn injecteerbare vormen van deze hormonen. Zij bevorderen direct uw eierstokken om eieren te produceren en te rijpen. 

Het type van gonadotrophins die in gebruik voor de langste tijd zijn geweest bevat zowel FSH als links. Deze worden genoemd menselijke gonadotrophins van de menopauze (hMG). 

Sommige geroepen drugs, follitropins, bevatten nu slechts gezuiverde FSH. Er is niet veel bewijsmateriaal om voor te stellen dat één type van gonadotrophin beter is dan een andere bij het bevorderen van de eierstokken om rijpe eieren te produceren, hoewel er verschillen in de kosten of de beschikbaarheid van sommige types kunnen zijn. 

U zult gonadotrophins samen met een ander hormoon genoemd menselijke chorionic gonadotrophin (hCG) hebben. Dit hormoon voltooit het definitieve stadium van eirijping en kan ovulatie teweegbrengen, ook.
Hoe lang ik met gonadotrophins zal moeten worden behandeld?

U kunt met behandeling beginnen wanneer wanneer u niet ovuleert. Uw cursus van injecties zal dagelijks ongeveer 12 dagen elke maand, verdergaan afhankelijk van hoe lang het voor uw eieren om neemt te rijpen. 

Uw arts zou u kunnen onderwijzen hoe te om de injecties te geven zodat moet u niet naar de kliniek reizen elke dag. U kunt uw arts willen uw partner tonen hoe te om de injecties te doen, als u niet het wilt doen zelf. 

Terwijl u de injecties hebt, zal uw arts u controleren om te zien wanneer u waarschijnlijk zullen ovuleren. Dit betekent u frequente echoscopieën zult hebben om uw eierstokken te controleren. Het aftasten zal worden uitgevoerd gebruikend een sonde in uw vagina wordt opgenomen en zou moeten die u geen ongemak veroorzaken. U kunt moeten bloedonderzoeken hebben om de niveaus van uw hormonen te controleren, ook. 

Wanneer het aftasten aantoont dat uw eieren rijp zijn, zal u een injectie van hCG worden gegeven om ovulatie teweeg te brengen. De ovulatie komt gewoonlijk tussen 24 uren en 36 uren na de hCGinjectie voor. 

U en uw partner zult aan tijdgeslacht spoedig na uw injectie nodig hebben. Als u IVF hebt, zal de procedure van de eiinzameling ongeveer 36 uren na uw injectie worden gepland. 

Als u voor een ovulatiewanorde wordt behandeld, zullen u waarschijnlijk een maximum van drie tot zes drugcycli hebben. De succestarieven verbeteren niet als u de drugs voor een langere tijd neemt. Als u drie keer of meer probeert en niet zwanger wordt, kan uw arts de dosis verhogen of een ander soort behandeling voorstellen.
Hebben gonadotrophins om het even welke bijwerkingen?

Het is mogelijk dat u om het even welke volgende symptomen kunt ervaren: 
een allergische reactie op de drug
verstoorde buik
hoofdpijn
gezamenlijke pijn
koorts
soreness of reactie bij de injectieplaats
U kunt vinden dat direct gevend een injectie in uw spier, waarschijnlijk is uw dij, moeilijk aangezien het een lange naald vereist. Nieuwere, zuiverdere gonadotrophins veroorzaken minder bijwerkingen en kunnen worden ingespoten gebruikend kleinere naalden onder uw huid. 

Het nemen van deze vruchtbaarheidsdrugs kan een emotioneel intens proces zijn. Evenals alle injecties, zult u frequente controle moeten hebben. 

Er is een risico met behandeling die gonadotrophins, en hCG in het bijzonder, van het ontwikkelen van ovarian hyperstimulationsyndroom (OHSS) impliceert. Dit is wanneer uw eierstokken snel aan meerdere keren hun gebruikelijke grootte zwellen. Uw eierstokken kunnen vloeistof in uw buikholte ook lekken. 

