English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis ProductenAnabole Androgene Steroïden

Proviron/van Mesterolone de Anabole Androgene Steroid Tabletten van de Spieraanwinst

De Eerlijke Handel Drijvende Dienst
Verzend Me Het Recentste Productalarm
(Geen SPAM - wij zouden uw e-mailadres niet. verkopen of delen)

Proviron/van Mesterolone de Anabole Androgene Steroid Tabletten van de Spieraanwinst

Van Goede Kwaliteit Proviron/van Mesterolone de Anabole Androgene Steroid Tabletten van de Spieraanwinst Verkoop

Grote Afbeelding :  Proviron/van Mesterolone de Anabole Androgene Steroid Tabletten van de Spieraanwinst

HongKong Biosuper Health Tech. Co., Ltd

Verified Supplier

China

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Agent, Exporter, Trading Company, Seller

Telephone : 86--13093184906

8/F, 260 Ki Lung Street, Sham Shui Po, Kowloon, HongKong.

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: Proviron (Mesterolone)  
Certificering: GMP
Modelnummer: 25mg*60tabs/bottle

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 doos
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Originele doos
Levertijd: 5-7 werkdagen
Betalingscondities: Western Union, T/T
Levering vermogen: 2000 vakken/maand
Gedetailleerde productomschrijving

 

Proviron/van Mesterolone de Anabole Androgene Steroid Tabletten van de Spieraanwinst

 

 

Beschrijving:    

 

Productnaam: Proviron (Mesterolone)  
Pakket: 25mg*60tabs/bottle
Fabrikant: CentrinoLab Thailand

Proviron vertegenwoordigt één van de oudste anabole androgene steroïden op de markt. Een product van het reuze farmaceutische bedrijf Schering, zou het eerst in 1934 verschijnen. Officieel genoemd geworden Mesterolone, is het onder talrijke merknamen in de loop van de jaren verschenen, maar de Proviron-naam is voortdurend dominant gebleven. Het is ook één van de meest onbegrepen anabole steroïden onder steroid gebruikers gebleven.

In menig opzicht, is Proviron zeer unieke anabole steroïden. Het deelt sommige sterke gelijkenissen aan Masteron (Drostanolone) en aan een graad Anavar (Oxandrolone) en Winstrol (Stanozolol) maar in totaliteit is het zijn eigen uniek dier. In een prestatiescapaciteit, wordt Proviron gebruikt om geen grote opbouw in massa te bevorderen, hoewel het een belangrijk doel tijdens zulk een fase kan dienen van opleiding. Wij, echter, zullen veel gemeenschappelijker Proviron om in scherpe cycli vinden te zijn, maar nogmaals zal zijn doel enigszins uniek zijn.


 

Gevolgen van Proviron:


Tijdens een het ophopen fase gaat Proviron geen grondsteroïden zijn, en voor de meeste mensen zal het geen plaats in een cyclus buiten het seizoen hebben. Er zijn uitzonderingen en wij zullen over die hier gaan. Het toevoegen in Proviron kon de individuele doorbraak een knelpunt tijdens zijn cyclus misschien helpen. Op een bepaald punt en tijd in alle cycli begint de vooruitgang af te nemen en, in sommige gevallen aan een volledige halt te komen. Tussen haakjes verbetert Proviron de totale vrije staat van de andere steroïden die in een stapel worden gebruikt, kon het de individuele doorbraak misschien helpen dit knelpunt. Tijdens buiten het seizoen, is dit waar de meesten de grootste hoeveelheid testosteron zullen gebruiken.

 

Zonder twijfel zal de beste tijd om Proviron te gebruiken tijdens de scherpe fase zijn. Deze steroïden hebben de capaciteit om een beetje van een verhardend effect te verstrekken gelijkend op Masteron, maar wat nog belangrijker is worden verbeterd zullen de verhardende gevolgen van andere steroïden. Dan overwegen wij zijn sterke band aan de androgen receptor, die in feite het individu zal toelaten om lichaamsvet aan een veel efficiënter tarief te branden. Van hier moeten wij het anti-oestrogeeneffect van Proviron overwegen. Dit zal verzekeren het individu aan waterbehoud en zoals die, afhankelijk van de totale cyclus wordt besproken minder naar voren gebogen is, kon het de behoefte aan een traditioneel anti-oestrogeen ontkennen. Dan zijn wij nogmaals links met de verhoging van het doorgeven van vrij testosteron. Dit kan een enorm voordeel zijn wanneer testosteron levelsare vaak veel lager tijdens deze fase van anabool steroid gebruik. In feite, met een lage gedoseerde testosteroncyclus die andere anabole steroïden omvat, kunnen wij vol vertrouwen zeggen de totale resultaten groter zullen zijn voor het individu dat Proviron omvat in vergelijking met de persoon die niet. Uiteindelijk, is het primaire basisvoordeel verhoogde androgenicity van andere om steroïden die worden gebruikt een veel hardere en verre meer bepaalde lichaamsbouw te bevorderen. 

Contactgegevens
China Chemical Online Marketplace

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)