English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Producteninstantized aminozuren

Generische igf-1 lange r3 voor de Menselijke de Spierbouw van het de Groeihormoon/het Anti Verouderen

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Generische igf-1 lange r3 voor de Menselijke de Spierbouw van het de Groeihormoon/het Anti Verouderen

Van Goede Kwaliteit Generische igf-1 lange r3 voor de Menselijke de Spierbouw van het de Groeihormoon/het Anti Verouderen Verkoop

Grote Afbeelding :  Generische igf-1 lange r3 voor de Menselijke de Spierbouw van het de Groeihormoon/het Anti Verouderen

Marvel Pharma Inc.

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86-0745-2722878

22nd Floor, New Times Plaza, Hecheng, Huaihua 418000, Hunan CHINA

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: IGF-1 LR3
Certificering: GMP
Modelnummer: igf-1 lr3 100mcg

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 uitrusting
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Discrete verpakking
Levertijd: 24 u
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000kits/month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Generische igf-1 lange r3 100mcg Specificatie: 100mcg/vial, 10vials/kit, 1000mcg/kit
Gebruik: Gebruikt voor het Anti Verouderen Igf-1 LR3 Prijs: Verhandelbaar
Igf-1 LR3 dosering: 10-20mcg Igf-1 LR3 halveringstijd: ongeveer 10-20 minuten
Igf-1 LR3 hoogste kleur: Groene bovenkanten Igf-1 LR3 Bijwerkingen: Het gezamenlijke Zwellen, Gezamenlijke Pijn, Handworteltunnelsyndroom, Waterbehoud
Igf-1 LR3 schip aan: Het UK, de V.S., Australië, Canada, Brazilië, Nederland, Zweden, Zwitserland

Generische igf-1 lange r3 100mcg-de groeifactor 1 voor igf-1 cyclus om spier aanwinsten en anti-veroudert te krijgen

 

Igf-1 (insuline-als de Groeifactor 1)

Igf-1 of insuline-als de groeifactor 1 (merknaam: Increlex) is een de groeifactor die aan insuline zeer nauw verwant is.  Het draagt dezelfde hoeveelheid aminozuren zoals insuline en verantwoordelijk voor de anabole reacties op GH.  Igf-1 is een belangrijke factor in de kinderjarengroei en is hoogst anabool in volwassenen. Het wordt ook gekend door de merknaam Increlex en soortnaammecasermin.

Achtergrond

In de jaren '70, werd igf-1 gekend als als „Sulfation Factor“ en „Nonsuppressible insuline-als Activiteit“ (NSILA).  In de jaren '80, werd het „Somatomedin C.“ genoemd het populairste type van igf-1 beschikbaar op de Zwarte markt een duurzamere versie (meer die aminozuren in lengte) als Lange R3 insuline-als de Groei factor-I of Lange r3igf-I wordt bekend is.  Lr3igf-1 is meer machtig dan de kleinere versies die niet meer beschikbaar op de zwarte markt zijn. Van dat type van IGF, zijn er twee algemeen beschikbare types (Media en Receptorrangen, respectievelijk). Deze laatste twee soorten IGF verwijzen meestal enkel naar de zuiverheid van wat eigenlijk in de fles is.

Actie

Igf-1 wordt vrijgegeven in de lever en bindt aan de IGF-receptoren binnen de cellen, die uiteindelijk een stimulatie van de celgroei (zowel veroorzakend nieuwe weefselvorming als bestaand de weefselgroei) en een remming van celdood veroorzaakt.  Het is een hoogst anabole en anti-katabole samenstelling. Voor de atleet of de bodybuilder, had dit vele positieve gevolgen: verhoogd stikstofbehoud en eiwitsynthese omdat het hoogst anabool is.  Igf-1 (in aanwezigheid van voldoende proteïne) bevordert eigenlijk de groei van nieuwe spiercellen, die het algemene aantal cellen in de spier verhoogt.

IGF beschermt de neuronen van de hersenen evenals bevordert groei die van nieuwe motorneuronen, het meer mogelijk de maken nieuwe vaardigheden tijdens zijn gebruik snel om te leren.  Igf-1 is ook verantwoordelijk in bindweefselproductie, verbetert collageenvorming en hulp in kraakbeenreparatie.  Op dezelfde manier beïnvloedt het de beenderen door in beenproductie en reparatie te helpen.

