English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenbcaamengsel

Uiteindelijke Prostar 100% Weiproteïne 5.28lb, weipoeder

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
  • Product Details

Uiteindelijke Prostar 100% Weiproteïne 5.28lb, weipoeder

Van Goede Kwaliteit Uiteindelijke Prostar 100% Weiproteïne 5.28lb, weipoeder Verkoop

Grote Afbeelding :  Uiteindelijke Prostar 100% Weiproteïne 5.28lb, weipoeder

guangzhou health-care Trading Co., Ltd

Site Member

Telephone : 86--666000444

guangzhou,guangdong,china

Productdetails:

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Levering vermogen: 50
Gedetailleerde productomschrijving

Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïnebeschrijving

  • Platinareeks
  • Het grote Proeven
  • 25 gram Proteïne
  • Mengt zich onmiddellijk
  • Meer dan 6 Gram van BCAAs
  • Met laag vetgehalte
  • Heerlijke Weiproteïneschok

Om aan de behoeften van atleten te voldoen, heeft de Uiteindelijke Voeding Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Wei met alle essentiële en niet-essentiële aminozuren ontwikkeld om spier na intense oefening van plotseling te bouwen en zowel te snakken duur. Het is een aangepaste wei die door een complex systeem wordt geïsoleerd van de lage temperatuurverwerking dat een merkgebonden micro- en ultrafiltratieproces gebruikt om de hoogste kwaliteitsweiproteïne te verzekeren. De uiteindelijke Voeding Prostar 100% Wei bevat alle weiproteïnefracties zoals Bètalactoglobuline, Alpha- Lactalbumine, Glycomacropeptide, Immunoglobulins, Proteosepeptonen, Serumalbumine, Lactoferrin en Lactoperoxidase.

Aangezien de oefening een tol op het immuunsysteem kan nemen, is de Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Wei de voedings eiwitschok van keus voor zij die en actieve levensstijl leiden. De uiteindelijke Voeding Prostar 100% steunt spier onderhoud, opbouw en het stemmen van voor iedereen de strijders van het vormweekend aan hardcore bodybuilders. Voorts verleent het gezonde steun voor gecompromitteerde of verspillende spier toe te schrijven aan het het verouderen proces. De uiteindelijke Voeding Prostar 100% Wei is de voeding voor kampioenen, geen kwestie wat uw doelstellingen zijn!

Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïnerichting
Neem dagelijks 1 - 3 porties. Voor de maximumspiergroei, neem before and after uw training.

SNEL: Mengeling 1 lepel (30 gram) van Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne in 8 oz water van melk in een mixer. Indien gewenst, voeg fruit, pindakaas, yoghurt, of roomijs toe. Mengsel 30 - 45 seconden.

SNELLER: Mengeling 1 lepel (30 gram) van Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne in 8 oz water of melk in een schudbekerkop. Schok 25 - 30 seconden.

Het SNELST: Mengeling 1 lepel (30 gram) van Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne in 8 oz water of melk in een glas. Voor dikkere schok, mengeling in 4 oz water of melk. De uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne instantized zodat zal het zich gemakkelijk met een lepel mengen.

Ontkenning

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door FDA. Deze producten zijn niet bedoeld om, om het even welke ziekte te diagnostiseren, te behandelen te genezen of te verhinderen.

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)