De meeste gevallen van OHSS zijn mild. Zij resulteren in: 
opzwellen
milde buikpijn
misselijkheid
Strenge OHSS wordt gesignaleerd door: 
plotselinge, strenge pijn in uw buik
het braken
dorst en andere symptomen van dehydratie
Als een aftasten aantoont dat uw eierstokken teveel eieren ontwikkelen, zal u worden geadviseerd om geslacht of geen oefening zwaar te hebben. Dit moet het risico vermijden van verwonding voor uw gezwelde eierstokken. 

Als u zonder bijgestane conceptie zwanger probeert te worden, kan het zijn teleurstellend een cyclus van behandeling moeten verlaten. Het is voorzichtig zijnd de moeite waard, niettemin, aangezien u ook riskeert hebbend een veelvoudige zwangerschap. Dit kan tot complicaties voor u en uw babys leiden.
Wat anders zou ik over gonadotrophins moeten weten?

U zult zorgvuldig over de risico's willen denken alvorens deze behandelingen terecht te komen in. Zelfs met de beste controle, kan OHSS gebeuren. 

Een ongeveer derde IVF-cycli wordt beïnvloed door milde OHSS. Tussen drie percent en acht percenten van cycli worden beïnvloed door gematigde of strenge OHSS. De nauwkeurige tarieven hangen van de types en de dosissen gebruikte af vruchtbaarheidsdrugs. 

Als u PCOS hebt, hebt u een één in kans drie van een veelvoudige zwangerschap na het nemen van vruchtbaarheidsdrugs zoals gonadotrophins. 

De vruchtbaarheidsdrugs zoals hMG schijnen niet om uw risico beduidend te verhogen om kanker later in het leven te ontwikkelen. Het heeft gedacht dat de onderliggende oorzaken van vruchtbaarheidsproblemen (zoals endometriosis), grotere risicofactoren voor sommige problemen op lange termijn die zijn, eerder dan de drugs worden gebruikt om hen te behandelen. Er is geen bewijsmateriaal dat het gebruiken van vruchtbaarheidsdrugs de ontwikkeling van kinderen geboren na hun gebruik één van beiden beïnvloedt. 

Men adviseert dat u altijd de laagste effectieve dosis van vruchtbaarheidsdrugs voor de kortste duur mogelijke wordt gegeven. Dit helpt om het risico van bijwerkingen, zoals OHSS, en complicaties, zoals veelvoudige zwangerschap te verminderen.
Welke merknamen zinken gonadotrophins?

Menselijke gonadotrophins van de menopauze (hMG) dat links en FSH bevatten gaan onder deze merknamen: 
Merional
Menopur
Follitropins of recombinante FSH (zuivere FSH) gaat onder deze merknamen: 
Gonal F
Menotrophin
Puregon
Menselijke chorionic gonadotrophin (hCG) gaat onder deze merknamen: 
Choragon
Pregnyl
U kunt aan andere vrouwen spreken die met behulp van vruchtbaarheidsbehandeling in de gemeenschap van BabyCentre proberen op te vatten. 

Menselijke de Supplementenhmg Injectie van het de Groeihormoon voor Vruchtbaarheid 75iu/vial


Menselijke Gonadotropin Van de menopauze, of hMG, is een injecteerbare vruchtbaarheidsdrug die gelijke die hoeveelheden FSH en links bevat, onder de merknamen Menopur en Menotrophin worden verkocht.

Menselijke Gonadotropin Van de menopauze die, ook als hMG wordt bekend, is een injecteerbare vruchtbaarheidsdrug die gelijke hoeveelheden FSH en links bevat. Zij worden verkocht onder de merknamen van Menopur en Repronex. Links en FSH in deze drugs worden afgeleid uit de urine van postvrouwen van de menopauze die de hormonen in bovenmatige bedragen produceren. De urine wordt gehaald en, gezuiverd en dan gebruikt om de injecteerbare medicijnen te maken. 