Technische Gegevens

In een studie op jonge volwassen muizen wordt gedaan, werd een samenstelling verantwoordelijk voor verhoogde afscheiding van igf-1 in spiervezels die beheerd.  Er was een gemiddelde stijging van 15% in spiermassa en een 14% verhoging van sterkte.  Toen de studie toen op volwassen muizen werd uitgevoerd, was er een 27% verhoging van sterkte in de ingespoten spieren vergeleken met niet-ingespoten spieren.  Het werd ook gevonden om het verouderen van de spieren te verhinderen.  De spiermassa en de groei van de spiervezel waren gelijkaardig aan de niveaus in jonge volwassenen worden gevonden die. Deze gevolgen zijn zeer waarschijnlijik toe te schrijven aan de capaciteit van igf-1 om satellietcellen te activeren, daarom bevorderend spierverjonging (1).

In uitgevoerde studies waar GH en IGF1 samen werden gebruikt, werden een grotere verhoging van Magere Lichaamsmassa en de vette reductie gevonden dan door gebruik met elke samenstelling alleen (2).  De onderzoek geloven ook dat gebruiksoftestosterone IGF-ook niveaus in spier (3) zou verhogen. In een 12 weekstudie over onderwerpen die igf-1, igf-1+GH, of de alleen onderwerpen van GH in deze die studie gebruiken, rond 3kgs van magere die massa wordt bereikt, en rond 2kgs van vet (4) wordt verloren.

Volledige mens igf-1 Lange R3 igf-1 is 2-3 keer meer machtig dan igf-1 toe te schrijven aan minder capaciteit dat inactief door IGF bindende proteïnen (5) (6) moet worden gemaakt.

Gebruikersnota's

Ik ben eigenlijk een zeer grote ventilator van Lr3 igf-1. Voor me, heb ik geconstateerd dat het gunstige gevolgen bij het helpen van me van opleidingsverwondingen terugkrijgen heeft gehad en om zeer nuttig getoond te zijn in het verbeteren van mijn sterkte, snelheid, en prestaties. Ik nam nota ook van sommige mooie verbeterde spier de bouwgevolgen en verbeterde zeer het vette branden wanneer ik op IGF… niets op het niveau van Anabole Steroïden ben geweest, maar toch, was het effect zeer uitgesproken.

De meeste die gebruikers opteren voor een dosis van ongeveer 100mcg/day bilateraal in de opgeleide, onmiddellijk posttraining van de spiergroep enkel wordt ingespoten.

Ik verdenk dat in de komende jaren, more and more professionele atleten IGF zullen gebruiken, aangezien het zeer moeilijk om is te testen voor, en velen zijn van GH op deze samenstelling reeds overgeschakeld.

Anecdotally, IGF schijnt om beste met Trenbolone en Testosteron te stapelen, en er is zeker wat synergisme tussen deze samenstellingen. Onlangs, wordt MGF toegevoegd aan de meeste IGF-protocollen.


Generische igf-1 lange r3 voor de Menselijke de Spierbouw van het de Groeihormoon/het Anti Verouderen

Igf-1 LR3, Lange R3 igf-1, igf-1 insuline-als de Groeifactor – is een experimentele drug die de volgende generatie in prestaties vertegenwoordigt die in het bodybuilding van atleten verbeteren. Dit peptide hormoon heeft ook de belofte van het worden de uiteindelijke fontein van de jeugd.
Aangezien de wereld definitief op het feit heeft gevangen dat de atleten van wereldklasse van alle sporten steroïden gebruikt hebben en andere prestaties die drugs (PEDs) verbeteren, hebben de atleten zelf zich op de volgende generatie van substanties bewogen.
Lange R3 igf-1 wordt hoofdzakelijk afgescheiden door de lever als resultaat van stimulatie door Menselijk de Groeihormoon (HGH). Bijna wordt elke cel in het menselijke lichaam beïnvloed door IGF-I, vooral cellen in spier, kraakbeen, been, lever, nier, zenuwen, huid, en longen. Naast de insuline-als gevolgen, kan igf-I de celgroei en ontwikkeling, vooral in zenuwcellen, evenals cellulaire DNA-synthese ook regelen. 
Igf-1 LR3 Voordelen:

