English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenBulk Steroid Poeder

Steroid Poeder DHT van hoge Zuiverheidsmasteron Enanthate voor de Bouw van de Cycli van Kalfsspieren

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Steroid Poeder DHT van hoge Zuiverheidsmasteron Enanthate voor de Bouw van de Cycli van Kalfsspieren

Van Goede Kwaliteit Steroid Poeder DHT van hoge Zuiverheidsmasteron Enanthate voor de Bouw van de Cycli van Kalfsspieren Verkoop

Grote Afbeelding :  Steroid Poeder DHT van hoge Zuiverheidsmasteron Enanthate voor de Bouw van de Cycli van Kalfsspieren

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

de leverancier van China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: de leverancier van China
Merknaam: MARVEL PHARMA
Certificering: USP,BP,GP
Modelnummer: 472-61-145

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100g (het kan aan 10g voor steekproeforde worden verminderd)
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: Stuur pakket binnen 48hrs, 5 -8 het werkdagen voor levering
Betalingscondities: Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen: 1000kg/week
Gedetailleerde productomschrijving
Andere Naam: Masteron Enanthate, Masterone Enanthate, DHT CAS-nummer: 472-61-145
kleur: Wit kristallijn poeder Vorm: Aangedreven Steroïden
Functie: spier de bouwdieet Materiaal: Het Poeder van Masteronsteroïden
Schip aan: De V.S., het UK, Denemarken, Djibouti, Dominica, Dominicaanse Republiek, Tsjechische Republiek, en w Gerelateerd product: Drostanolonepropionaat, Superdrol, Methyldrostanolone; 17a-methyl-Drostanolone
Categorie: Androgen steroïdenpoeder Zuiverheid: +98%

Koop steroid poeder DHT van hoge zuiverheidsmasteron Enanthate Masteron voor de bouw van de cycli van kalfsspieren

 

Men heeft eerder vermeld dat de twee primaire functies van Masteron als volgt zijn:

1. Masteron verstrekt een esthetisch verhogingseffect (hoofdzakelijk een visueel aangenaam effect eerder dan één van sterkte, prestaties, en grootte). Masteron is de oorzaak van dit door zijn acties als een aromataseinhibitor en een anti-oestrogeen van soorten, dat dient om eender welk mogelijk onderhuids waterbehoud te verminderen dat de mening van spiermassa onderaan kan verduisteren. Het resultaat is wat algemeen als „het verharden“ of „het beitelen“ effect op de lichaamsbouw wordt bedoeld. Het feit van de kwestie is dat dit het mechanisme is waardoor Masteron dit „verhardende“ effect tentoonstelt. Nochtans, moet men opmerken dat opdat dit effect bij zijn het meest volledig wordt ervaren, een laag lichaamsvetpercentage door het effect van gebruikers anders Masteron in een individu moet worden gehouden dat een lichaamsvetpercentage hoger bezit dan een bepaald bedrag nutteloos zal zijn.

 

2. Masteron versterkt de gevolgen (tot op zekere hoogte) van een andere anabole steroïden het met in om het even welke verscheidenheid van Masteron-cycli wordt gestapeld. Men heeft eerder vermeld dat Masteron een gematigde anabole sterkteclassificatie houdt, die het sterker maken slechts ooit zo lichtjes dan Testosteron, en in sommige gevallen zwakker kan zijn. Het hoogtepunt van Masteron ligt in zijn capaciteit om de activiteit en de gevolgen van andere die samenstellingen bij te staan en te versterken met het worden gestapeld. Hoofdzakelijk, staat het de andere gestapelde anabole steroïden naast het toe om betere gevolgen tentoon te stellen. Dit komt niet alleen door zijn anti-oestrogeen en anti-aromatasegevolgen, maar door zijn capaciteit voor om een meetbare hoeveelheid SHBG (de Bindende Globuline van het Geslachtshormoon) te verhinderen het binden aan andere anabole steroïden en hen inactief te maken. Dit is een kenmerk in variërende graden onder alle DHT-Afgeleide samenstellingen wordt gedeeld (Winstrol, Anavar, Primobolan, enz. die).