 

Wat is hMG?

hMG worden gebruikt heel erg zoals andere injecteerbare vruchtbaarheidsmedicijnen. Deze medicijnen zullen uw eierstokken bevorderen om ovulatie te veroorzaken terwijl ook het helpen van uw eierstokken om één of meerdere eieren te produceren. Deze injecties zijn gewoonlijk begonnen op dag twee of drie van uw periode, en door dagen 8 tot 14 gebegonnen. Na dat, onder het waakzame oog van een arts, zal een vrouw worden gecontroleerd tot haar follikels klaar en rijp zijn. Dan, zal een extra injectie van hCG worden gegeven om ovulatie te veroorzaken en dan is het tijd zwanger proberen te worden!

 

Wat hMG doet?

Menselijke Gonadotropins worden Van de menopauze gebruikt om ovulatie in vrouwen met verscheidene voorwaarden zoals PCOS, Endometriosis, onze problemen met hun slijmachtige klier (de klier die links en FSH produceert) te veroorzaken. De injecties worden gegeven als intramusculaire injecties, of injecties direct in de spier. De arts kan een vrouw of haar partner opleiden de injecties en niet kunnen thuis geven in spreekkamer het plaatsen. De daadwerkelijke handeling van het wennen aan gevend de injecties is gewoonlijk het hardste deel van injecteerbare vruchtbaarheidsbehandelingen.

 

Wat zijn de bijwerkingen?

Sommige vrouwen lijden aan bijwerkingen van hMG. Het meeste gemeenschappelijke zijdeeffect is hyper-ovarian stimulatie. Dit is waar teveel follikels zich binnen de eierstokken vormen, en het kan pijn en ongemak in het buikgebied veroorzaken. Ook gemeenschappelijk met hMG zijn stemmingsschommeling, hoofdpijn, zwak of pijn lijdend gevoel, en uitbreiding of tederheid in de borsten. U zou ook moeten weten dat 40 percent van vrouwen die op hMG zwanger worden met tweelingen of veelvouden zwanger wordt.

 

Wat is zijn succestarief?

Rond 80 percent van vrouwen die beginnen te nemen hMG zal binnen drie cycli beginnen te ovuleren. Rond 60 percent van deze vrouwen zal omhoog zwanger beëindigen. Dat is een groot succestarief, hoewel natuurlijk niet elk van die zwangerschappen aan termijn zullen worden gedragen. U zou zich ook moeten ervan bewust zijn dat de kosten van hMG vrij hoog zijn: rond $2000-$5000 voor elke cyclus, zou en u tot zes cycli kunnen vergen. Dit medicijn wordt niet altijd gedekt door verzekering, zodat ervoor zorgt u met uw arts over dat controleert. De kosten van het medicijn omvatten andere behandelingen niet die samen met het, zoals de behandelingen van IVF zouden kunnen worden vereist of IUI-.

    

   Menselijke de Supplementenhmg Injectie van het de Groeihormoon voor Vruchtbaarheid 75iu/vial


Menotropin (ook genoemd menselijke gonadotropin van de menopauze of hMG) is een hormonaal actief medicijn voor de behandeling van vruchtbaarheidsstoringen. Vaak wordt het meervoud gebruikt aangezien het medicijn een mengsel van gonadotropins is. Menotropins wordt gehaald uit de urine van postmenopausal vrouwen.

 

De urine van postmenopausal vrouwen wijst op de hypergonadotropic staat van overgang - niveaus van follikel zijn het bevorderende hormoon (FSH) en het luteinizing hormoon (LH) hoog - en bevat een mengsel van deze gonadotropins. [2] [3] [4] Andere eiwitsubstanties kunnen, met inbegrip van kleine hoeveelheden menselijke chorionic gonadotropin (hCG) aanwezig zijn. [1] in 1949 Piero Donini vond een vrij eenvoudige methode om gonadotropins uit urine van postmenopausal vrouwen te halen. [4] [5] Menotropins werd met succes geïntroduceerd in klinisch gebruik door Bruno Lunenfeld in 1961. [4] terwijl bevatten de vroegere menotropinmedicijnen FSH en links bij a1: 1 verhouding, de erkenning dat het FSH is die voor follikelstimulatie kritiek is heeft geleid tot ontwikkeling van nieuwere voorbereidingen die een veel hogere FSH/LH-verhouding bevatten, Fertinex die een voorbeeld is. [4]