  • Bevordert de spiergroei en getoond om aan het hart (een spier) ten goede te komen.
  • Moedigt de absorptie van Chondroitin Sulfaat en Glucosaminesulfaat (aan in Fluweelgeweitak die ook wordt gevonden).
  • Regenereert zenuwweefsel
  • Het vet van de hulpbrandwond, verhoogt eiwitvervoer in cellen, en vermindert eiwitanalyse
  • Verbetert de productie van leucocytten
  • Dalingenldl Cholesterol

Igf-1 LR3 is een hormoon enkel zoals HGH, maar igf-1 is de belangrijkste de groeifactor die het lichaam veroorzaakt. Igf-1 is krachtiger dan HGH.
Momenteel wordt de vergunning om menselijke proeven te leiden die igf-1 gebruiken gehouden door biopharmaceutical bedrijf Tercica en is beperkt tot de studie van kinderen die aan de groeimislukking toe te schrijven lijden aan igf-1 deficiëntie.


Alhoewel de menselijke die studie van igf-1 LR3 tot jonge geitjes uiterst smal en beperkt is, is het feit dat deze substantie op ratten en mensen is bestudeerd en in de handen van mensen in laboratoria betekent dat het genie uit de fles is.


Igf-1 is gebruikt in laboratoriumstudies sinds minstens de recente jaren '90; zo vele mensen hebben toegang tot deze drug voor vrij oud gehad. En er zijn mensen met ton geld die zou houden van hun handen op dit materiaal te krijgen.


Igf-1 LR3 heeft sommige verbazende resultaten bij laboratoriumratten veroorzaakt. Nu alvorens u me overal voor het spreken over succes met laboratoriumratten wordt, moet u realiseren dat dit succes met laboratoriumratten tot de menselijke proeven leidde. En de resultaten van de tests met laboratoriumratten zijn verbazend geweest.
De voordelen van igf-1 verbazen zo – en bied dergelijke belofte aan mensen aan – dat terug in 2002, H. Lee Sweeney, Ph.D., Professor en Voorzitter van Fysiologie bij de Universiteit van Pennsylvania en een erkende deskundige voor wat betreft de genetische verhoging van skeletachtige spier, sprak aan de Vereniging van de Wereldantidoping met betrekking tot de spier die en eigenschappen van igf-1 bouwen regenereren.


In 2002, sprekend voor het Advies van de Voorzitter op Bioethiek, was Dr. Sweeney van mening dat de komst van genetisch gebouwde atleten niet dreigend was en dat de studies moesten worden gedaan de veiligheid en de gevolgen op lange termijn van igf-1 bepalen.
Om te denken dat het gebruiken van igf-1 LR3 om een betere atleet te bouwen weg in de toekomst is, en dat dit hormoon niet zal gebruikt worden tot de menselijke veiligheidsstudies kunnen worden gedaan, is de geschiedenis van te negeren hoe deze drugs door atleten zijn gebruikt. De Dr.sweeney's positie is één van wensgedachte. En ik bedoel geen inbreuk in elk geval aan de arts.


Terugkerend naar de HGH-situatie, goed gebruikten de bodybuilders dit hormoon in de medio-jaren '80 alvorens de mensen totaal hoe en wat deze drug werkelijk konden doen begrepen. Tot op heden zijn er vele unknowns die met het gebruik van HGH, met inbegrip van het debat in verband met zijn veiligheid worden geassocieerd, nog is het gebruik van dit hormoon algemeen in het bodybuilding, in echte sporten, en in de algemene bevolking.


Hier zijn enkele redenen waarom igf-1 de wereld van prestaties hervormen zal die substanties verbeteren, en waarom de atleten zullen riskeren – riskeren – hun gezondheid om het te gebruiken.
Igf-1 is getoond om het tarief en de omvang van spierreparatie na verwonding te verhogen en het tempo van de spiergroei te verhogen van opleiding. En niet alleen zijn bestaande sneller herstelde spiervezels, is igf-1 de oorzaak van hyperplasia, die een verhoging van de hoeveelheid spiervezels is.