Daarom wordt Masteron het best gebruikt gestapeld naast andere samenstellingen in om het even welke Masteron-cycli. Het is slechts op deze wijze van gebruik dat Masteron met succes in het ophopen of magere een massacyclus kan worden gebruikt, waarvan het normaal sub-parigevolgen als looppas als primaire anabole steroïden in dergelijke cycli zou tentoonstellen (aan de teleurstelling van de gebruiker). De perfecte Masteron-cycli, echter, gebeuren pre-wedstrijd en scherpe cycli te zijn waar het vette verlies en de visuele duidelijkheid en de definitie van spierstelsel en het eerste doel van kapitaal belang zijn.

 

De Cyclus van beginnersmasteron

 

De Cyclusvoorbeeld van beginnersmasteron (12 van de totale cyclusweken tijd)
Weken 1 – 12:
– Testosteron Enanthate bij 300 – 500mg/week
– Masteron (Drostanolone Enanthate) bij 400mg/week

 

Dit is hoofdzakelijk een basisbeginnersvoorbeeld van een Masteron-cyclus waarin de Enanthate-variant van Masteron wordt gebruikt. De Enanthate-variant van Masteron in dit bepaalde die geval wordt voor het gemakaspect gekozen vaak door beginners anabole steroid gebruikers wordt gezocht. De Enanthate-variant staat zeldzame injectieprogramma's toe en combineert volkomen met de Enanthate-variant van Testosteron. Het testosteron wordt in dit geval wekelijks gebruikt in de bodybuilding waaier van 300 – 500mg (tot de voorkeur van de gebruiker toe te schrijven aan het feit dat de ervaring van het individu met Testosteron de gebruiker de capaciteit zou moeten toestaan om te begrijpen welke Testosterondosissen aangewezen zijn). Het algemene idee van Masteron-cycli zoals dit is een inleiding aan Masteron en zijn ervaren gevolgen te verstrekken. Wegens het aromatase verbiedende effect van Masteron, zou het grotendeels voor de gebruiker moeten onnodig zijn om een extra aromataseinhibitor te gebruiken om eender welke mogelijke aromatisatie van Testosteron in dit geval te behandelen. Het is belangrijk om te begrijpen, echter, dat Masteron niet zo sterk van een aromataseinhibitor zoals de sterke inhibitors van assistentaromatase zoals Aromasin, Arimidex, of Letrozole is. Indien de dosissen aromatizable samenstellingen in een stapel te groot worden, zal het aromatase verbiedende effect van Masteron de eisen van aromataseremming niet kunnen in zo een geval ontmoeten. Vele individuen hebben gynecomastiaontwikkeling tijdens een cyclus gemeld waarin Masteron naast aromatizable samenstellingen zoals Dianabol en Testosteron werd gebruikt.

 

Middenmasteron-Cyclus

 

Middenmasteron-Cyclusvoorbeeld (10 van de totale cyclusweken tijd)
Weken 1 – 10:
– Testosteronpropionaat bij 100mg/week (25mg elke andere dag)
– Masteron (Drostanolone-Propionaat) bij 400mg/week (100mg elke andere dag)
Weken 1 – 8:
– Anavar bij 50 – 70mg/day

Anvarox 15This is een middenmasteron-cyclus die een magere massa of een knipsel gecentreerde die cyclus zijn, wordt ontworpen om de lichaamsbouw „zoveel mogelijk vaste vorm geven“ terwijl het voorzien van of vet verlies of magere massaaanwinst van minimale vette aanwinst en nul verstrekt waterbehoud (wordt het dieet van het individu aangepast om eender welk van deze gewenste doelstellingen te vergemakkelijken. Het testosteron wordt wekelijks verbannen aan een steunpositie bij dosis een van TRT (de Therapie van de Testosteronvervanging) 100mg. Het testosteron in deze cyclus is aanwezig om normale en juiste fysiologische die functies slechts te handhaven door Testosteron bij gebrek aan natuurlijke endogene productie van Testosteron toe te schrijven aan het gebruik van anabole steroïden in deze cyclus worden geregeerd. Het gebruiken van Testosteron bij zulk een lage dosis zou om het even welke mogelijke hoeveelheid aromatisatie zonder de behoefte aan een aromataseinhibitor ook moeten ontkennen. In deze cyclus, zou Masteron verder dit door als aromataseinhibitor zelf te handelen vergemakkelijken. Het gebruik van Masteron en Anavar als primaire samenstellingen zal dienen om een magere harde lichaamsbouw in of het warmtetekort van een scherpe cyclus, of de toevoeging van magere massa in een magere massacyclus zonder het toegevoegde watergewicht of het vette behoud/de aanwinst te verstrekken.

