English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis Productenbcaamengsel

Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne 5.28lb

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)
  • Product Details

Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne 5.28lb

Van Goede Kwaliteit Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne 5.28lb Verkoop

Grote Afbeelding :  Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne 5.28lb

Loyal Billion Fitness Equipment Co., Ltd

Site Member

Telephone : 86--13900092992

guangzhou city,guangdong province, china

Productdetails:

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Betalingscondities: TT
Gedetailleerde productomschrijving

  • Platinareeks
  • Het grote Proeven
  • 25 gram Proteïne
  • Mengt zich onmiddellijk
  • Meer dan 6 Gram van BCAAs
  • Met laag vetgehalte
  • Heerlijke Weiproteïneschok

Om aan de behoeften van atleten te voldoen, heeft de Uiteindelijke Voeding Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Wei met alle essentiële en niet-essentiële aminozuren ontwikkeld om spier na intense oefening van plotseling te bouwen zowel als te snakken duur. Het is een aangepaste wei die door een complex systeem wordt geïsoleerd van de lage temperatuurverwerking dat een merkgebonden micro- en ultrafiltratieproces gebruikt om de hoogste kwaliteitsweiproteïne te verzekeren. De uiteindelijke Voeding Prostar 100% Wei bevat alle weiproteïnefracties zoals Bètalactoglobuline, Alpha- Lactalbumine, Glycomacropeptide, Immunoglobulins, Proteosepeptonen, Serumalbumine, Lactoferrin en Lactoperoxidase.

Aangezien de oefening een tol op het immuunsysteem kan nemen, is de Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Wei de voedings eiwitschok van keus voor zij die en actieve levensstijl leiden. De uiteindelijke Voeding Prostar 100% steunt spier onderhoud, opbouw en het stemmen van voor iedereen de strijders van het vormweekend aan hardcore bodybuilders. Voorts verleent het gezonde steun voor gecompromitteerde of verspillende spier toe te schrijven aan het het verouderen proces. De uiteindelijke Voeding Prostar 100% Wei is de voeding voor kampioenen, geen kwestie wat uw doelstellingen zijn!

Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïnerichting
Neem dagelijks 1 - 3 porties. Voor de maximumspiergroei, neem before and after uw training.

SNEL: Mengeling 1 lepel (30 gram) van Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne in 8 oz water van melk in een mixer. Indien gewenst, voeg fruit, pindakaas, yoghurt, of roomijs toe. Mengsel 30 - 45 seconden.

SNELLER: Mengeling 1 lepel (30 gram) van Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne in 8 oz water of melk in een schudbekerkop. Schok 25 - 30 seconden.

Het SNELST: Mengeling 1 lepel (30 gram) van Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne in 8 oz water of melk in een glas. Voor dikkere schok, mengeling in 4 oz water of melk. De uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne instantized zodat zal het zich gemakkelijk met een lepel mengen.

Uiteindelijke Voeding Prostar 100% Weiproteïne 5.28lb

Ontkenning

Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door FDA. Deze producten zijn niet bedoeld om, om het even welke ziekte te diagnostiseren, te behandelen te genezen of te verhinderen.


label:

weiproteïne

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)