Hyperplasia is Heilige Grail van prestaties die voordelen verbeteren, en komt voor wanneer de spiervezels eigenlijk verdelen, daarom creërend meer spiervezels. De hypertrofie is eenvoudig een verhoging van de grootte van de bestaande spiercellen, en komt van gewichtheffen en van steroid gebruik voor. Hyperplasia plus hypertrofie evenaart een nieuw ras van het verbazen van atleet.


Maar wacht, zijn er meer:
De ratten die igf-1 werden gegeven en niets deden waren groter en sterker dan ratten die werden gegeven geen1 maar werden uitgeoefend. En ik zal wedden u veronderstelde dat de ratten die igf-1 werden gegeven en werden uitgeoefend de grootste, sterkste ratten in het huis waren. De positieve gevolgen van igf-1 voor de ratten gingen voor maanden verder nadat de ratten ophielden krijgend het supplementaire hormoon, terwijl de het uitoefenen ratten onmiddellijk grootte en sterkte verloren zodra zij ophielden uitoefenend.
In een andere studie de spiervezels van 27 maanden oude ratten – de oude dag voor ratten – die igf-1 tijdens middenleeftijd werden gegeven, stelde geen verslechtering van spiervezels die tentoon op de klassieke en onvermijdelijke tekens van het verouderen wijzen. Deze ratten verloren geen snelle vezels van de krampspier – de vezels verantwoordelijk voor macht en snelheid – en hadden dezelfde snelheid en machtsoutput dat zij hadden toen zij zes maanden van leeftijd waren.


Om Dr. Sweeney te citeren, „zo konden wij besluiten dat igf-1 alle stempels van van de leeftijd afhankelijk atrophy en verlies van skeletachtige spierfunctie in het zoogdierdie verouderen, minstens kon verhinderen op het knaagdiermodel wordt gebaseerd, en nu wij hopen om dit in grotere dierlijke modellen te achtervolgen.“
Dr. Sweeney zegt ook dat igf-1 als onmiddellijke spierbouwer voor leden van de algemene bevolking zou kunnen worden gebruikt.


En zijn hier def. en de meeste dwingende reden waarom igf-1 op dit ogenblik wordt gebruikt, en waarom de vraag naar dit hormoon exponentieel na verloop van tijd zal stijgen: Igf-1 is niet op te sporen door zowel bloed en urine te testen. Omdat igf-1 direct in de spier kan worden ingespoten, gaat het nooit de bloedstroom in. Daarom is een spierbiopsie de enige manier om te bepalen als een persoon igf-1 heeft gebruikt. En de antidopingskrachten nooit, zullen ooit toegestaan worden om spierbiopsieën van atleten te nemen.


In 18 Januari, het verhaal van de het Tijdschriftdekking van New York Times van 2004 door Michael Sokolove, zegt Dr. Sweeney (pagina 30) dat na het voorstellen van zijn igf-1 informatie bij de Amerikaanse Maatschappij voor de conferentie van de Celbiologie hij door een bus van de middelbare schoolvoetbal van Pennsylvania _ gecontacteerd dat Dr. Sweeney zijn volledig team wilde behandelen. Denkt u onderhand de atleten van wereldklasse – met het geld van wereldklasse – in igf-1 geinteresseerd zijn?


Omvat in dit artikel (pagina 28) werden de extra die details met betrekking tot de resultaten van studies, waarin de knaagdieren igf-1 worden gegeven vóór geboorte en bij vier weken van leeftijd een 35% verhoging van sterkte in gerichte spieren ervoeren, geen grootte en sterkte verloren aangezien zij verouderden en geen van deze aanwinsten verloren toen zij ophielden opleidend.