 

Geavanceerde Masteron-Cyclus

 

Geavanceerd Masteron-Cyclusvoorbeeld (10 van de totale cyclusweken tijd)
Weken 1 – 10:
– Testosteronpropionaat bij 100mg/week (25mg elke andere dag)
– Masteron (Drostanolone-Propionaat) bij 400mg/week (100mg elke andere dag)
– Trenbolone-Acetaat bij 400mg/week (100mg elke andere dag)

 

Dit is krachtigst van cycli worden ontworpen om de lichaamsbouw voor een pre-wedstrijd of een scherpe fase vaste vorm te geven terwijl ook het lenen van genoeg anabole sterkte om magere massatoevoeging die of zelfs volledig-uit bulk te vergemakkelijken. Allen is hetzelfde als de middendieMasteron-cyclus gebleven hierboven met uitzondering van de toevoeging van Trenbolone wordt vermeld. Men heeft sinds lang overwogen dat de combinatie van Testosteron, Trenbolone, en Masteron een stapel is die een aantal van de opmerkelijkste en dramatische lichaamsbouwveranderingen zal verstrekken (op voorwaarde dat de voeding van de gebruiker en de opleiding worden aangepast om dergelijke resultaten) goed te keuren. Trenbolone zelf is uiterst krachtig en kan niet in Oestrogeen omzetten. Bij combinatie met Masteron in zulk een cyclus, en verstrekte voeding en opleiding zijn onberispelijk, zou de meerderheid van individuen een concurrentie-waardige lichaamsbouw moeten kunnen bereiken.

 

Inleiding:

 

Masteron (Drostanolone) is unieke anabole steroïden wegens de manier het wordt afgeleid uit DHT (dihydrotestosterone). Het wordt veranderd door de toevoeging van een methylgroep bij koolstof 2 positie. Deze structurele verandering is wat masteron anabool maakt, en wat het maakt functioneren de manier het doet.

Masteron is uiterst populair in het bodybuilding; in feite, heeft het in knipsel gebruikt, die en zelfs als aromataseinhibitor (AI) verharden. Dit maakt tot het een grote keus als afwerker tijdens een cyclus; hoewel, het altijd met andere steroïden zou moeten worden gestapeld om de meeste voordelen uit het te krijgen. Het is vooral een goede keus met het aromatiseren van samenstellingen zoals testosteron en dianabol omdat het in synergisme werkt om oestrogeen gebaseerd watergewicht tegen te gaan.

 

Anabool-androgene verhouding

De anabole/androgene verhouding van Masteron is slechts 62:25; het testosteron is het basislijn100:100. Laat deze aantallen geen dwaas u in het denken masteron zwak is. Er is daar geen betere verharder, maar het is waar dat als alleen liep, masteron voor aanwinsten woefully ontoereikend zal zijn.

 

Medisch gebruik

Masteron werd gebruikt vele jaren om geavanceerde inoperabele borstkanker in postmenopausal vrouwen te bestrijden. FDA keurt nog drostanolone goed met deze bedoeling, maar het wordt zelden gebruikt vandaag wegens de andere opties beschikbaar aan vrouwen.

 

Wat is DHT?

Dihydrotestosterone (DHT) is een geslachtssteroïden en androgen hormoon. In het lichaam, stelt het 5a-reductase enzym DHT in de bijnieren, testikels samen, haarfollikelen en voorstanderklier, die mannetjes man-like eigenschappen geven. In mannetjes, wordt 5% van testosteron dat wordt geproduceerd omgezet in DHT, zo wanneer het testosteron wordt verhoogd, u zal verhogen ook DHT. DHT zet niet in oestrogeen om. Aangezien Masteron een DHT afgeleide samenstelling is, kunt u veel meer verhoogde DHT in het lichaam verwachten, zonder oestrogeen het stijgen.

 

Wat is SHBG?

SHBG (de bindende globuline van het geslachtshormoon) is een proteïne die aan geslachtssteroïden bindt, en hen inactief maakt zolang SHBG aan hen wordt gebonden.

 

Er is een verschil tussen „vrij“ testosteron en „verbindend“ testosteron. Het vrije testosteron is wat van belang is, zodat kan hoger u dat met betrekking tot totaal testosteron krijgen de meer voordelen u kunt verwachten. Masteron, zijnd een DHT-derivaat, zal sterk aan SHBG binden, zal dit vrij testosteron verhogen, dat is waarom het zo goed als deel van een steroid stapel in plaats van alleen werkt.