De Menotropinvoorbereidingen worden ontworpen voor gebruik in geselecteerde vrouwen waar zij de eierstokken bevorderen om follikels te rijpen, waarbij hen vruchtbaarder wordt gemaakt. Zij worden beheerd door typisch dagelijkse injectie, intramusculair of onderhuids, ongeveer tien dagen onder dichte supervisie om dosis en duur therapie aan te passen. Zij kunnen ook bij hypogonadal mensen worden gebruikt om spermaproductie te bevorderen.

De menselijke urine-afgeleide menotropin voorbereidingen worden blootgesteld aan het theoretische risico van besmetting van de donors van de menopauze van urine. Niettemin, het nalaten besmettelijkheid na intracerebral inenting met urine van overdraagbare spongiforme encefalopathie (TSE) irrefutably om aan te tonen - de besmette gastheren stelt voor dat het risico verbonden die aan producten uit urine worden afgeleid slechts theoretisch is. [6]

 

Recombinante gonadotropins hebben in een grote mate hMG in vruchtbaarheidsbehandelingen vervangen. Het recombinante proces staat voor de productie van zuiver die FSH of links toe niet door andere proteïnen „wordt vervuild“ die na urineextractie aanwezig kunnen zijn. Terwijl sommige frontale studies schijnen om niet te suggereren dat „zuivere FSH“ betere resultaten dan hMG. geeft, [7] anderen beweren dat recombinante FSH efficiënter is en drukt kosten. [8] een Cochrane-Samenwerkingsanalyse openbaarde geen belangrijke verschillen in klinische resultaten toen het vergelijken van urine tegenover recombinante FSH. [9]

 

Het praktijkcomité van de Amerikaanse Maatschappij voor Reproductieve Geneeskunde rapporteerde: [10] „Vergelijkbaar geweest met vroegere ruwe dierlijke uittreksels, moderne hoogst gezuiverde urine en recombinante gonadotropin hebben de producten duidelijk superieure kwaliteit, specifieke activiteit, en prestaties. Er zijn geen bevestigde verschillen in veiligheid, zuiverheid, of klinische doeltreffendheid onder de diverse beschikbare urine of recombinante gonadotropin producten.“

 

Kwaliteitsrang  apotheek hmg
hmg volledige naam menselijke gonadotropin van de menopauze
hmg halveringstijd 32 uren
hmg dosering

75iu dagelijkse -150iu

 
Menselijke de Supplementenhmg Injectie van het de Groeihormoon voor Vruchtbaarheid 75iu/vial

HMG-de injectieoverzichten van forumszoals eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, UK-spier forums, met inbegrip van HMG-injectieoverzichten 2011, HMG-injectieoverzichten 2012, HMG-injectieoverzichten 2013, HMG-injectieoverzichten 2014, HMG-injectie herziet 2015.

.cn, www.hygetropin.

Welke anders HGH & Steroïden & peptides wij verkopen?

 

De menselijke Lijst van het de Groeihormoon:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Blauwe Hoogste HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit EPO 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Rode Bovenkant HGH 100iu/kit Gele Hoogste HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
De Lijst van het polypeptidenhormoon: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL MT-2 10mg/vial MT-1 10mg/vial
Pin-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Pin-MGF 2mg/vial HGH-FAG 176-191 5mg/vial  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Thymosin vermindert 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
De Lijst van Injectables van Centrinolaboratoria: 
 
Testoviron 250mg/ml Steun 100 100mg/ml Depotcyp 250 250mg/ml Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Equipoise 200mg/ml Gewaagde 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)