Later in het artikel geeft Dr. Sweeney toe dat de atleten igf-1 konden reeds gebruiken. Elisabeth Barton, een hulpprofessor die met Dr.sweeney's studies werd geïmpliceerd, zegt dat creëren van een menselijke atleet volgens de lijnen van deze super muizen „.“ gemakkelijk is
Zij gaat verklaren, „het is een routinemethode die wordt gepubliceerd. Iedereen wie een gen en het werk met cellen kan klonen kon het doen. Het is geen geheim.“


Dr. Sweeney voegde toe dat er geen grens is aan wat met igf-1 en gentherapie met achting kan worden gedaan aan de bouw van een betere atleet. Om een sprinter snellere Sweeney bovengenoemd te maken, „ik zou het gehele been op omleiding zetten. Ik zou (igf-1) door het bloed aanbrengen. Het zou efficiënter dan injecties (direct in de spier) zijn, die u heel wat nodig zou hebben omdat u grote spieren behandelt. Maar dit is niets een vasculaire chirurg kon niet doen.“


Zo aan recapitulatie, levert igf-1 bijna permanente spier-creeert, spier-herstelt, en anti-veroudert voordelen op en is totaal niet op te sporen. Denkt u de atleten bij het beetje chomping om hun handen op dit materiaal te krijgen?
De wettige wetenschappelijke wereld volgt de juiste protocollen met achting aan igf-1, maar de ondergrondse wereld wordt niet gebonden door dezelfde regels. De wettige wetenschap – terecht zo – is nergens dichtbij klaar om „ons“ toe te staan beginnen dit materiaal te gebruiken. Maar dit is niet het punt.


Het punt is dat er daar een substantie is dat de wetenschappers voorzichtig als onmiddellijke spierbouwer en fontein van de jeugd werven, en voor sommige mensen is dit dat alles zij moeten horen. Deze mensen gaan niet – niet hebben gewacht – op legit wetenschap wachten om het gebruik van igf-1 LR3 voor menselijke consumptie te zegenen alvorens zij uitgaan en zich met het inspuiten. De ongunstige kant beïnvloedt? Tevreden.


In 2004 gaven de belangrijke deskundigen over het onderwerp toe dat deze gentherapie reeds in gebruik kon zijn, en dat de technologie en de kennis zijn dusdanig dat het te leveren proces het niet ingewikkeld is. Twee en een half jaren later deze cirkel van kennis, en het gebruik, zijn dat veel groter.
Het weten van hoe HGH door mensen werd gestolen die te ongeduldig om op legit te doen wetenschap waren te wachten het is ding, deden de bodybuilders en de echte atleten wat zij moesten doen het krijgen en het gebruiken, vervloekt is het gevaar. Er is geen reden om te denken dat dezelfde situatie niet op dit ogenblik voorkomt.


De Bodybuildingswebsites, de prikborden, en de praatjeruimten zijn vol met besprekingen over igf-1, wat het kan doen hoe te om het te gebruiken, en welke drugs aan stapel met het. Er is bespreking dat de ondergrondse laboratoria igf-1, HGH, en een gastheer van andere substanties samenstellen. 
Volgens Chemische Spierverhoging, een bekende ondergrondse die PED handleiding door steroid goeroe L. Rea wordt geschreven van Internet en beschikbaar via download of door Amazonië, is igf-1 zelfs veranderd om zijn doeltreffendheid te verhogen, die igf-1 meer machtig maken tien keer (pagina's 134-136 van Chemische Spierverhoging). Verscheidene websites maken verwijzing naar deze veranderde vorm van igf-1 – gekend als DES (1-3) igf-1. Deze versie van igf-1, insuline-als de Groeifactor wordt ook gearbitreerd aan als lr3IGF-1 (Nota: Lr3IGF-1 is 2-3x meer machtig dan regelmatige igf-1).


Igf-1 wordt samengesteld en veranderd in ondergrondse laboratoria en op de zwarte markt verkocht. De bodybuilders gebruiken igf-1 en het is onlogisch en naïef om te denken dat sommige atleten op het hoogste niveau van sport geen1 op dit ogenblik gebruiken. De mensen die u waarschijnlijk nooit zelfs hebt vernomen gebruiken het enkel aangezien er bekende atleten zijn die reeds van het gebruik van igf-1 hebben geprofiteerd.