De hogere testosteronniveaus betekenen typisch:

Sterker libido
Betere bouw
Sterkte en spieraanwinsten
Betere stemming
Verhoogd gevoel van globaal goed - zijnd


Enanthate versus Propionaat

 

Er zijn verscheidene injecteerbare anabole steroïden die verschillende esters dragen: het testosteron, trenbolone en nandrolone zijn de populairste voorbeelden. De langere esters zoals (enan) enanthate kunnen minder vaak, gewoonlijk eens (1) of tweemaal (2) per week worden ingespoten. Anderzijds, worden de kortere esters zoals propionaat (steun) gewoonlijk ingespoten elke dag of elke andere dag (ED en EOD). Voor zij die eerder twee keer per week zouden inspuiten, kunnen zij de enanthateversie plukken.

 

De gebruikers die masteron propionaat gebruiken neigen om het met een andere kortere ester zoals trenboloneacetaat, testosteronpropionaat, of NPP (nandrolone phenylpropionate) te stapelen. Het stapelen houdt esters met elkaar verenigbaar. Anderzijds, die die met de enanthateversie van masteron gaan neigen om testosteron enanthate of cypionate, trenbolone enanthate, of deca-durabolin (nandrolone decanoate) te stapelen.

 

De propionaatester zal sneller piekniveaus in het lichaam dan de enanthateester bereiken. Dientengevolge, zal het uit het systeem sneller zijn, zodat zal de terugwinning sneller zijn. Het is belangrijk om zich te herinneren HPTA van het lichaam niet zal terugkrijgen tot steroid esters volledig uit uw systeem zijn.

De beste aanbeveling is als u een cyclus 8 weken of minder, dan het Propionaat van stapelmasteron in werking stelt; nochtans, als u een langere cyclus in werking stelt, dan is het een goed idee om Masteron Enanthate te gebruiken. Uiteindelijk, kan het neer over persoonlijke voorkeur komen, zweren sommige gebruikers beter de steunwerken voor hen, en anderen zeggen er geen verschil is.

 

Gebruik en Dosering

Masteron zou als deel van een steroid stapel moeten worden gebruikt, zodat de gebruiker van de SHBG-band kan profiteren. De gemiddelde dosering is 400-500mg per week, zullen sommige ervaren gebruikers naar een gram (1000mgs) per week stijgen.

 

Masteron werkt het best voor zij met lager lichaamsvet die kijken om de spieren omhoog te verharden, zodat wordt het hoofdzakelijk gebruikt als afwerker aan een scherpe cyclus, voor de concurrentie, of vóór een fotospruit. Het is een heersende stromingsgeloof dat masteron hoofdzakelijk een kosmetische samenstelling is, zodat zou een persoon een aardige lichaamsbouw moeten hebben alvorens hun tijd te verspillen verwachtend enorme resultaten van alleen het gebruiken van het.

Ik adviseer over het algemeen zij niet die hogere hoeveelheden lichaamsvet hebben (meer dan 10-13%), of die spier geen massa op hun kader hebben, om Masteron te gebruiken. Nochtans, betekent dit niet zij kunnen niet de voordelen van verhoogd vrij testosteron, lage bijwerkingen, en water krijgen die als dat hun doel is afwerpen.

Opsporingstijden en Halveringstijd

 

De opsporingstijd voor masteronpropionaat is 3 weken met een 3-4 daghalveringstijd. Voor masteron enanthate, is de halveringstijd ongeveer 8-10 dagen, en de opsporingstijd is tot kolossale 3 maanden. Hen die zullen worden getest propionaat zouden altijd moeten kiezen en minstens 3 weken tegenhouden alvorens te testen. Onlangs, goed - de bekende MMA-atleet, Anderson Silva, was busted voor masteron.

 

Bijwerkingen

De bijwerkingen met masteron zijn laag in termen van estrogenic gevolgen; in feite, kan het oestrogeen tijdens een cyclus wegens zijn AI zoals eigenschappen verminderen. Nochtans, beschermt dit iemand van de negatieve bijwerkingen van DHT, zoals hoofdhaarverlies niet, dat met deze samenstelling zeer gemeenschappelijk is. Masteron, zoals alle anabole steroïden is onderdrukkend, zodat is een postcyclustherapie (PCT) nodig.