De mensen deden gekke dingen hun handen op HGH worden 20 jaar geleden, deden gekke dingen hun handen krijgen op 30 jaar geleden wat de volgende-generatiedrug was, en het is geen vandaag verschillend.
Terwijl in wat betekenis het publiek definitief op „steroïden heeft gevangen,“ de high-tech, high-minded atleten hebben, aansteken jaren zich bewogen voor wat het publiek kan opvatten van en begrijpen. De „steroïden“ zijn model-T Ford; Igf-1 is de USS-Onderneming of de Millenniumvalk.


Met elke vooruitgang op het gebied van PEDs is ondergronds van de verspreiding van kennis en levering van deze drugs de oorzaak geweest. De vooruitgang in technologie en de vrije stroom van vandaag van informatie heeft het voor ondergrondse laboratoria mogelijk gemaakt samen te stellen, te veranderen en, in de lichaamsdrugs te leveren allerhande.


Met geld, bekendheid, en zelfs een soort onsterfelijkheid in kwestie, niemand kan zeggen wat sommige mensen zullen doen. De denkrichting van de PED gebruiker is dat igf-1 alle drie hiervan kan leveren.
Het gebruik van PEDs omhoog tot dit punt is vrij veel een zwart-witte kwestie geweest, maar met deze volgende generatie van nu beschikbare substanties zal het debat ingewikkelder worden. PEDs gaat niet worden uitgeroeid, zal hun gebruik meer algemeen als de voordelen worden die zij meer en meer aantrekkelijk geworden aan potentiële gebruikers opleveren.
Uiteinden voor maximaliseren uw insuline-als de groeifactor, igf-1 LR3:
Als u geen ZMA momenteel gebruikt, zou u het moeten beginnen alvorens igf-1 te beginnen. Het zink speelt een zeer essentiële rol in enzymactivering van igf-1. Het verhoogt ook bloedplasmaniveaus van totale en vrije igf-1. Een deficiëntie belemmert eigenlijk igf-1 vorming.
Aangezien igf-1 LR3 zulk een nieuwe peptide is, zijn er geen studies op lange termijn over bijwerkingen igf-1.


Generische igf-1 lange r3 voor de Menselijke de Spierbouw van het de Groeihormoon/het Anti Verouderen

 

Kwaliteitsrang  apotheek igf-1 lr3
igtropin IGF1 LR3
getropin hgh hoogste kleur groene bovenkanten
igtropin Bijwerkingen

Het gezamenlijke Zwellen, Gezamenlijke Pijn, Handworteltunnelsyndroom, Waterbehoud
 

Wanneer vergelijkend HGH en igf-1, welke men sterker beter is of?

Antwoord:

Het eerste en belangrijkste te overwegen verschil is dat HGH aan iedereen werkt terwijl igf-1 lange R3 niet. Om een onbekende reden igf-1 schijnt te werken is op sommige mensen benieuwd terwijl het veroorzaken van absoluut geen effect op anderen.

Ik persoonlijk am één van de ongelukkige, mijn lichaam antwoord niet aan igf-1 LR3. In hoop van het reproduceren van de goede die resultaten van IGF door mijn vrienden worden geprijst heb ik het een poging minstens 10 keer binnen een paar jaar periode gegeven. Mijn levering was authentieke, hoogste zuiverheid, vers van de productielijn die ik persoonlijk hielp tot stand brengen.

Zij die aan igf-1 lange R3 antwoorden beschrijven verbazende pompen tijdens trainingen, escalatie in sterkte en goede verhoging van spiermassa. Ik heb deze resultaten op mijn vrienden waargenomen. In dit beschouwt, kan igf-1 als „HGH op steroïden“ worden beschreven. Allebei veroorzaken gelijkaardige resultaten, terwijl igf-1 het sneller doet (voor hen die aan het antwoorden).

Het de groeihormoon heeft sommige extra voordelen (algemene lichaamsverjonging, meer vlote huid, de snellere haargroei, en een dozijn meer) geen die igf-1. Omwille van die reden wordt HGH verkozen door anti verouderende gebruikers. Het de groeihormoon verhoogt geleidelijk aan de eigen igf-1 productie van het lichaam. Bij 4 IU van HGH per dag, zouden niveaus igf-1 uiteindelijk tot 300% verhogen - dit brengt spiercellen om, dan sterkteverhoging en grotere pompen ertoe tijdens trainingen op te bouwen.

Igf-1 LR3 wordt gebruikt voor kortere periodes, gewoonlijk niet meer dan 50 dagen. Het de groeihormoon wordt naar omhoog gebruikt van 2 maanden en het is spier de bouweffect wordt merkbare rond 4 tot 8 weken in de cyclus.

Zo wat beter, de groeihormoon of igf-1 is?

Het antwoord komt op deze twee punten neer:

  1. Als uw doel spieren slechts te bouwen sneller toen is is igf-1 beter. Als u de algemene lichaamsverjonging evenals de geleidelijke spierbouw verkiest, dan is HGH beter.
  2. Antwoordt uw lichaam aan igf-1 of bent u één van non-responders als mij? Als u een antwoordapparaat bent, dan is igf-1 beter voor u, anders is HGH de manier te gaan.

Jammer genoeg is er geen manier om te weten of zal uw lichaam aan igf-1 lange R3 antwoorden tot u het een poging geeft. Anderzijds antwoordt iedereen aan HGH, maar de spier de bouwgevolgen zijn geleidelijker wanneer vergeleken met igf-1.

Generische igf-1 lange r3 voor de Menselijke de Spierbouw van het de Groeihormoon/het Anti Verouderen


  

lange r3 Overzichten igf-1 van forumszoals eroids, musclegurus, muscletalk, steroidology, UK-spier forums, met inbegrip van igf-1 lange r3 overzichten 2011, igf-1 lange r3 overzichten 2012, igf-1 lange r3 overzichten 2013, igf-1 lange r3 overzichten 2014, igf-1 lange r3 overzichten 2015.

.cn, www.hygetropin.

Welke anders IGF & HGH & Steroïden & peptides wij verkopen?

 

De menselijke Lijst van het de Groeihormoon:
 
Hygetropin 200iu/kit Riptropin 100iu/kit Ansomone 100iu/kit Jintropin 100iu/kit Kigtropin 100iu/kit
Hygetropin 100iu/kit Angtropin 100iu/kit Taitropin 100iu/kit Getropin 100iu/kit Blauwe Hoogste HGH 100iu/kit
Igtropin 1mg/kit Igf-1 LR3 1mg/kit Igf-1 LR3 10mg/kit HCG 25000iu/kit EPO 15000iu/kit
HMG 375iu/kit Rode Bovenkant HGH 100iu/kit Gele Hoogste HGH 100iu/kit Haratropin 100iu/kit Igetropin 100iu/kit
 
De Lijst van het polypeptidenhormoon: 
 
Ghrp-6 5mg/vial Ghrp-2 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial Ipamorelin 5mg/vial
Cjc-1295 met DAC 2mg/vial CJC-1295 W/O DAC 2MG/VIAL MT-2 10mg/vial MT-1 10mg/vial
Pin-MGF (IGF 1EC) 2mg/vial  Pin-MGF 2mg/vial HGH-FAG 176-191 5mg/vial  FAG 176-195 2mg/vial
Hexarelin 5mg/vial Hexarelin 2mg/vial Thymosin vermindert 4 2mg/vial Sermorelin 2mg/vial
PT-141 10mg/vial DSIP 5mg/vial DSIP 1mg/vial Selank 5mg/vial
Selank 2mg/vial Oxytocin 2mg/vial Gonadorelin 2mg/vial Triptorelin 100mcg/vial
GHRP 2mg/vial Tesamorelin 2mg/vial BPC 157 5mg/vial Follistatin 1mg/vial
 
De Lijst van Injectables van Centrinolaboratoria: 
 
Testoviron 250mg/ml Steun 100 100mg/ml Depotcyp 250 250mg/ml Sustanon 250 250mg/ml
Deca 200 200mg/ml Winstrol 50 50mg/ml Tren 75 75mg/ml Tren 100 100mg/ml
Equipoise 200mg/ml Gewaagde 200 200mg/ml Masteron 100mg/ml Primobolan 100mg/ml

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)