Aangezien masteron een DHT-derivaat is, zijn de vrouwen ontmoedigd van het gebruiken van het, in zelfs gematigde dosissen, wegens het risico van virilization (vergrote clitoris, gezichtshaar, verdiepingsstem). Als het wordt gebruikt, zou het een uiterst kleine dosis moeten zijn en voor korte periodes.

 

Markeringen: Het propionaatsteroïden van Drostanolonemasteron enanthate Masteron; Drostanolone Enanthate

 

Productnaam

Drostanolone Enanthate

Moleculaire Formule

C27H44O3

Molecuulgewicht

416.64

CAS-Registratieaantal

472-61-1

Analyse

98%

Verschijning

Wit poeder

 

 

 

Test

 

Analysenorm

 

Resultaten

 

Smeltpunt

≥62.0℃

62~65.0℃

 

Specifieke Omwenteling

+28°~ +32° (C=1, Methanol)

+30.2°

 

Verlies bij het Drogen

≤0.50%

0.30%

 

Analyse

≥98%

98.2%

 

Steroid Poeder DHT van hoge Zuiverheidsmasteron Enanthate voor de Bouw van de Cycli van Kalfsspieren

 


De informatie u kan in geinteresseerd zijn:

 

Aangezien more and more mensen om hun cijfers en geven om beter vertrouwen te krijgen, doen heel wat zelfs meer geschiktheid, dagelijks dieet, maar doen het bodydbuilding, werken zij hard in de gymnastiek, een zwetend, willen wat van hen gaan bodybuiding tonen. Dat is een zeer goed fenomeen, echter, niet alle mensen kan perfecte mucles krijgen. 

Zo hoe kan de aanwinstenspier zich in een vrij korte tijd meer resultaten krijgen groeperen en? Tot slot peple vind spier buidling steroïden. Het kan de spiergroei repadily maken en snelle spier bereiken. Het belangrijkste punt is het maakt spier kijkt perfect, maar zijn gemakkelijk om geen wettelijke de spierbouw supplementen in veel land te krijgen, omdat de wetten van een land van een andere verschillend zijn.

Zo waar te om de supplementen van de spieraanwinst te worden en de beste spier de bouwsteroïden te vinden is de leverancier zeer belangrijk.

Het wonder Pharma is een professionele het poederleverancier van spier bouwsteroïden van China, hebben wij de hoogte - kwaliteitspoeder maar aan redelijke prijs, weet ik veel uw binnenlandse leverancier vaak om zeer hoge prijs vragen, niet kunnen zich vele mensen deze in het dagelijkse leven veroorloven. Zo hebben wij de spiersteroïden voor verkoop en onderhouden aan alle mensen wereld, niet kwestie het land u waarvan is.

De bouw van spieren is het geen gemakkelijke werk, vereist het u ook om oefening elke dag behalve gebruik te nemen de steroïden van de spieraanwinst. Zolang wij altijd de beste de steroïdensupplementen verstrekken van de kwaliteitsspier en u altijd tijd doorbrengt om sporten te doen, zijn wij zeker u beste spiergainer zult zijn.
Me maak niet over geld ongerust, als u met ons samenwerkt en ons aan uw vrienden introduceert, wij zal doen veel kortingen voor u als wij zaken met hen bereiken. En u zult ons REP op Internet zijn, kunnen wij grote korting voor de beste supplementen ook aanbieden voor de bouw van spier en u sommige gits geven om betere resultaten te krijgen.

 

Steroïden van Inc. van wonderpharma verstrekken de beste bodybuilding:
Testosteronacetaat
Testosteron Cypionate
Testosteron Decanoate
Testosteron Enanthate
Testosteronpropionaat
Testosteron Isocaproate
Testosteron phenylacetate
Testosteron Undecanoate
Testosteronisobutyrate
Testosteron Phenylpropionate


Hierboven slechts is het stuk van onze bodybuilding steroid poederlijst, hebben wij nog vele andere voor verkoop, zult u onze website bezoeken of zult ons e-mail voor inquriy naar marvelpharma@yahoo.com verzenden

 

Contactpersoon:   Mej. Michelle

Skype-identiteitskaart:                Leef: marvelpharma

E-mailadres:     MarvelPharma@yahoo.com

Website:                RawSteroid-Powders.com

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)